Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
I dalje niko ne poshtuje ˝pravila˝.
Ljudi, prochitajte Primedbe i predloge...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde sad o meni.............jel moze..??![]()
...
Ma super si...nego si nesto skrta na procentima......
![]()

Ne razumem sto predlazete sami sebe...jel' vam toliko stalo do tudjeg misljenja?
Nije na odmet saznati sta drugi misle o vama, al' ne po svaku cenu....Preterah, malKice![]()

Mnogo ga gotivim, pocheo da se muvka sa Mimom
.Mislim da je prilichno urban, lepo pishe, chudno mi je shto za sebe kaze da je chesto u spleen-u, poshto mi inache ne deluje tako... Neka samo tako nastavi. 
али је временом превазишао те проблеме. Живи у Панчеву и веома воли то што ради (мислим на живљење у Панчеву) иако ја ценим да ће га то доћи главе услед загађења. Веома комуникативан и дружељубив човечуљак (овде циљам на његову висину тј низину
) у друштву познат под надимком Стефке или Кунц. Након завршене ОШ И.С. и Гимназије У.П, уписао је неки факс који се бави зајебанцијом око политике (често се питам који му је курaц то у животу требало
) у Београду. Не подноси Беовоз (ту се слажемо) због смрдљивих и прљавих Кинеза (а ја га не волим због промаје
Имао је и своју форумску љубав (Новембарску кишу), али на жалост та љубав остаде несретна до дана данашњег
Мада... ко зна... никад се не зна шта носи ноћ, а шта дан... важно је нагласити да он није никада одустао од те љубави тако да нада још увек постоји. Чак ни тренутни флерт са Мимом ће тешко разбити ову љубав.

Ovde me ˝znaju˝ samo neki od vas.
)) )

Ja vecheras prvo na pljesku pa u RadionicuO fala Saro.![]()
Pljeska kod Lokija... Arrrghhhh... Videcu da svratim vchrs na pljesku... 8)
nema bolje stvari 
Tako treba!!!
Jedan od par novih forumasha koji su mi gotivni... Ima jasno izrazene stavove, izuzetno elokventan dechko, mozesh voditi svakakve razgovore s njim... Prvo sam mislila da ce se on i Mima upariti, al na kraju je tu upao Stefan (tj Shinoda) i ***. Luka ostade usedelac. 
, al' sve u svemu o njemu imam dobro misljenje. :]