Šta mislimo jedni o drugima?

drchno jedno stvorenje, meni najdraze- nixxx
simpatichan jedan dechko :mrgreen:
salajchanin (ili kako god da se kaze) koji navija za zvezdu
kad hoce veoma je prijatna osoba za razgovor, kad nece mozesh da budesh ozbiljan koliko hocesh, on ce da se zayebava :p :p :p (i to je ok, ali ponekad pokushavam da vodim NORMALNU konverzaciju :p )
bash nam se ne da da se vidimo....ali, bash bash
prvo "nije chuo telefon" (aha, vazi :roll: )
posle je meni iskrslo neshto (ne secam se tachno shta je bilo)
a onda more (***, na kraju nisam otishla uopshte)
i zato bi bio red da se nacrta u novembru ovde :D
on je moj clyde koji me chuva :heart: :lol:
inache, u braku smo pune dve godine (i pola meseca :mrgreen: )

sve u svemu, mLogo ga volEm :mrgreen:
:heart::heart::heart:

Lana... :)
Devojka je 100% luda. :lol: Filozofskinja koja je, vidi se, dobro upoznata sa materijom. S njom mozesh da se zajebavash samo tako, da odvaljujesh neke nenormalne gluposti, uvek ce prihvatiti svaku vrstu shale, i posebno shto uvek uhvati sushtinu. Al zato se s njom takodje moze veoma lepo raspravljati, ne brani svoje principe agresivno vec ukljuchuje ljude u svoju diskusiju i nije joj problem da odgovori na svako pitanje. Opet, jedan od retkih osoba ovde koja bash gotivim i poshtujem. :) Ume da podjebava ljude (kao onu ˝profesorku˝ :lol: ) al ume da bude i bash dooobraaa... :) Nemam shta da joj zamerim, chudo jedno... Eto.
:cmok:

hm ....ko li mi je obrisao post?vlada ludak?:) pa nisam spamovala....samo sam napisala da cu pisati o starijim clanovima,jer nove bas i ne znam,sem mime i onog malo luleta ili loleta ili kako vec........hm? i pitala sam o kome se pise,ko je na redu..........

Исто тако си написала и да ниси прочитала претходне постове, а да си прочитала први или евентуално вратила на претходну страну сконтала би да се пише о ономе ко ти падне на памет тј о ономе за кога добијеш инспирацију у том тренутку. Исто тако, на седмој страни постоји извесна референца коју сам ја написао и Стефану, али су и Тинини каснији постови одлични ;)

Исто тако си написала и да ниси прочитала претходне постове, а да си прочитала први или евентуално вратила на претходну страну сконтала би да се пише о ономе ко ти падне на памет тј о ономе за кога добијеш инспирацију у том тренутку. Исто тако, на седмој страни постоји извесна референца коју сам ја написао и Стефану, али су и Тинини каснији постови одлични ;)

wow :) ala si me sad napljuvao :) pa trebao si da mi kazes tatjana ludaco ne valja ti nista sto si napisala,a ne bezdusno da mi obrises post ;P :)
no,aj da ne spamujem ,evo kazem Keeper :) iznesite vi misljenje pa cu ja ;)

Keeper?
Uopšte, iz njegovih postova izbija mrzovolja, deluje nekako nadrkano, kao da nema više živaca, pa su mu postovi u fazonu "ae klinci, smorili ste, nemate pojma, palite". Što je najveća fora, u 99% je sve u pravu! :eek:
Sve ono što napiše uglavnom i jeste tako, samo što je njegov stil pisanja takav da stvara maksimalno odbojan stav kod drugih.

Ne znam ga nešto specijalno, jer nisam mnogo dugo ovde, a i on je jako retko, ali ovo je moje mišljenje do sad.

wow :) ala si me sad napljuvao :) pa trebao si da mi kazes tatjana ludaco ne valja ti nista sto si napisala,a ne bezdusno da mi obrises post ;P :)
no,aj da ne spamujem ,evo kazem Keeper :) iznesite vi misljenje pa cu ja ;)

:dash::dash::dash:

Убићу се! Ја кажем ''пишеш о ономе ко ти падне на памет и нема задавања, а она се направи паметна и зада ново име'' :neutral:

Татјана лудачо не ваља ти ништа што си написала... :dash::dash::dash:

Hmm...Keeper.

Jedan od prvih chlanova =)
Starosjedilac,takorecji. Osoba koju apsolutno obozavam i shvatam njegova razmishljanja i stavove. (=
Nash stari Poglavica,osoba koja je osnovala odavno pokojni Vigvam. (=
Dochekali smo zajedno 2007. godinu na trgu u NS,zajedno sa Alexxom i mamom Petom. (=
I Petim 4umashem,jednim psicjem. =)
Ima sestricu,imao je slatkog psicja i ima bracu kojeg mi je nekada davno obecjao ;P (Keep,josh se toga sjecjam).
Bio je i mod,al ga je smorilo. (=
Nije htio da se ganja sa klincima. Prvi je osjetio nalet budala i zavukao se u svoje studentske odaje,uchecji onu svoju shkolu,koju (men' se chini) nije josh dogurao do kraja,al valja cje uskoro.
Ne znam sad shta vishe recji za Andreja,al mogu recji da je on jedan od rijetkih koje bash,bash volEm i da bi bez njega 4um bio,pa,dosadan.

Poslednja izmena:
drchno jedno stvorenje, meni najdraze- nixxx
simpatichan jedan dechko :mrgreen:
salajchanin (ili kako god da se kaze) koji navija za zvezdu
kad hoce veoma je prijatna osoba za razgovor, kad nece mozesh da budesh ozbiljan koliko hocesh, on ce da se zayebava :p :p :p (i to je ok, ali ponekad pokushavam da vodim NORMALNU konverzaciju :p )
bash nam se ne da da se vidimo....ali, bash bash
prvo "nije chuo telefon" (aha, vazi :roll: )
posle je meni iskrslo neshto (ne secam se tachno shta je bilo)
a onda more (***, na kraju nisam otishla uopshte)
i zato bi bio red da se nacrta u novembru ovde :D
on je moj clyde koji me chuva :heart: :lol:
inache, u braku smo pune dve godine (i pola meseca :mrgreen: )

sve u svemu, mLogo ga volEm :mrgreen:
:heart::heart::heart:

:cmok: :heart:

Мислим да ме нико никад на форуму није овако нахвалио као ти :D Ја нисам тако добар писац и никад ми ти описи нису ишли од руке, али ти најбоље знаш шта ја мислим о теби ;) :***

Ma Keeper je legedna, kad je raspolozen. Koliko god izgledao nakurchen i mrzovoljan, zna da se dobro zajebava. Sad samo kad se setim tog Vigvama!!! Jaooo... :) Koliko je dobra ideja. Ako se dobro secam Bojan (KLL) i ja smo bili par. :mrgreen: Nema rasprave o tome da je jako pametan, koliko se da videti po postovima. Pre mnogo vremena je bio josh i zadovolja korisnik, al verujem da otkad su otishle bleacjh i Tisha, da se smorio. Sad samo svrati tu i tamo, pljune po ovome, onome, odvali neki fazon, isproziva i tako...
Al u dubini dushe je dobar dechko! :lol:

Па кад ти неко падне на памет ти НАПИШЕШ нешто о њему не задајеш га другима да други пишу о њему! :neutral:

pa napisacu ,juce nisam mogla bolela me glava :P prema tome prekini da me napadas,boli me to i plakacu ;P hehehehe

dakle Keeper- uzasno me je iritirao u pocetku i cvrsto sam verovala da smo svi sem njega u pravu........mislila sam da je isfrustrirano,asocijalno deriste koje je samo pas koji laje,a ne ujeda...ali kako sam ''porasla'' tako sam shvatila da je zapravo on jedini u pravu...izuzetno po meni inteligentan covek,argumentuje sve sto kaze,mislim da je i velika dobrica,nije plitak kao neki...ponekad sarkastican,ali u sustini sve naj o njemu :) jes da preteruje nekad,ali dobar je ;)

Ma Keeper je legedna, kad je raspolozen. Koliko god izgledao nakurchen i mrzovoljan, zna da se dobro zajebava. Sad samo kad se setim tog Vigvama!!! Jaooo... :) Koliko je dobra ideja. Ako se dobro secam Bojan (KLL) i ja smo bili par. :mrgreen: Nema rasprave o tome da je jako pametan, koliko se da videti po postovima. Pre mnogo vremena je bio josh i zadovolja korisnik, al verujem da otkad su otishle bleacjh i Tisha, da se smorio. Sad samo svrati tu i tamo, pljune po ovome, onome, odvali neki fazon, isproziva i tako...
Al u dubini dushe je dobar dechko! :lol:

Offtopic mali, moram...
Jao kako mi nedostaje nase pleme....mislim da ste mene uvalili Masteru ahhaha...jadan:D

Vlada ludak...?:eek:

:rotf::hahaha:

A ja pazi bogati mislio da je ovde reč o tome šta mislimo jedan o drugome onako generalno...u realu...
a050.gif
:lol:

Back