Šta mislimo jedni o drugima?

Rekla bih koju o mojoj Nensy :***

Provele smo par super dana u Tivtu ove godine,ishle zajedno na plazu,izlazile,shetale...chak smo ishle i u net cafe.
Dopala se ovom mom liku na plazi shto naplacjuje lezaljke i suncobrane,pa nam nije naplatio suncobrane.
Super je cura,mogu s njom brbljati po cijeli dan i nikad nam ne ponestane tema.
Ponestane nam jedino daha jer puno prichamo. (=
Smatram se super drugaricom. :)
Povremeno se jadamo jedna drugoj. (=
Obecjala mi je da cje docji kod mene,a i pozvala me na Smederevsku jesen (mada nisam sigurna jel proshla)
E,da,karakteristichno za nju je to shto umjesto 'i' pishe 'y',shto mnoge zivcira,a meni je jako simpatichno.
Bila je navychena na 'Qele,qele' (((=

Puno je vojim <3333

jooooooj ;******** :heart::heart::heart: ;D
dobro je da si mi rekla inache ne bih ni videla (((:
shteta je jedino shto sam ja imala ogromny obavezy da chyvam sestritja inache bismo se mi josh bolje zezale i vishe vremena provele zajedno...al' i ovo je dobro ispalo...
i najvishe sam se iznervirala shto se nismo nijednom zajedno slikale na mory,imam samo one 2 y mom mobilnom gde smo k'o retardinjosi ispale ;D
i daaa...Sd jesen tek dolazi a iskreno se nadam da tjesh i ti sa njom zajedno ;D

hrcak bese...?:)

secam se da je ranije napisao kako ga je stavio u kantu za djubre, jel...:lol:
Morsko prase zapravo... Ili pwase, kako to vole danas tinejdzerke da kazu... napishu...
I jes' bese jedan post s obavestenjem kako je zavrsio u kanti za djubre, nasta se ceo zenski deo foruma dig'o da vadi oci... al' se na kraju ispostavilo da mu je to bila ustvari druga kuca (:
@Sofff
Jes, Ofelija :lol:

Bese jedno vreme kad htedoh skroz da napustim forum, da mi obrisu acount,pa sam napisala neki post protiv svih,on je bio menju retkih dobrih kojih sam se setila...Kad sam prvi put dosla ovde, prvi post na koji sam naletela je bio neki njegov ne secam se sta je tacno napisao nit koja je bila tema al sam umrla od smeha.Ono sto cenim kod njega je sto ima sve osobine koje ja nemam. Sto ima crvst stav u postovima koji ne napada ili vredja { sto je ovde umece }-ne da ja napadam al uvek nekako zvucim..Pogresno. sto zna kako da odgovara na teme u skladu sa mentalnim sklopom postavljaca i sto ima konjske zivce. I volim guaranu.

Poslednja izmena:
Evo, ja cu o, o, o- Tihani. :)
Ne znam shto mi pade na pamet... :) Bash mi je gotivan lik, studira tu preko puta mene. Zalimo se jedna drugoj oko ispita. Zalaze se za jednaka prava (khm, khm, geyeva) i tu je podrzavam 100%, kao i Laki. :) Ima dechka s kojim se vidja svaki ili svaki drugi vikend, i svaka joj chast na tome!! Delimo isto mishljenje o njenim ˝koleginicama˝ (a jedna od njih je okinula godinu... ;) ). Jedna je od onih chije mi se pisanje dopada, jer je veoma techno i vidi se da postove ne smishlja po 10, 15 min nego da pishe odmah iz glave, sa finim efektom. Ne trudi se da zadivi ikoga na forumu, pojavi se tu i tamo, bez velike galame, bez CAOOOOOOO i sl. Prizemna je, prilichno duhovita al ne afektirano, nego onako, sofisticirano. :P I tako... :)
A gde su mane? :P
Slazem se sa tinar, imam vrlo pozitivno misljenje o Elektri.:D

Bas je bila fina kad smo pricale ,tj.dopisivale ,o faksu koji ona studira,a koji ja nameravam da upisem.Dosta toga mi je pojasnila.

Deluje svestrano,i nacitano,naravno.

I iako klinci na ovom pdf-u misle da je "smaracica" i da voli da pametuje,ona je jedna od osba cije poruke obozavam da citam.

I volela bih da je upoznam,i nadam se da ce se to desiti uskoro,kad budem posla na faks
:)
Može, srećom imamo dva kafića na faksu :D

Народе шта сте узјахали по Електри :neutral:
:lol: :lol: :lol:
Sviđam im se.. :cool: :lol:

Е... или пишите оно што треба, или заобиђите тему... није вам ово причаоница да се сад 10 постова убеђујете да ли и зашто да пишете једни о другима... :roll:

Back