gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ofeliju ;pppppI imao je Hamleta![]()
Rekla bih koju o mojoj Nensy :***
Provele smo par super dana u Tivtu ove godine,ishle zajedno na plazu,izlazile,shetale...chak smo ishle i u net cafe.
Dopala se ovom mom liku na plazi shto naplacjuje lezaljke i suncobrane,pa nam nije naplatio suncobrane.
Super je cura,mogu s njom brbljati po cijeli dan i nikad nam ne ponestane tema.
Ponestane nam jedino daha jer puno prichamo. (=
Smatram se super drugaricom.
Povremeno se jadamo jedna drugoj. (=
Obecjala mi je da cje docji kod mene,a i pozvala me na Smederevsku jesen (mada nisam sigurna jel proshla)
E,da,karakteristichno za nju je to shto umjesto 'i' pishe 'y',shto mnoge zivcira,a meni je jako simpatichno.
Bila je navychena na 'Qele,qele' (((=
Puno je vojim <3333

;DMorsko prase zapravo... Ili pwase, kako to vole danas tinejdzerke da kazu... napishu...hrcak bese...?
secam se da je ranije napisao kako ga je stavio u kantu za djubre, jel...![]()

. . .postovi su ti dobri, zreli, ne spamujes :d, zabavn/a si. . A gde su mane?Evo, ja cu o, o, o- Tihani.
Ne znam shto mi pade na pamet...Bash mi je gotivan lik, studira tu preko puta mene. Zalimo se jedna drugoj oko ispita. Zalaze se za jednaka prava (khm, khm, geyeva) i tu je podrzavam 100%, kao i Laki.
Ima dechka s kojim se vidja svaki ili svaki drugi vikend, i svaka joj chast na tome!! Delimo isto mishljenje o njenim ˝koleginicama˝ (a jedna od njih je okinula godinu...
). Jedna je od onih chije mi se pisanje dopada, jer je veoma techno i vidi se da postove ne smishlja po 10, 15 min nego da pishe odmah iz glave, sa finim efektom. Ne trudi se da zadivi ikoga na forumu, pojavi se tu i tamo, bez velike galame, bez CAOOOOOOO i sl. Prizemna je, prilichno duhovita al ne afektirano, nego onako, sofisticirano.
I tako...
![]()

Može, srećom imamo dva kafića na faksuSlazem se sa tinar, imam vrlo pozitivno misljenje o Elektri.
Bas je bila fina kad smo pricale ,tj.dopisivale ,o faksu koji ona studira,a koji ja nameravam da upisem.Dosta toga mi je pojasnila.
Deluje svestrano,i nacitano,naravno.
I iako klinci na ovom pdf-u misle da je "smaracica" i da voli da pametuje,ona je jedna od osba cije poruke obozavam da citam.
I volela bih da je upoznam,i nadam se da ce se to desiti uskoro,kad budem posla na faks
![]()
Народе шта сте узјахали по Електри![]()

Trenutno ne mogu da ih odredim.A gde su mane?![]()

tinejdžeri su tinejdžeri...isti kao i pre 20 godina - besni, hiperaktivni, neiživljeni... Samo su roditelji današnjih tinejdžera mnogo pokvareniji...

A gde su mane?
Može, srećom imamo dva kafića na faksu![]()

Prozivam Sibil Vejn da kaze sta misli o meni,posto verujem da za mene nece reci ni jednu pozitivnu karakteristiku? Inace cista znatizelja,nista drugo

Ovde sa teme srece ovaj Kleptoman...Inace Sibilka hvala na odgovoru...Daklem tvrdoglav,konzervativan i zatucan...bas lepo...
Keeper - pametan, ali chesto preterano nadrkan i ne podnosi nove generacije na forumu. Bio moderator i pripada "staroj gardi" (kako neki vole da zovu to) pdfa. Ne znam zashto, ali ne voli Dovlu, te voli da ga podjebava.
dopunicu post kad se setim josh nechega.....