Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
Ajd komentarišite mene kad već nećete da rečete ništa.(Živo me interesuje šta će za mene reći gospodična mrs Sick).
No comment darling...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd komentarišite mene kad već nećete da rečete ništa.(Živo me interesuje šta će za mene reći gospodična mrs Sick).

mene niko nece.......
zato sto me niko bas i ne zna,osim eto,overa

ti si super po ovome što sam mogla da zaključim do sada i imaš jako bolesnog ali meni neobično lepog avatara![]()

Craizy malko cudna devojka,ima problema da se uklopi u dugu sredinu zato sto je posebna u svakom smislu,cesto je neraspolozena ali zraci pozitivnom energijom i zna da "slusa" druge i trazi da bude shvacena!! Zanimljiva osoba i puno je "volim"!!![]()

Aj bre vise ne mogu da cekam aj mene,ali neka bude 6 postova da cujem i "drugu stranu"!!

e,da,kad ga neko povredi jadan je,ko stane srdjanu na "zulj" (tako se kaze) ima da ga nema...
samo,uopste nije emotivan,a to ume da bude slatko....

e a da niste vi u nekoj šemi...mnogo se bre nešto volite....?![]()
nismo,drugari smo,super drugovi,ono,ja mu se uvek izjadam,a i on meni....
i ja umem da budem ljubomorna...

ja cu o overu,posto ga nisam komentarisala nikad...
ovako,kao drug je najjjjjbolji,ume da da iskrene savete,ako si dobar prema njemu,on je prema tebi jos bolji,nervira ga dosta stvari,cesto mu se desavaju nepravde,al se odlicno nosi sa tim....
UOPSTE nije iskompleksiran,i to je najveca glupost koju sam procitala o njemu...
ima jos toga,kad se setim,napisacu...
e,da,kad ga neko povredi jadan je,ko stane srdjanu na "zulj" (tako se kaze) ima da ga nema...
samo,uopste nije emotivan,a to ume da bude slatko....
Već sam iznela u kratkim crtama mišljenje o Overu – jako temperamentna ličnost ima burne reakcije koje su u suštini prouzrokovane nečijom glupošću ili licemerstvom.
Smatram da bi trebao na pojedine postove da se nasmeje a ne da se nervira.
Tako samo troši sebe na gluposti, što ne treba.
I već sam rekla da mu nikad ne bih stala na žulj.
Ne treba ga vređati, što su pojedini činili, jer to ne vodi ničemu.
Ko se lepo ponaša prema Overu i Over se lepo ponaša prema njemu.
U suštini imam fino mišljenje o njemu.![]()
Овер је имао доста сложен и дуг успон...У јануару кад сам готово мислим последњи пут био на форуму пре да дођем поново у овом летњем року,он је био нико и ништа.Имао је ту једну тему где је коментарисао глупе постове тадашњих чланова и ништа,био је један мали обичан нови члан.Не знам каква је ситуација била до јунског периода.Од тада видим да је постао харизматична личност,привукао масе,направио Револуцију на овом бар пдфу и у томе истрајао до данас где видимо промене које одговарају 99,5% данашњих форумаша овог пдфа.Добар си Овере...

A jaaaa ?![]()

A jaaaa ?![]()

Cekaj tebe cemo posle,aj jos malo mene pa posle Looleta (e brate bez uvrede a ko ovde tebe zna osim nate??)!!![]()