Šta mislimo jedni o drugima?

Jaooooo, Stefan. :) Mnogo ga gotivim, pocheo da se muvka sa Mimom :P .Mislim da je prilichno urban, lepo pishe, chudno mi je shto za sebe kaze da je chesto u spleen-u, poshto mi inache ne deluje tako... Neka samo tako nastavi. :lol:

Poslednja izmena:
Ево да дам пример како мислим да треба да изгледа тема.

Шинода је добар човек. У младости је имао проблема са перфектом, нарочито плускван перфектом :mrgreen: али је временом превазишао те проблеме. Живи у Панчеву и веома воли то што ради (мислим на живљење у Панчеву) иако ја ценим да ће га то доћи главе услед загађења. Веома комуникативан и дружељубив човечуљак (овде циљам на његову висину тј низину :mrgreen: ) у друштву познат под надимком Стефке или Кунц. Након завршене ОШ И.С. и Гимназије У.П, уписао је неки факс који се бави зајебанцијом око политике (често се питам који му је курaц то у животу требало :eek: ) у Београду. Не подноси Беовоз (ту се слажемо) због смрдљивих и прљавих Кинеза (а ја га не волим због промаје :D ). Воли да шиба рошкама по граду и неколико пута је био на мети неопрезних и некоректних возача аутомобила. Такође, не либи се да уђе у неку јавну установу (на пример у банку) на тим истим рошкама. Велики је љубитељ пива. Много је волео Вајферт јер је потицао из његовог родног града, али је нажалост доживео велики крах сазнавши да се Вајферт не производи у Панчеву већ годинама већ у Зајечару. Тешко се опоравио од тог слома, али је јавности познато да је и даље велики љубитељ пива, али је остала непознаница којег.

На форуму се сврстава у тзв ''стару гарду'' и веома је цењен и поштован, а од стране женске популације често називан ''руменкица'' илити ГЕЈ :mrgreen: Имао је и своју форумску љубав (Новембарску кишу), али на жалост та љубав остаде несретна до дана данашњег :cry: Мада... ко зна... никад се не зна шта носи ноћ, а шта дан... важно је нагласити да он није никада одустао од те љубави тако да нада још увек постоји. Чак ни тренутни флерт са Мимом ће тешко разбити ову љубав.
Учесник је скупова форумаша Тинејџера. Учествовао је на многим скуповима као што су ''Маретови колачи + блеја на калемегданској тераси'', ''новогодишњи вашар на сајму крајем 2006'', ''излет форумаша у Бијељину'', али је и велики трагичар познатог скупа ''ТинаР вози форумаше од Трга до Скадарлије'' јер је том приликом закаснио довољно да се не сусретне са поменутим ТинаР. Тренутно је навучен на Спејс па мало ређе долази на форум, али сврати ту и тамо и кудикамо прокоментарише извесне теме и својим учешћем квалитетно доприноси дискусијама.

То би у најкраћим цртама био наш Шинода. Овај обични текст не може ни приближно описати величину овог човека. Једноставно морате га упознати :)

Ajde da i ja malo vise napisem.Ali ja ne znam mnogo o Stefu!

Shinoda je jedan od mojih najdrazih forumasa.
Veoma je prilagodljiv i uvek mi se svidjalo sto ume da ukapira shalu i na istu da odgovori. Nije jedan od onih koji se daju lako isprovocirati.( nije da nisam pokusala).
Generalno, mnogo ga nervira ljudska glupost i povrsnost. Ponekad lako plane i hejtuje sve oko sebe sto je mnogo smesno jer on prosto nije taj tip coveka.
On zivi u Pancevu i voli Guaranu.
Voli i vinjak.
kao sto sam vec rekla ljuti se kad ga nazovete politicarem. Ljuti se i kada mu dirate kandidata.
Ali se ljuti na simpatican nacin.
Kao one dobre chike sto u dzepu drze bone pa detetu prete prstom kao "no no".
On ima i divan pupak i to ga cini posebnim.
Na svim slikama je nasmejan i veseo, mora da ga je lepo imati za druga.
Volela bih da upoznam Shinodu jer je jedan divan, inteligentan i prijatan momak.

Eto:)

Tina je kul ;p Ide na filozofski, dobila je 10 na poslednjem ispitu :P
voli da vozi.
voli da skija.
dooosta izlazi (:
Zna shta valja (pljeskavica kod Lokija sa kajmakom i kupusom :))) )
Videla sam je dva puta u zivotu, oba puta na kratko. Simpatichna mala ;p
Svidja mi se kako razmishlja - bar ono shto sam videla u postovima
Pije Mai Tai.
Podstiche druge da imaju sexualne odnose pre braka ;p
Zivela u Francuskoj.
Letuje u Crnoj Gori.
Ima dosta drugova.
Za sad dovoljno :p

Luka... :) Jedan od par novih forumasha koji su mi gotivni... Ima jasno izrazene stavove, izuzetno elokventan dechko, mozesh voditi svakakve razgovore s njim... Prvo sam mislila da ce se on i Mima upariti, al na kraju je tu upao Stefan (tj Shinoda) i ***. Luka ostade usedelac. :P

Sećam se gde sam se prvi put susrela sa njegovim postovima na temi Koju pesmu bi voleli na svojoj sahrani? xD
Šopen beše vezivo. :D
Izuzetno ga cenim i sa uživanjem čitam njegove postove pogotovo one gde se racionalnim suprotstavlja iracionalnim. :D
Oduševljava me svojom verbalnom britkošću i slobodno mogu da kažem ironičnom duhovitošću.
Imamo slične ukuse kada je reč o muzici, poeziji i dosta slične stavove.
Do sad nisam naišla niti na jedan njegov post sa kojim se ne slažem.
Par reči razmenjenih sa njime vrede više no gomila sa nekim drugim. (što se foruma tiče, mada ne mogu da kažem da poznajem puno mladih erudita u pravom životu)
Definitivno jedan od mojih omiljenih forumaša. :D :D :D

Back