Šta mislimo jedni o drugima?

jel me volish overu? :cmok: :heart::heart:
Zar si sumnjao u mene? Aj bre gejcino mars!! idi tamo setaj PUDLICU...;):hahaha::rotf::rotf::rotf: Ko je ovde duze zna o cemu pricam!:rotf::rotf:
Evo ja cu opisivati ljude, iako sam ranije rekao da necu, pa sam opisao Funnya i Krepta. Lazovcina sam prava, nema sta :P

Pa cu nastaviti, a da ne duzim, da hvalim i da kudim :)

Broken doll i Gracija T.P. - Zajedno sa mnom top spameri u pubu. Opicene su i jedna i druga, ali u najpozitivnijem smislu.
Levic@rsko Smetalo92 - Mnogo dobar i opusten lik. Dosta je stalozen i djelije mi dosta zrelo za svoje godine.
Nadrealista - Cuveni filozof :lol: Neki o njemu imaju predrasude, a ja mislim da s njime covjek moze o svemu da razgovara. Izuzetno je inteligentan i vec ga vidim za 10-15 godina kao uspjesnog covjeka.
MetalBoy94 - Duhovit malisa :P Zna ponekad da provocira, ali to nije zlonamjerno, tako je i on OK lik
†0verkill† - Sta reci za njega. Nekad mi je jako zanimljiv, a nekad bi ga zadavio da mi je na dohvatu ruke :lol: Sve u svemu, mislim da i o njemu ljudi imaju predrasude i bez ozbira sto zna da iznervira, da je u sustini OK lik.
wind_of_change - Pametno celjade :P Dosta zrela za svoje godine. Najvise mi se kod nje dopada njen muzicki ukus, jer se tu najbolje slazemo.

To je to, za sad.

Eh pa i ja vas Milogorce volim!:heart:;) Eto to ti je jedina mana ostalo je ok!

Posto uglavnom provodim vreme citajuci tudje postove,a retko kad dobijem zelju da odgovorim, nisam tako cesto upadala u diskusije, niti s nekim odavde imam bilo kakav kontakt...
Po procitanom i stecenom utisku na osnovu toga, najsimpaticniji su mi Sbil, Over, Funny, Wild child, Electra ( mada nje nesto nema ), Reckless u poslednje vreme i.....bice jos ali treba mi malo vremena da se setim.
Respect za Mimu, ne slazem se uvek s njenim razmisljanjima, ali me neki postovi oduseve. ( sklop recenica, termini, neretko ironija... )

...Jednostavno,niko ko je poznavao Mimu Laševsku nije mogao da prati njen ritam,ni redosled događaja,tu čudnu hroniku nepredvidivih situacija u koje zapada ili,bolje rečeno,koje nju traže i pronalaze.I,ma koliko stranica napisali o Mimi Laševskoj,ona će zauvek ostati za mene nerešiva tajna,...

Back