Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
jel me volish overu?![]()
![]()
Ma vas dvojica ne mozete jedan bez drugoga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel me volish overu?![]()
![]()

Ma vas dvojica ne mozete jedan bez drugoga![]()
Da imaju nozeve, voleli bi se do smrti, svega nekih 15 min...
Ali slicno...
Da imaju nozeve, voleli bi se do smrti, svega nekih 15 min...
![]()

Na Mimin komentar upućen meni,naravno,neću odgovoriti.

Jedino ja nisam pozitivna budala...a dobro, takav je zivot...![]()
Hvala..............................................................................
Hvala viiii...
I ti si super, i ne nerviraju me uopste te tvoje crtice...![]()
Ma jok bre, to se ja samo nekad zezam...kao besam sam, ovo ono...![]()
![]()

Zar si sumnjao u mene? Aj bre gejcino mars!! idi tamo setaj PUDLICU...jel me volish overu?![]()
![]()

Ko je ovde duze zna o cemu pricam!

Evo ja cu opisivati ljude, iako sam ranije rekao da necu, pa sam opisao Funnya i Krepta. Lazovcina sam prava, nema sta
Pa cu nastaviti, a da ne duzim, da hvalim i da kudim
Broken doll i Gracija T.P. - Zajedno sa mnom top spameri u pubu. Opicene su i jedna i druga, ali u najpozitivnijem smislu.
Levic@rsko Smetalo92 - Mnogo dobar i opusten lik. Dosta je stalozen i djelije mi dosta zrelo za svoje godine.
Nadrealista - Cuveni filozofNeki o njemu imaju predrasude, a ja mislim da s njime covjek moze o svemu da razgovara. Izuzetno je inteligentan i vec ga vidim za 10-15 godina kao uspjesnog covjeka.
MetalBoy94 - Duhovit malisaZna ponekad da provocira, ali to nije zlonamjerno, tako je i on OK lik
†0verkill† - Sta reci za njega. Nekad mi je jako zanimljiv, a nekad bi ga zadavio da mi je na dohvatu rukeSve u svemu, mislim da i o njemu ljudi imaju predrasude i bez ozbira sto zna da iznervira, da je u sustini OK lik.
wind_of_change - Pametno celjadeDosta zrela za svoje godine. Najvise mi se kod nje dopada njen muzicki ukus, jer se tu najbolje slazemo.
To je to, za sad.

wind_of_change - Pametno celjadeDosta zrela za svoje godine. Najvise mi se kod nje dopada njen muzicki ukus, jer se tu najbolje slazemo.
Na Mimin komentar upućen meni,naravno,neću odgovoriti.
Ti si beše iz Arilja?Vidiš i sama ispod mog avatara da sam Kraljevčanin(tj.Ribničanin,polupismeni seljak sa druge strane Ibra),a često me ima u Čačku...Ma sve je to blizu.
![]()

Swima-koji-me-wole...hwala
Ko-me-ne-woli....zawoletje-me...xD
)Heh, je li to izvuceno iz onoga romana Mome Kapora?...Jednostavno,niko ko je poznavao Mimu Laševsku nije mogao da prati njen ritam,ni redosled događaja,tu čudnu hroniku nepredvidivih situacija u koje zapada ili,bolje rečeno,koje nju traže i pronalaze.I,ma koliko stranica napisali o Mimi Laševskoj,ona će zauvek ostati za mene nerešiva tajna,...

Pa kad si je oživeo što ne napisa i sam nešto o nekome?:-/