Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je sipa najukusnija od tih "mekusaca", mada volim sve sto pliva, srecom po mene, od kad su mi zabranili crvena mesa.
Umutila palacinke, cerka ce da przi, one ce slane pa slatke, ja verovarno ni jedne ni druge. Mada mozda i pojedem jednu sa sirom, slatku necu sigurno.
Musaka bila savrsena, sutra ona kuva ja idem na klinilu.

Pa budu one dobre samo sto ja nisam ljubitelj. Meni je palaconka slatkis, a da nije Čupavica trazila ne bi se ni bavila njima, još mi ova trudnica zatrepće i eto me pored šporeta.

Eh kamo sreće da imam nekoga da i meni tako pored šporeta stane i napravi šta hoću, pogotovo sad... :sad2:

Ја баш синоћ правила, одавно нисам па сам се смотала и испекла руку на врело уље.

Auh :pljus: si dobro, kako ruka sad?! :zag:

Eh kamo sreće da imam nekoga da i meni tako pored šporeta stane i napravi šta hoću, pogotovo sad... :sad2:

..bas bzvz :zag: ona nije insistirala, nego meni zao da malecka bude tuzna....10 vala mogu i na jednoj nozi da isprzim....ispalo malo vise pa i ostalo...

- - - - - - - - - -

Мажем пантенол, није страшно.

...Saljic je za to najbolji, samo je skup....a trealo bi svi da ga imamo..prodje bol za par sati...

za veceru sladak kupus, posan, mladi sir i ljute papricice.

sutra dan bez ugljenih hidrata i puno masti i proteina. smisljam sta cu ja za dorucak i ne pada mi nista na pamet, jedino da izvucem batak i karabatak, skinem kozu i izdinstam na vodi. za rucak cu ribu, ostace mi i za veceru i mozda zelena salata ili pecurke.

- - - - - - - - - -

ostao i borsc od danas, smao sto ja to sutra necu...zbog uh iz cvekle i sargarepe.

- - - - - - - - - -

a jede mi se prebranac, al on se ne uklapa ni u jedan dan. :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back