Bzvz itekako
Ali evo dolazi mi majka u sredu pa donosi kravica jogurt, štrudlu sa Makom, žito i dok bude tu mogu da tražim šta hoću...![]()
...e pa eto vidis jos malo pa posle i ti izvoljevaj do mile volje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bzvz itekako
Ali evo dolazi mi majka u sredu pa donosi kravica jogurt, štrudlu sa Makom, žito i dok bude tu mogu da tražim šta hoću...![]()
...e pa eto vidis jos malo pa posle i ti izvoljevaj do mile volje![]()
Još malo pa par dana odmora -mala će biti sa njima 4 dana i zanovetaću za hranu![]()
Ја баш синоћ правила, одавно нисам па сам се смотала и испекла руку на врело уље.
ja sam kuvala telecu corbu u subotu, pustila lepo da se krcka i dinsta na tihoj vatri i onda podigla poklopac
Pogledajte prilog 365302
ja sam kuvala telecu corbu u subotu, pustila lepo da se krcka i dinsta na tihoj vatri i onda podigla poklopac
i kažu da je kuvanje bezopasna radnja, ako imaš Šaljićev melem maži neko vreme, sredi kožu i ne ostanu fleke, provereno par puta
...e divota taman da odmoris malo....sto ne ostanu malo duze sad kad su ti bas potrebni?
Juce grašak sa ribljim štapićima.
Danas pancerote sa sampinjonima, i nadjoh biljni sir bez kazeina, braća grci prave, hvala im.
Ma gde bre
Treba da budem "zahvalna" što dođu i na ovih 5 do 6 dana
Znaš cimanje je putovati i oni imaju život u Beogradu... ne mogu oni svoj život da menjaju za rad nekoga tamo
- - - - - - - - - -
Ajoj mukice![]()
![]()
Ne morsju da menjaju ali malo ds se reorganizuju bi mogli da hoce.
Zove se Mama s, onako veliki, pravougaoni, pa se seče na delove, ima ga u Rodi kod nas, ali mislim da je to Idea, merkator, samo su ostavili naziv. Kazein je mlečni protein koji je jako štetan, a ovaj sir je jedini posan i bez GMO, tako bar pišu na njemu. Oko 400 din je po kg.Kako izgleda taj sir?
Ja zderem kamenje, nisam alergicna ni na sta ))) Pu, pu, da ne cuje zlo.
i sta uopste stavljaju u te biljne sireve da bi dobili nesto sto lici na sir.
- - - - - - - - - -
i ja..nego me vise nervira to oko mleka i mlecnih proizvoda. stalno poturaju ljudima nesto te ne valja ovo, te ne valja ono. dobro nam ne proizvedu pilule da gutamo umesto obroka.
Ima I to, ima da se kupi hrana za kosmonaute. Nije bas pilula, al skoro da jeste.
napravila i vec je pojedena slasna i masna krompiraca sa tirolskom pleckom
Zove se Mama s, onako veliki, pravougaoni, pa se seče na delove, ima ga u Rodi kod nas, ali mislim da je to Idea, merkator, samo su ostavili naziv. Kazein je mlečni protein koji je jako štetan, a ovaj sir je jedini posan i bez GMO, tako bar pišu na njemu. Oko 400 din je po kg.
ako je biljni, onda sanse nema da ima kazein
to je kao kad napisu da u ulju nema holesterola
nije laz, al nema sanse ni da ga bude
to sto nije gmo je dobro, ali ako je na biljnoj bazi, onda mora da je stetan kao i margarin
to i ja kazem..ko zna sta stave u to da bi izgledalo kao sir. ukus naravno n moze da bude ni priblizan.
- - - - - - - - - -
ja sam inace pre par dana u koki kupila neku mast i bas je lepa. ima ukus svinjceta, ali ne jak, nego onako blag i cist..i lepo mirise. mnogo mi se svidja da kuvam na masti.![]()