- Poruka
- 73.799
Može ceo recept? Zvuči zanimljivo.Ovo je kao lenja pita.
Trebalo bi da je slično.
Kore sa mašću i žumancima Fil je jogurt ,pavlaka, limunova kora , suvo grožđe, malo griza i umućena belanca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može ceo recept? Zvuči zanimljivo.Ovo je kao lenja pita.
Trebalo bi da je slično.
Kore sa mašću i žumancima Fil je jogurt ,pavlaka, limunova kora , suvo grožđe, malo griza i umućena belanca
150 gr mastiMože ceo recept? Zvuči zanimljivo.
Setila sam se da imam neki sličan što se testa tiče i nije mi se svideo. Hvala svakako.@Red da znaš da i nije baš nešto...nađi bolji recept
Jesu te sve štrudle tvoje ?
Јаоооо...исте као што је моја комшиница Шјора правила
Не верујем, сигурно продаје.Jesu te sve štrudle tvoje ?
Imala sam, 6 sa makom, 6 sa orasima. Prodala sam ih.Имаш 12 штрудли с маком?!
Bile su naručene. Ja sam ih napravila.Jesu te sve štrudle tvoje ?
Јаоооо...исте као што је моја комшиница Шјора правила
Ако ти није проблем, може рецепт? Ми не умемо да правимо та кисела теста, а обожавам праву штрудлу, баш такву.
Колико цениш једну?Imala sam, 6 sa makom, 6 sa orasima. Prodala sam ih.
Хвала, хвалаPogledajte prilog 1490055
Mera je za jednu štrudlu. Sve kako ovde piše, i nema šanse da ne uspe. Prvo skuvaš fil, pa umesiš testo.
Ne, nego ti se fil sve vreme hladi, da bude potpuno hladan, da posle štrudla ne bude gnjecava. Skuvaš fil, umesiš testo, i ostaviš ga 40 - ak minuta da naraste. Ako mesiš više od jedne štrudle, testo odmah podeliš na jufke. I tako kisne. Oklagijom razvlačiš u dužinu koliko ti je dugačka tepsija, a u širinu koliko hoćeš da bude tanko testo.Хвала, хвала
Претпостављам да одмах мотам, пошто се прво спрема фил?