limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Ja volim karfiol...ali zato kelj,sto se mene tice,ne treba da postoji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim karfiol...ali zato kelj,sto se mene tice,ne treba da postoji.![]()
ništa mi nije falilo..super je bioЖали боже карфиола. То се обари на пари + лимунов сок и мајонез.
Meni nesto gorci.Volim sve kupusnjace,osim njega.Кељ је леп, са месом и кромпиром. Једно од бољих јела.
Ja prelijem sa malo maslinovog, pospem seckanim belim lukom i to je to.Жали боже карфиола. То се обари на пари + лимунов сок и мајонез.
Šta ti u stvari jedes?Ne volim kelj, ne volim karfiol, ne volim brokoli, a nisam fan ni kuvanog kupusa.
Kelj se obavezno kuva otklopljen, onda nije gorak.Meni nesto gorci.Volim sve kupusnjace,osim njega.
Kakvo je ovo pitanje? Kao da su kelj, brokoli i karfiol jedino povrće na svetu.Šta ti u stvari jedes?
E,ovo nisam znala.Kelj se obavezno kuva otklopljen, onda nije gorak.
Izvini nisam htela da te uvredim, nego mi uvek cudno kad odrasla osoba kaže da nesto ne voli da jede, mada nisi jedina koja ne jedeš dosta toga, meni ostalo u sećanju da i neko voće ne voliš pa mi se uz povrće tako učinilo.Kakvo je ovo pitanje? Kao da su kelj, brokoli i karfiol jedino povrće na svetu.
Jedem papriku, krompir, grašak, boraniju, tikvice, šargarepu, pasulj, kiseli kupus kao podvarak ili sarmu, jedem i svež kuvani kupus, iako mi nije omiljen.
Nisam se uvredila, nego više vrsta povrća volim nego što ne volim.Izvini nisam htela da te uvredim, nego mi uvek cudno kad odrasla osoba kaže da nesto ne voli da jede, mada nisi jedina koja ne jedeš dosta toga, meni ostalo u sećanju da i neko voće ne voliš pa mi se uz povrće tako učinilo.
Meni je lepo i kad drugi spreme, čak mi je draže kad drugi spreme pa ja ne moram. Da mogu ne bi ušla u kuhinju nikad, ali što se mora nije tesko.Волим сва јела али да ја спремам. Ту и тамо ме одушеви и туђе дело.
Ovo je kao lenja pita.Sad mi se jede pita sa jogurtom, jajima i suvim grožđem. A nemam kore.