Šta kuvamo danas 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala. :cmok2:
Ustanem jutros, ubacim ves u masinu, odem do prodavnice, pa u banku, spremim rucak i uglavnom ne lezim.
Umesto da lepo kao moj muz silno patim i samo nesto trazim. Znaci, opet sam se zajebala. :sad2: :lol:

Hvala. :cmok2:
Ustanem jutros, ubacim ves u masinu, odem do prodavnice, pa u banku, spremim rucak i uglavnom ne lezim.
Umesto da lepo kao moj muz silno patim i samo nesto trazim. Znaci, opet sam se zajebala. :sad2: :lol:

Има жена које то умеју, ја исто док ме не закуца за кревет не признајем болест :lol:

Данас хладан ручак, више салата, али више стварно не знам шта да спремам.

Макароне са туњевином, јајима, киселом паприком и ставићу неки зачин...

gde si drugarice po dilemi :lol:
ja ne znam vise sta da spremam, dajte ideju
poslednje sto smo jele je podvarak, djuvec, pasulj, spanac, boranija, musaka sa patlidzanom, paprikas..
sta dalje

poslednje sto smo jele je podvarak, djuvec, pasulj, spanac, boranija, musaka sa patlidzanom, paprikas..
sta dalje

Све смо то већ јели, и сарме, и разне врсте ђувеча, и запечене макароне, и чорбе, и бораније разне, и грашак, и вариво :dash:

Сад је касно, али ја ћу сутра да купим суво месо и да направим онај зимски ђувеч са кромпиром, ух, баш ми се једе сад.

Ми много волимо ђувеч (од пилетине или свиње) пиринач, месо и оно поврће за руску салату, има одличан укус...

Ми смо га скоро јели, али теби као предлог.

i mi smo..u frizideru imam jos jednu porciju za cerku kad se vrati sa posla
ja ne volim ukus djuveca sa mesavinom za djuvec
prosli put sam spremila i ima mi ukus koji mi se ne svidja zbog malo paradajza i zbog boranije
ja koristim isto piletinu ili svinjski file, beli i crveni luk, sargarepu, obavezno patlidzan sa korom - on mu da poseban ukus, grasak, secerac, pirinac, papriku i krompir

Срећан :)

- - - - - - - - - -

Ја ово баш волим, туњевина, мајонез, кисели краставци, кукуруз,...

vecerala sam skusu u marinadi i bas mi je prijala.pre neki dan sam pekla dosta skuse,pa mi je dosta i ostalo.ja skusu od kad muz i mali sin jedu sa mnom pecem tako sto odsecem rep i glavu i prepolovim je i malo posolim.i onda je pecem na teflonu par minuta na jako malo ulja,tek da se namasti tiganj
a ovo sto mi je ostalo sam redjala,red pecene skuse,red crnog luka na rebarca,lovor,bicer u zrnu,kolutovi limuna i tako koliko imam ribe.izmedju cedim limun na ribu,bas dosta limuna.to moze duze da stoji u frizideru

sta dalje

cufte u paradajz sosu sa pireom. :mrgreen:

grasak

pilav

krompir salata i riba peena na suvim sljivama i luku

vege janija iz velikog narodnog kuvara, ali ja ubacim meso

kiseli kupus sa ovcetinom

kafanska teleca corba je kompletno jelo uz salatu, moze da se pravi i od junetine

bela corba, kompletno jelo

corba od bundeve, nije kompletno

paprike punjenen pirince

- - - - - - - - - -

to onako na brzinu predlozi :lol:

- - - - - - - - - -

usput srecna rodjendan bambi

- - - - - - - - - -

curetina s mlincima...od sutra je akcija na mlince u lidlu

Срећан :)

- - - - - - - - - -

Ја ово баш волим, туњевина, мајонез, кисели краставци, кукуруз,...

И мојима се баш допало.

Имам и за доручак.

- - - - - - - - - -

i mi smo..u frizideru imam jos jednu porciju za cerku kad se vrati sa posla
ja ne volim ukus djuveca sa mesavinom za djuvec
prosli put sam spremila i ima mi ukus koji mi se ne svidja zbog malo paradajza i zbog boranije
ja koristim isto piletinu ili svinjski file, beli i crveni luk, sargarepu, obavezno patlidzan sa korom - on mu da poseban ukus, grasak, secerac, pirinac, papriku i krompir

Ја ту мешавину за ђувеч исто не волим, зато користим ову за руску салату.

.....predjem veceras ulicu do prodavnice da kupim spanac za sutra i naravno svasta nesto kupim a to zaboravim potpuno i tek sad dok sam citala sta ste pisale i predlagale setim se da sam se vratila bez spanaca :dash: nista onda cu sutra valjda se setim kad udem u prodavnicu sto sam dosla :mrgreen: bem ti sprzi me ova hemija vise ne znam ni gde sam posla ni sto sam dosla :(

.....predjem veceras ulicu do prodavnice da kupim spanac za sutra i naravno svasta nesto kupim a to zaboravim potpuno i tek sad dok sam citala sta ste pisale i predlagale setim se da sam se vratila bez spanaca :dash: nista onda cu sutra valjda se setim kad udem u prodavnicu sto sam dosla :mrgreen: bem ti sprzi me ova hemija vise ne znam ni gde sam posla ni sto sam dosla :(

Нема то везе са хемијом, него са крштеницом, иста сам :zcepanje:

Нема то везе са хемијом, него са крштеницом, иста сам :zcepanje:

..moze biti ali me jako nervira zbog cega god da je....pocecu da zapisujem jer stvarno nema smisla, da sam bar negde daleko otisla pa usput zaboravila, ali ovo je bukvalno tu na 5 metara od kuce i ja vec ne znam sto sam ista tamo.....strasno....

Море, најцрње је кад одемо заједно муж и ја, па обоје заборавимо шта је требало да купимо, а донесемо пуне кесе :rotf:

..moze biti ali me jako nervira zbog cega god da je....pocecu da zapisujem jer stvarno nema smisla, da sam bar negde daleko otisla pa usput zaboravila, ali ovo je bukvalno tu na 5 metara od kuce i ja vec ne znam sto sam ista tamo.....strasno....

Joj, ja bolje da ćutim. Koliko godina imam manje od tebe, a po tom pitanju sam gora. :sad2: Juče sam četiri puta išla u prodavnicu. Samoj sebi sam delovala kao luda.

Море, најцрње је кад одемо заједно муж и ја, па обоје заборавимо шта је требало да купимо, а донесемо пуне кесе :rotf:

Celu hilajdarku i preko potrosih a ne kupih ono sto sam prvo trebala da uzmem, ludak. Doduse nisam nikakve gluposti kupila sve to mi i treba i koristice mi ali bre rano da bude od krstenice, sta ce biti onda za koju godinu :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back