Bambi
Elita
- Poruka
- 19.119
Srećan rođendančić, Bambi!
A ti brzo ozdravi.
Hvala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srećan rođendančić, Bambi!
A ti brzo ozdravi.
Hvala.
Ustanem jutros, ubacim ves u masinu, odem do prodavnice, pa u banku, spremim rucak i uglavnom ne lezim.
Umesto da lepo kao moj muz silno patim i samo nesto trazim. Znaci, opet sam se zajebala.
ne idu jaja
a rekoh brasna po potrebi, jer nikada nisam merila koliko stavim, to vec napisah, kvinsi ti je napisala pola kile
Данас хладан ручак, више салата, али више стварно не знам шта да спремам.
Макароне са туњевином, јајима, киселом паприком и ставићу неки зачин...
gde si drugarice po dilemi
ja ne znam vise sta da spremam, dajte ideju
poslednje sto smo jele je podvarak, djuvec, pasulj, spanac, boranija, musaka sa patlidzanom, paprikas..
sta dalje
Данас хладан ручак, више салата, али више стварно не знам шта да спремам.
Макароне са туњевином, јајима, киселом паприком и ставићу неки зачин...
gde si drugarice po dilemi
ja ne znam vise sta da spremam, dajte ideju
poslednje sto smo jele je podvarak, djuvec, pasulj, spanac, boranija, musaka sa patlidzanom, paprikas..
sta dalje
Срећан
- - - - - - - - - -
Ја ово баш волим, туњевина, мајонез, кисели краставци, кукуруз,...
i mi smo..u frizideru imam jos jednu porciju za cerku kad se vrati sa posla
ja ne volim ukus djuveca sa mesavinom za djuvec
prosli put sam spremila i ima mi ukus koji mi se ne svidja zbog malo paradajza i zbog boranije
ja koristim isto piletinu ili svinjski file, beli i crveni luk, sargarepu, obavezno patlidzan sa korom - on mu da poseban ukus, grasak, secerac, pirinac, papriku i krompir
Hvala.
Ustanem jutros, ubacim ves u masinu, odem do prodavnice, pa u banku, spremim rucak i uglavnom ne lezim.
Umesto da lepo kao moj muz silno patim i samo nesto trazim. Znaci, opet sam se zajebala.
.....predjem veceras ulicu do prodavnice da kupim spanac za sutra i naravno svasta nesto kupim a to zaboravim potpuno i tek sad dok sam citala sta ste pisale i predlagale setim se da sam se vratila bez spanaca nista onda cu sutra valjda se setim kad udem u prodavnicu sto sam dosla bem ti sprzi me ova hemija vise ne znam ni gde sam posla ni sto sam dosla
Нема то везе са хемијом, него са крштеницом, иста сам
..moze biti ali me jako nervira zbog cega god da je....pocecu da zapisujem jer stvarno nema smisla, da sam bar negde daleko otisla pa usput zaboravila, ali ovo je bukvalno tu na 5 metara od kuce i ja vec ne znam sto sam ista tamo.....strasno....
zlozi,kako napravis te mlince?ja sam jednom nesto probala,pa nije bas bilo ukusno
Море, најцрње је кад одемо заједно муж и ја, па обоје заборавимо шта је требало да купимо, а донесемо пуне кесе