Šta kuvamo danas 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Celu hilajdarku i preko potrosih a ne kupih ono sto sam prvo trebala da uzmem, ludak. Doduse nisam nikakve gluposti kupila sve to mi i treba i koristice mi ali bre rano da bude od krstenice, sta ce biti onda za koju godinu :eek:

Па, овако почиње, видећемо шта ће бити за 15 година :zcepanje:

mina kako pravis taj zimski djuvec s asuvim mesom i krompirom?

Запечем суво месо у рерни, онда додам алеву паприку и промешам да не изгори, додам кромпир и мрву парадајз пиреа, или смрзнутог парадајза, промешам, налијем водом и оставим да се крчка.

Уз то кисели купус, наравски.

Чак и не мора парадајз.

Запечем суво месо у рерни, онда додам алеву паприку и промешам да не изгори, додам кромпир и мрву парадајз пиреа, или смрзнутог парадајза, промешам, налијем водом и оставим да се крчка.

Уз то кисели купус, наравски.

Чак и не мора парадајз.

ekstra, nije to samo zimski djuvec moze i na prolece. :lol:

Ajde daj Boze da vidimo za 15 godina sta ce biti :lol:

- - - - - - - - - -

...sta je to? tablete neke jel?

Наравно, ни дан раније, 15 година.

Не знам, само сви говоре да је добар за меморију памћења, али ако сам и знала, заборавила сам :zcepanje:

Hvala, a sto ti neces pa valjda cemo zajedno da se izborimo sa tim problemom :)

- - - - - - - - - -

Наравно, ни дан раније, 15 година.

Не знам, само сви говоре да је добар за меморију памћења, али ако сам и знала, заборавила сам :zcepanje:

Ja sam cula da se pije nesto, raspitacu se sta, ne ide to tako da se ignorise, mora se delovati na vreme.

jesam, ne izbivam sa teme podrska za dijetu. :lol:

malo svratila ovde da vidim sta radite i odmah naletim na zimski djuvec. :rida:

Луда жено, дијета се држи лети кад можеш да пасеш оне салатице, каква сад дијета, сарме, варива, зимски ђувечи, јака храна због ниских температура...лудило.

Ај бегај тамо на ту тему, и не долази више, мазохисто :lol:

Hvala, a sto ti neces pa valjda cemo zajedno da se izborimo sa tim problemom :)

- - - - - - - - - -

Ja sam cula da se pije nesto, raspitacu se sta, ne ide to tako da se ignorise, mora se delovati na vreme.

Е, има и Гинко Билобе, то ми рекла колегиница...

Луда жено, дијета се држи лети кад можеш да пасеш оне салатице, каква сад дијета, сарме, варива, зимски ђувечи, јака храна због ниских температура...лудило.

Ај бегај тамо на ту тему, и не долази више, мазохисто :lol:

pa ja volim da vidim sta kuvate :rumenka:, nekad sacuvam neki recept za kolace ili nesto slicno, mada nikad ne napravim.

...vidis te punjene paprike bi mogla ovih dana da spremim....sto bez pirinca, kao zbog dijete, pa tu je najmanje pirinca nece on nista mnogo poremetiti....

da zbog dijete. ne mogu afrojka, meni je ogranicen unos skroba i secera na 20 grama dnevno, pirinac se nikako ne uklapa, cak ni minimum.

imala sma neke zamrznute paprike cele, i aj da ih iskoristim.

da zbog dijete. ne mogu afrojka, meni je ogranicen unos skroba i secera na 20 grama dnevno, pirinac se nikako ne uklapa, cak ni minimum.

imala sma neke zamrznute paprike cele, i aj da ih iskoristim.

...auuu 20 grama :eek: e strasno necu ja nikad smrsati onda, a nije ni vazno vala ako cu bas na te gremice da jedem....

...ja smanjila malo hleb, izbacila nocni obrok i nadam se da cu koje kilce izgubiti, tek da mogu da se zakopcam kad stigne prolece, do tad ima jos dovoljno vremena da se ne mucim previse....

- - - - - - - - - -

Зато сам ти прво и рекла селен, ваљда је јефтинија варијанта.

...raspitacu se....

...auuu 20 grama :eek: e strasno necu ja nikad smrsati onda, a nije ni vazno vala ako cu bas na te gremice da jedem....

...ja smanjila malo hleb, izbacila nocni obrok i nadam se da cu koje kilce izgubiti, tek da mogu da se zakopcam kad stigne prolece, do tad ima jos dovoljno vremena da se ne mucim previse....

- - - - - - - - - -

...raspitacu se....

radi ubrzanog mrsavljenja to radim i zato sto je meni ta dijeta laksa od drugih. da mi ne odgovara ne bih, veruj mi.

- - - - - - - - - -

Мени очи отпадоше на оне колаче од кокоса јуче :sad2:

videla sam ih. :lol: ali ja nisam toliki sladokusac, mene vise mami taj zimski djuvec, imam viziju u glavi :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back