Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Žene, aj neka me neka od vas gadja savetom šta da radim sa starim hlebom? Imam od juče, preključe i naključe, kad se sve sabere, više od dve vekne. Imam ja neki recept za pitu od hleba, ali pravila sam dva-tri puta i ne može se jesti koliko je gnjecavo i grozno. Dajte neki savet, recept, žao mi bre da bacim toliki hleb, greota. Prezli imam jedno kilo i po, sigurno, tako da to otpada. Šta da radim, šta preporučujete? neki recept, proveren, za pitu, ili tako nešto. Praviću za doručak prženice, ali neću potrošiti ni četvrtinu
Donesi mom Zlatku...

Tema:
Već 2 dana samo supa iz kesice... i suhomesnato...

A izvadila sam dva karabataka i pečurke sam opet danas kupila... ali nisam stigla spremiti... a tek sutra neću... možda za večeru...

ola kilograma mljevenog mesa,poveca glavica luka,so i biber... Mljeveno meso i luk izdinstas,dodas so i biber... Po nadjevu poredati opet kriske starog hljeba i peci dok ne porumeni...  Kad porumeni preliti sa 4 jajeta razmucena u casi mlijeka i opet peci dok ne porumeni...
ola kilograma mljevenog mesa,poveca glavica luka,so i biber... Mljeveno meso i luk izdinstas,dodas so i biber... Po nadjevu poredati opet kriske starog hljeba i peci dok ne porumeni...  Kad porumeni preliti sa 4 jajeta razmucena u casi mlijeka i opet peci dok ne porumeni...