Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
...nego jel ima neko bar recept za kuglof...ili mramorni kolac..????
Eh ja sam taj recept skoro trazila na netu...svi su razliciti. i na kraju sam odustala
Inace rucak gotov, jaja ofarbana, sad mogu da odmaram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako praviš paštetu od tune? Meni one fine kupovne paštete mnogo skupe, a volimo ih
Hvala, znači krompir! A tuna je iz konzerve? Komadići? Ili prava?

- sremušem ...pastetu od tune i od sardine pravim isto....jedino sto ako je od sardine treba kupiti 2 konzerve...
...znaci od prilike polovinu ulja ocediti iz konzerve..ono sto je ostalo isitniti sto bolje..
...2 srednje kuvana jaja takodje dobro isitniti i 1 manju glavicu crnog luka...
...to sjediniti, pa u to dodati 1 kasiku majoneza, pola kasicice senfa...pa sve dobro umutiti
mixerom...naravno posoliti, a ko voli moze i malo bibera da doda, to je vec stvar ukusa...
...odlicna je, moze da potraje u frizideru 4-5 dana ako je ne pojedete u cugu, posto je
bas lepa i ukusna...![]()

...pastetu od tune i od sardine pravim isto....jedino sto ako je od sardine treba kupiti 2 konzerve...
...znaci od prilike polovinu ulja ocediti iz konzerve..ono sto je ostalo isitniti sto bolje..
...2 srednje kuvana jaja takodje dobro isitniti i 1 manju glavicu crnog luka...
...to sjediniti, pa u to dodati 1 kasiku majoneza, pola kasicice senfa...pa sve dobro umutiti
mixerom...naravno posoliti, a ko voli moze i malo bibera da doda, to je vec stvar ukusa...
...odlicna je, moze da potraje u frizideru 4-5 dana ako je ne pojedete u cugu, posto je
bas lepa i ukusna...![]()
Sve ove sastojke i ja dodajem, samo što ne cedim ulje od sardine, stavim znatno više majoneza, i dodam, po ukusu, belog sira.
U stvari, svega stavljam po ukusu, pa ako je malo - dodam.![]()

Ali ovo nije posno![]()
Pa, i nijeAli ovo nije posno![]()
al nisam pravila danas, tj. nisam bre skoro pravila, baš bih mogla, nego sam' kažem kako pravim.
Onda zovnem svekrvu i kažem - ja ovo ne umem
Kako ne umeš? Pa, nije to Sveto Pismo
Eto tako, neće me. Dodje žena i ofarba ostatak, ni jedno puklo nije 

Eeeeej, isti šporet na drva, ista vatra, iste šerpe, ista jaja... U čemu je fazon, namam blagog pojma. 
Ova torta djeluje bas dobro..... kremasta i lagana,bas kako volim........ jel`moze recept?
...ajde sad da pitam, jel vi taj sremus koristite od uvek sto bi se reklo ili je to nesto novo...
...ja ga nisam ni vidjala do ove godine na pijaci, doduse nisam ni zivela ovde prilican broj
godina, a tamo gde jesam, nema ga...meni je to skroz nova biljcica....![]()
Dodje žena i ofarba ostatak, ni jedno puklo nijeEeeeej, isti šporet na drva, ista vatra, iste šerpe, ista jaja... U čemu je fazon, namam blagog pojma.
Osim toga, bila riblja čorba, pečena riba ( ne'am pojma koja ) i krompir salata. Sveki sve spremila, ja sam bila uništitelj jaja![]()
nije ti danas bio dan. Svašta drugo umeš da spremiš pa ćeš i to da naučiš.