Sta kuvamo DANAS 2.deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obožavam pijacu:cukini,mlade tikvice,patlidžani,mladi krompirići,mladi kupus...jagode....
smilie_girl_146.gif

Pravila sam salatu od patlidžana sa jogurtom.Uvek sam je donosila iz turskog restorana pa reših da je napravim, domaća je bolja
smilie_girl_021.gif

cordon bleu (ako se tako piše), hoću da pravim u subotu, pa ako imate neki savet kako da ga lepo spremim, da ne bude živ iznutra, ili prepečen, koliko debelo da budu šnicle itd i šta od priloga
ja sam mislila šargarepu barenu, pa u sosu od pavlake za kuvanje, bosiljka, bibera i malo belog luka i salatu, al dodala bih još nešto
i da, ako neka od vas ima dobar recep ta milibrot (opet pojma nemam da li sam dobor napisala)

hvala Jaco..moj mali pomoćnik je na popodnevnoj dremci,tako da mogu da popijem kaficu na miru,i filujem tortu...slikaću je kada bude gotova,jednostavna sa običnim korama od žumanca,vanil krema u koju ubacim višnje,i šlag od gore...možda ako budem imala inspiraciju,nacrtaću glavu zeke u šlag...sve zavisi koliko moj pomoćnik bude spavao...

pošto ste me iskulirale za milibrot i cordon bleu dajte bar predlog kako da spremim škarpinu
hoću samo da je zapečem u rerni, dakle bez prženja, pa ko može neka marinada, neki začin ovo ono : )

..nemam recept, i ja cekam da neko napise, pa mozda napravim...

..sto se tice skarpine, napravi ovako kao ja....iseckaj beli luk, persun, sipaj malo maslinovog ulja i soli..pa lepo time namazi ribu
spolja i iznutra...malo pouljis tepsiju u kojoj mislis da peces...i pravac rerna...ja poklopim nekih pola sata..pa kad je skoro gotova
otklopim da malo porumeni...
...htela sam u foliju da stavim, ali to bude vise kuvano nego peceno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back