sta je potrebno za dobar brak

po meni to sto ti nisi hteo nevinu ,znaci da se neko drugi 2 puta nasladio nevinom...:)

tvoja zena postenija od tebe???
veruj mi da kolko njih znam mali milon da popuse te njihove fore o postenju,a istina je sasvim drugacija, to im je najjaca varka u braku, i da nazalost momci grese samo tako ... ko voli da cuje da je zena iskusnija od njega?
toliki muskarci se hvale kako kresu ovu ,onu ,pa de su sve te ,mora da bude u ravnotezi?

to znaci pola brakova je zena iskusnija, pola muski su iskusniji jel tako neki prosek ili priblizno?

nazalost u toj zenskoj polovini vlada takva laz i manipulacija da 90% tih jadnika nije ni svesno da tu neku zamisljenu cifru treba da pomnoze sa 2,3,5,10 puta...

ali muska sujeta je cudo a i nece ljudi da priznaju sami sebi , nazalost ,pa se tese tako ,ali ti sto se tese u 90% slucajeva grese.
zao mi je brate istina je surova.

:roll: jel ti to mog komsu nazivas budalom i naivcinom?.....eeeeeeeee jedva cekam da vidim odgovor :D

po meni to sto ti nisi hteo nevinu ,znaci da se neko drugi 2 puta nasladio nevinom...:)

tvoja zena postenija od tebe???
veruj mi da kolko njih znam mali milon da popuse te njihove fore o postenju,a istina je sasvim drugacija, to im je najjaca varka u braku, i da nazalost momci grese samo tako ... ko voli da cuje da je zena iskusnija od njega?
toliki muskarci se hvale kako kresu ovu ,onu ,pa de su sve te ,mora da bude u ravnotezi?

to znaci pola brakova je zena iskusnija, pola muski su iskusniji jel tako neki prosek ili priblizno?

nazalost u toj zenskoj polovini vlada takva laz i manipulacija da 90% tih jadnika nije ni svesno da tu neku zamisljenu cifru treba da pomnoze sa 2,3,5,10 puta...

ali muska sujeta je cudo a i nece ljudi da priznaju sami sebi , nazalost ,pa se tese tako ,ali ti sto se tese u 90% slucajeva grese.
zao mi je brate istina je surova.

Svakako sam se sa time pomirio. Jednostavno, sve preko toga bi bila samo moja sujeta ili ljubomora. Što da me još i to nervira? Jednostavno, da mislim samo na to koliko ih je ona od mene više imala, je nepotrebno. Neću da govorim o njoj ako nije tu, a meni je rekla golu istinu. Rekao sam i zašto, a rekao sam i još neke druge stvari, koje više ne želim da ponavljam.

Vidim da si spominjao neke slučajeve, koji su i meni poznati, ali to je na teretu nekih drugih duša, ne i na teret mojoj duši. Uostalom, poznati su mi ti samohvalisavci, koji svoje iskustvo veličaju i kojima je nebitno koliko su momaka pre njih promenile žene, samo dok imaju brojno stanje (to što njihove uši žele da čuju, svakako) veće od brojnog stanja njihovih žena. To mi je isto jadno. No nisam ja neko ko treba da se bavi time.

Ožene se ljudi svakakvim ženama pa žive lepo i složno. Bitno je znati čega se ko odriče pri ulasku u brak i ko se iskreno kaje i ko se izbori sa sujetom.

I nemoj me ni slučajno svrstavati među raznorazne, samoproklamujuće jeebače, iskusne, ovakve onakve sa nekim stvarima, koje su uvrteli sebi u pamet, ili dominuse u svojoj porodici, kojekakve strašne baje i čuda :) Ja sam prost srpski seljak, koji se najede belog luka i čvaraka i pravo na posao. Nikada nisam bio iskusni niti bilo kakav talentovani jeebač. Uvek sam gledao samo da je devojka vaspitana i dobrodušna. Znao sam koji je moj domen delovanja. :)

најважнија је љубав колико год то патетично звучало
без љубави није брак него муење и развлачење
ако се живи у дворца, а без љубави, то је у ствари златни кавез
само што у последње време, на жалост, како криза расте, ворцем се сматрају и двособни станови :(

Oni sto traze ljubav kao preduslov ... imam utisak da im je u ustima najcesce ona "ma svijet je ionako prenaseljen" ... njih bi trebalo izbjegavati. Prvi preduslov je voljeti sebe i sebe staviti iznad "prenaseljenog svijeta", drugi uslov je "voljeti sebe u braku koji stvoris, zbog potomstva koje stvaras". Jer ljubav prema drugima moze i proci, kad spoznamo da taj drugi drukcije misli, kuca, kao sto je to obicaj izmedju muskarca i zene da se slabo razumiju jer su razlicite fizionomije, ali zato svako od njih moze da voli sebe i svoje potomstvo. U svakom slucaju vrijedi uci u brak sa obecanjem da iz njega nece izaci zbog ljubavi prema nekoj osobi, ili s nogama naprijed, dakle, dok ih smrt ne rastavi.

Oni koji traze da ih vole zapravo traze pomoc da bi sami sebe voljeli. Zato i dizu ruku na sebe kad ostanu bez tudje ljubavi.

Oni sto traze ljubav kao preduslov ... imam utisak da im je u ustima najcesce ona "ma svijet je ionako prenaseljen" ... njih bi trebalo izbjegavati. Prvi preduslov je voljeti sebe i sebe staviti iznad "prenaseljenog svijeta", drugi uslov je "voljeti sebe u braku koji stvoris, zbog potomstva koje stvaras". Jer ljubav prema drugima moze i proci, kad spoznamo da taj drugi drukcije misli, kuca, kao sto je to obicaj izmedju muskarca i zene da se slabo razumiju jer su razlicite fizionomije, ali zato svako od njih moze da voli sebe i svoje potomstvo. U svakom slucaju vrijedi uci u brak sa obecanjem da iz njega nece izaci zbog ljubavi prema nekoj osobi, ili s nogama naprijed, dakle, dok ih smrt ne rastavi.

Oni koji traze da ih vole zapravo traze pomoc da bi sami sebe voljeli. Zato i dizu ruku na sebe kad ostanu bez tudje ljubavi.

Blizu si.

Za dobar brak su potrebne radne navike i organizacija pre svega. Žena treba da bude vredna i da kuva, pegla, pere, a muškarac mora da donosi novac u kuću. A može i obrnuto, apsolutno nebitno.

Brak je na duže staze pre svega ekonomska zajednica, domaćinstvo i sama ljubav je nedovoljna za uspešno funkcionisanje ako niko ništa ne radi i po čitav dan se leži u krevetu, vodi ljubav i sluša Sergej Ćetković zvani mrcina.

Zene neradnice i lencuge se kao krmache podgoje cim se uvale kod nekog pavijana u gajbu.Ima u komsiluku jednu koja se tako osvinjila da je to bruka.Po ceo dan se izlezava i bleji u tv. Dok je bila cemu trpali su je svi iz zgrade dok je onaj njen papak feminizirani rintao za skota.Sad se tako osvinjila pa je trti samo jedan entuzijasta koji se lozi na guzate.

Zene neradnice i lencuge se kao krmache podgoje cim se uvale kod nekog pavijana u gajbu.Ima u komsiluku jednu koja se tako osvinjila da je to bruka.Po ceo dan se izlezava i bleji u tv. Dok je bila cemu trpali su je svi iz zgrade dok je onaj njen papak feminizirani rintao za skota.Sad se tako osvinjila pa je trti samo jedan entuzijasta koji se lozi na guzate.

Reci ovom Angelu sa foruma koja je zgrada u pitanju, ima da se nacrta ispred nje u roku od odma'. ;)

Reci ovom Angelu sa foruma koja je zgrada u pitanju, ima da se nacrta ispred nje u roku od odma'. ;)

Hahahaha pazi dok je bila u klasi sa kilazom bila je bas dobra za trpachinu .Dosla je u zgradu kao fotomodel ali se za dve godine tako ugojila da je to bruka.Ono klinka od metar i sezdeset i kusur natrapala je 25 kila u dupe i noge dakle poput bundeve je.Ima cupi kao bombonicu tesna je porilicno a ne da vristi kad se cepa pa to je ludilo al sta vredi upropastila se.

Hahahaha pazi dok je bila u klasi sa kilazom bila je bas dobra za trpachinu .Dosla je u zgradu kao fotomodel ali se za dve godine tako ugojila da je to bruka.Ono klinka od metar i sezdeset i kusur natrapala je 25 kila u dupe i noge dakle poput bundeve je.Ima cupi kao bombonicu tesna je porilicno a ne da vristi kad se cepa pa to je ludilo al sta vredi upropastila se.

Bolje da joj muž ne sazna, za takve stvari lako leti glava sa ramena. Čak i ako je u pitanju neka pičkica od čoveka, vrlo je moguće da je prikolje ili upuca ako mu padne klapna.

Pa sad ne znam sta da kazem taj njen lik je neki feminizirani pavijan .Dok je mala bila u trendu trpali smo je bukvalno danonocno i veca je verovatnoca bila da se medjusobno pokoljemo zbog njene ribice o kojoj se brzo procuo dobar glas.Posto delimo isti sprat prvi sam imao priliku da je degustiram kad je njen dragi tada jos uvek samo decko bio na sluzbenom putu.Posle sam cuo od komsiluka da se mala satire kao da je ribicu kasko osigurala.

te male guzate i jos ako imaju simpa lice se taslace samo tako , iako izgledaju upravo suprotno.
ko jedan ortak sto me pitao za jednu kaze izgleda da nema jebacha ja reko ima covece i to od 130 kila mrcinu hahahaa dodje mu do pojasa i to lik se isprimao izmanipulisala ga samo tako kad je somina misli da je poseban a mala uvek obozavala da pusi a i gutala naokolo ojhaaa (i meni izmedju ostalog :D)...

Back