Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa....da...čestoBrak je nešto bajkovito, ali baš!
Lijepo si ovo napisala.Ja iz svog ugla moram da se ne složim sa vama. Čini mi se da sam od vas dvojice, jedino ja u braku, pa onako, iz iskustva : da, brak ume da bude težak, sto puta ti dođe da se razvedeš, bude i svađe i neslaganja, ljubav s godinama bude manja, ali iskustveno kažem, posle skoro 29 braka, počinje neka povezanost i upućenost jedno na drugo. Deca porastu, odu svojim stazama a ostanete vas dvoje. I razlikujemo se, interesovanja nam nisu uvek ista, samo jednostavno naučiš da živiš sa time i poštuješ to. Ako su oboje svesni šta su im priprioteti u braku, neće taj brak poljuljati ni povremene svađe ni razlike.
Pričaš bajke, lažeš, mažeš dok ne napumpaš poso gotovTvrdim,80% brakova su sranje,nema ljubavi,poštovanja,drže ih deca,krediti,nemanje snage i petlje da krenu sami

Pogrešno tvrdiš. Ili imaš loše iskustvo pa tako ogorčeno pišeš?Tvrdim,80% brakova su sranje,nema ljubavi,poštovanja,drže ih deca,krediti,nemanje snage i petlje da krenu sami
oćeš da nam kažeš da se kvalitetno ebete? : )Ako su oboje svesni šta su im priorioteti u braku, neće taj brak poljuljati ni povremene svađe ni razlike.
Oću al numemoćeš da nam kažeš da se kvalitetno ebete? : )
Ma on se...šali.Pogrešno tvrdiš. Ili imaš loše iskustvo pa tako ogorčeno pišeš?
Ma gde se šali da je te sreće barMa on se...šali.![]()

Pošto učiteljica numeoćeš da nam kažeš da se kvalitetno ebete? : )
, odgovoriću ti ja: Da, i posle dosta godina bude kvalitetno.Tvrdim jer vidim oko sebe...i u Srbiji i na Zapadu....Ne zna se gde je gorePogrešno tvrdiš. Ili imaš loše iskustvo pa tako ogorčeno pišeš?