sta je potrebno za dobar brak

eto sad si ljut, pa nism se ja zemljace zalio da mi zena neda... a to glumljenje nezne krhke kojoj treba zastita je tek njihova taktika dok se ne uvale i pocnu da komanduju.....sve su one u tom miljeu -to je neizbezno cim postanu sexualno aktivne! tad se aktivira sexualna i vaginalna ucenjivanje i manipulacija u zenskom mozgu.
i imas pravo da trazis jednu, kolko muskaraca tolko i devojaka, imas pravo ovim drugima bushnima nisi nista kriv!!!! i ne dugujes nista!!!! a mene napadose mesto jedne ko da sam trazio deset nevinascadi :D...

Ama gde bre da se ljutim, otkud ti to? :) Pa nisam sinoć sa kruške pao pa da se ljutim tek tako :) Meni je samo drago što sam ja sa tobom razjasnio da ti nisi govorio o jednoj da tako kažem - trećoj vrsti žena. E da, da ne zaboravim i ovo: meni bi bilo itekako jadno i smešno da mi žena proba takvo nešto servirati: ucena iliti mahanje piččkom. Jednom sam joj i rekao to: dokle god ne govoriš "e ne dam ti!", dotle je sve u redu. Čim krene sa tim, neću ni ja biti mnogo dužan :) Važnije mi je naše slaganje, nego da je iznabadam u sred noći, pa onda ona sutra nije ni za šta, jer joj je srce slabo, a posao joj je zahtevan.

Imao sam ja svašta nešto u svom životu, ali davno sam prestao da karakterišem bilo koga. Kažem ti lepo: ja sebi ne bih dao za pravo takvu stvar.
Eto, meni je više značilo to što je moja žena poštenija od mene i što ona ne mora da skriva lice nigde na ulici, gde god pošla i prošla. To je ipak pošteno.

Jel dobar brak podrazumeva maštarije o svastikama i pored toga što je ženik ostvario svoj san nad snovima, nevina žena?

Xej ja nisam kriv za to ,to je jace od mene... jel sam ja kriv zeni sto je grdna pa je niko nije hteo jedna 4tvorka a mlada svasticica je u medjuvremenu stasala iz 8mice u 11+ uhhhh, jos kad onako polugola ide oko stola i baca masne fore prava mala nevaljalica i onda mora masta da ti radi hteo ne hteo, nego sto je sa nekim klincima se kao druzi sve neke zamze slinave samo zevaju u nju pffff ,a njoj bas treba stariji iskusni zreo muskarac baja kao ja....

nema veze nadji ti neku pametniju od sebe i neku sto se najebala samo tako da ispadnes najslabiji jebb*****....budi nedominantan muskarac pun razumevanja i uzivaj! ..ne sumnjam da ces joj biti divan, ma obozavace te (neko vreme), al javi se za 5 god. kad izradja decu i krene niz ulicu :D

Тешко ћу наћи паметнију..

Ј б г, зависи од човека до човека, ја више волим да се кидам са лавовима него да ваљам пудлице.. Тј боље да испаднем најслабији међу лавовима него најјачи међу пудлицама, јер и најслабији међу лавовима сам свакако бољи од тебе најјачег међу пудлицама. Ето то сам хтео рећи. :lol:

Е ал види ово, нико мене не воли, а тек не обожава, али ме зато сви поштују, неки ми се и диве, ма колико год то препотентно звучало.. А за тебе бих се запитао..

Xej ja nisam kriv za to ,to je jace od mene... jel sam ja kriv zeni sto je grdna pa je niko nije hteo jedna 4tvorka a mlada svasticica je u medjuvremenu stasala iz 8mice u 11+ uhhhh, jos kad onako polugola ide oko stola i baca masne fore prava mala nevaljalica i onda mora masta da ti radi hteo ne hteo, nego sto je sa nekim klincima se kao druzi sve neke zamze slinave samo zevaju u nju pffff ,a njoj bas treba stariji iskusni zreo muskarac baja kao ja....

Retko ko mi je ikad ovde izazvao osećaj za povraćanjem kao ti.

:zcepanje:

autosugestija, osobina najmilija....

Ama gde bre da se ljutim, otkud ti to? :) Pa nisam sinoć sa kruške pao pa da se ljutim tek tako :) Meni je samo drago što sam ja sa tobom razjasnio da ti nisi govorio o jednoj da tako kažem - trećoj vrsti žena. E da, da ne zaboravim i ovo: meni bi bilo itekako jadno i smešno da mi žena proba takvo nešto servirati: ucena iliti mahanje piččkom. Jednom sam joj i rekao to: dokle god ne govoriš "e ne dam ti!", dotle je sve u redu. Čim krene sa tim, neću ni ja biti mnogo dužan :) Važnije mi je naše slaganje, nego da je iznabadam u sred noći, pa onda ona sutra nije ni za šta, jer joj je srce slabo, a posao joj je zahtevan.

Imao sam ja svašta nešto u svom životu, ali davno sam prestao da karakterišem bilo koga. Kažem ti lepo: ja sebi ne bih dao za pravo takvu stvar.
Eto, meni je više značilo to što je moja žena poštenija od mene i što ona ne mora da skriva lice nigde na ulici, gde god pošla i prošla. To je ipak pošteno.
po meni to sto ti nisi hteo nevinu ,znaci da se neko drugi 2 puta nasladio nevinom...:)

tvoja zena postenija od tebe???
veruj mi da kolko njih znam mali milon da popuse te njihove fore o postenju,a istina je sasvim drugacija, to im je najjaca varka u braku, i da nazalost momci grese samo tako ... ko voli da cuje da je zena iskusnija od njega?
toliki muskarci se hvale kako kresu ovu ,onu ,pa de su sve te ,mora da bude u ravnotezi?

to znaci pola brakova je zena iskusnija, pola muski su iskusniji jel tako neki prosek ili priblizno?

nazalost u toj zenskoj polovini vlada takva laz i manipulacija da 90% tih jadnika nije ni svesno da tu neku zamisljenu cifru treba da pomnoze sa 2,3,5,10 puta...

ali muska sujeta je cudo a i nece ljudi da priznaju sami sebi , nazalost ,pa se tese tako ,ali ti sto se tese u 90% slucajeva grese.
zao mi je brate istina je surova.

Poslednja izmena:
pa molite se, eto to treba, sad kome chemu ovo ono imamo sve na ponudi
to valjda neki rade nesvesno
to je takvo pitanje, ovo
mislim necu nego je pitanje takvo, sta da pripremim pa da imam dobar brak koje gace da obuchem
samo kad napisem ovako ruzno je nekako odsece znaci mozda cutati
>I
znaci kao preselis se u neku zemlju Dobar brak sto znaci da ovo shto je sad vise nema bicu vas life coach
:twisted:
znaci zaebite

Back