Jasno mi je sve , sad cu promeniti plocu. Zene izgleda vole da ih trentiraju kao djubre, tako cu i sad da se ponasam.Јбг лако падaш у "френд" зону....овде си га угасио са тим приступом.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasno mi je sve , sad cu promeniti plocu. Zene izgleda vole da ih trentiraju kao djubre, tako cu i sad da se ponasam.Јбг лако падaш у "френд" зону....овде си га угасио са тим приступом.....
baš si opasnicaJasno mi je sve , sad cu promeniti plocu. Zene izgleda vole da ih trentiraju kao djubre, tako cu i sad da se ponasam.
E tako care lazare spreman si za pecanjeJasno mi je sve , sad cu promeniti plocu. Zene izgleda vole da ih trentiraju kao djubre, tako cu i sad da se ponasam.
Jesam jesamE tek sad zvucis ko moj bivsi, aj sad Šomi priznaj da si ti al si se prebacio na ekavski glumiš menadzera a golfa si zamenio za A5
Nije tako!Jasno mi je sve , sad cu promeniti plocu. Zene izgleda vole da ih trentiraju kao djubre, tako cu i sad da se ponasam.
Znala sam kao šatro Blizanac, a u stvari Bik/DevicaJesam jesam
Blizanac jenisi napisao sta si u horoskopu?
Ни та крајност не ваља јер ћеш навући неку екстремну лујку али генерално досадан си им тако предобар, жене овде воле адреналин, не гледају те као мушко ако си сав срдачан и приступачан са кезом од ува до ува, добијеш етикету "мој брат" и онда си им ко породица, а са породицом се оне ствари не раде јбг, бар не у нашој култури. Направи мало дистанцуJasno mi je sve , sad cu promeniti plocu. Zene izgleda vole da ih trentiraju kao djubre, tako cu i sad da se ponasam.
Ja stvarno ne znam gde si ti shvatila da se ja hvalisem, iznosim cinjenice na forumu kako bi znali bolje situaciju. A vi to iskoriscavate da mi se rugate. Ocekivao sam da ste ljudi i da ce neko pomoci, ali ispade da me samo zajebavateOvako zamišljam Lazara kad neka konačno i pristane sa njim otići na piće.
Nakon 90 min njegovog hvalisanja obraća joj se: i, sad ćemo kod mene da te ebem, pa ćemo se uzeti na ljeto.
-molim? ja tebe jedva poznajem...
Bum, tres, obara stolove, urliče: ali ja sam menadžer, imam kuću!! Imam audi, alooo! Šta nećeš, kako nećeš? Kako se usuđuješosbiti mene koji izgledam super i sposoban sam za sve? Pa ja bre mogu da kresnem sve babe koje sa mnom rade!!!
Hahahahahahahahahahahhahaa dosao ovamo po savet
posvadjao se sa svima
Oda je u podznaku žaba jer blizanci ovakvi nisuBlizanac je
Ja bih prije popila čašu vode u kojoj je sastrugana koža sa peta nekog uhljupa nego pomogla nekome ko žene naziva kako ih ti nazivaš.Ja stvarno ne znam gde si ti shvatila da se ja hvalisem, iznosim cinjenice na forumu kako bi znali bolje situaciju. A vi to iskoriscavate da mi se rugate. Ocekivao sam da ste ljudi i da ce neko pomoci, ali ispade da me samo zajebavate
Evo majke mi, gade mi se zene posle ove teme na forumu.Ни та крајност не ваља јер ћеш навући неку екстремну лујку али генерално досадан си им тако предобар, жене овде воле адреналин, не гледају те као мушко ако си сав срдачан и приступачан са кезом од ува до ува, добијеш етикету "мој брат" и онда си им ко породица, а са породицом се оне ствари не раде јбг, бар не у нашој култури
Bukvalnoa dosao ovamo po savet
posvadjao se sa svima
znate već o čemu zabe brigu vode hoce li se skoro odseliti rodeOda je u podznaku žaba jer blizanci ovakvi nisu
Ej, ima jedan ovdje koji isto dugo pokušava naći djevojku, neuspješno kao i ti, pa da se spojite...Evo majke mi, gade mi se zene posle ove teme na forumu.
Pa.nazivam ih zvog tebe, ogadila si mi zenski rod i to za jedno vece.Ja bih prije popila čašu vode u kojoj je sastrugana koža sa peta nekog uhljupa nego pomogla nekome ko žene naziva kako ih ti nazivaš.