Sta je potrebno da jedan muskarac danas osvoji devojku?

Smesno...

1734214819151.png

Ja ne znam sta se ovo desava, ne znam sta vise treba da uradim da konacno osvojim neku zensku osobu u Srbiji.
Imam 28 godina, zavrsen master, svoju kucu, dobar auto, super izgledam, sposoban sam za sve i svi kazu da sam dobar covek. Prema devojkama se ponasam kulturno, gledam da ih zasmejavam, pomazem im u svemu sto mogu i na kraju je rezultat uvek isti, izgube interesovanje. Osecam da me samo koriste za pomoc i paznju i to me ubija u pojam. Starije udate zene(na poslu) se bukvalno lepe za mene, ali za mene je brak svetinja i nikad ne bih bio sa nekom udatom. Ove mladje pokazu interesovanje, privuku me i kad pocnu meni da se svidjaju, samo me sutnu. Sve ovo utice na moje psihicko stanje, pocinjem da se nerviram bas.Postajem frustriran i pocinjem da mrzim sebe, zato sto ne znam gde gresim.
Dok sam bio u inostranstvu, nikad problema nisam imao, od kad sam se vratio u Srbiju, zene mogu samo da sanjam.
Da zaključimo. Odgovor: da bude zreo muškarac.

On je Dzoni Bravo tip definitivno, citajuci sve ovo vidim istog lika ko jedan moj drug.Sve hvalospevi i sav je opsednut jurnjavom za zenama a kad ga malo spuste ostrije pocne da se baca vulgarnim recima.Sve zivo muva a nista ne smuva.Ocrnu se u svakom kraju...
Svi ga zovemo Sima Dzoni Bravo i vidim ovaj isti.

Pogledajte prilog 1657436
Pogledajte prilog 1657437
I sigurno ima neku poziciju u Devici ali sigurna sam, nisam stigla da ga pitam u koje vreme je rođen 😁

Back