sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Kako se smanjuje potencija ono hodate gradom i svako malo vam se digne kita, kako to smanjiti? Znam da su med i orasi i bademi za pojacavanje, a sta je za smanjivanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se smanjuje potencija ono hodate gradom i svako malo vam se digne kita, kako to smanjiti? Znam da su med i orasi i bademi za pojacavanje, a sta je za smanjivanje?
Brom.Kako se smanjuje potencija ono hodate gradom i svako malo vam se digne kita, kako to smanjiti? Znam da su med i orasi i bademi za pojacavanje, a sta je za smanjivanje?
moca izdominirao resenjem
a ko je dama?![]()
Ne izlazi na ulicuKako se smanjuje potencija ono hodate gradom i svako malo vam se digne kita, kako to smanjiti? Znam da su med i orasi i bademi za pojacavanje, a sta je za smanjivanje?
zar te stvarno zanima?moca izdominirao resenjem
a ko je dama?![]()
mislis ti ne izlazis na ulicu i problem muskaraca na strafti je resenNe izlazi na ulicu
samo skrenes pogled na babu i resio si problem.Kako se smanjuje potencija ono hodate gradom i svako malo vam se digne kita, kako to smanjiti? Znam da su med i orasi i bademi za pojacavanje, a sta je za smanjivanje?
nemam pojma nisam porimijetila da na lepom zapadu hodaju takve kampfmashine koje samo o sexu razmishljajuKako se smanjuje potencija ono hodate gradom i svako malo vam se digne kita, kako to smanjiti? Znam da su med i orasi i bademi za pojacavanje, a sta je za smanjivanje?
a jes..tamo su impotentni lovatori a ovde napaljeni siromasi
kulturan svet na zapadu, nema sta
mozes..manje zaradjujes ali hebes
nades kompromis
osim seks seks seks seks![]()