Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.683
Svaka zainterovanost za komunikaciju sa nepoznatom osobom bi mogla da bude spremnost za flert?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
flert vodi ka sexu a sex ukoliko je dobar ka vezi
jel točan odgovor 
Hebaćemo se, ako kažem da si u pravu?flert vodi ka sexu a sex ukoliko je dobar ka vezi
jel točan odgovor
![]()

Nisi rekla ne?
![]()
nisam samo sam pomislila koliko bi se još takvih genijalaca moglo javiti 
Moćićeš da biraš?nisam samo sam pomislila koliko bi se još takvih genijalaca moglo javiti
![]()
jao moram da te razočaram, nisi prviMoćićeš da biraš?
Ipak, seti se: bio sam prvi!![]()
.gif)
Duboko sam razočaran...jao moram da te razočaram, nisi prvi![]()

Upri?kakva ne tolerancija,bogami ako ti da,prvi si,dok ne da nekom drugom![]()
![]()
ne znam na šta mislis,recimo da je sve od boga,i kao sa papom,razumeli smo se jer je od boga,inače ko zna na šta bi ličilo,ima raznih kolektivaUpri?
Flertuj?
...
Ponestalo mi je inspiracije.
Ali početak zvuči kao hit?
Biće, uz malu pomoć kolektiva?![]()

Ne verujem da jesmo.ne znam na šta mislis,recimo da je sve od boga,i kao sa papom,razumeli smo se jer je od boga,inače ko zna na šta bi ličilo,ima raznih kolektiva![]()
![]()

to sam već rekao,ako imaš uticaja,već jesi,tako to funcionišeNe verujem da jesmo.
Tužačio si me, na osnovu sebe?
Ja Boga nisam ni pomenuo, niti mi je bio u nesvesnom.. :![]()

Jel to nas dvojica sada flertujem. JAG?to sam već rekao,ako imaš uticaja,već jesi,tako to funcioniše![]()
![]()
pa ne,postojiš u interakciji,flert je nešto drugoJel to nas dvojica sada flertujem. JAG?
![]()

Flert je interkracija?pa ne,postojiš u interakciji,flert je nešto drugo![]()
![]()
razlika je u polu,a i individualno,zavisi šta te privlaci,flert je deo odnosa između polova,mada ima i između istog pola,al ja to nemam u sebiFlert je interkracija?
Uz pokazivanje dopadljivosti?
U čemu je razlika?![]()

Flert je kada ideš niz vodu nekome, bez obzira na pol?razlika je u polu,a i individualno,zavisi šta te privlaci,flert je deo odnosa između polova,mada ima i između istog pola,al ja to nemam u sebi![]()
![]()
pa ne,ističeš nečiju vrednost jer ima vrednost,a to je teško definisati,ima raznih vrednosti za svaku individuuFlert je kada ideš niz vodu nekome, bez obzira na pol?
Kada ističeš nečiju vrednost, da bi postali bliski?

Dobro...pa ne,ističeš nečiju vrednost jer ima vrednost,a to je teško definisati,ima raznih vrednosti za svaku individuu![]()
odmaraj malo,prepunićeš memoriju![]()
za sve postoji prvi putrazlika je u polu,a i individualno,zavisi šta te privlaci,flert je deo odnosa između polova,mada ima i između istog pola,al ja to nemam u sebi![]()
![]()