Šta je za vas

За жене стабилан мушкарац је онај ко је финансијски стабилан на првом месту па тек све остало.
А јак мушкарац је за жене онај ко је психички јак, способан да се носи са притиском који живот наметне на било ком пољу.

У суштини ово друго се односи једнако и на жене, разлика је само у перципирању значења "стабилан/стабилна". Нама није на првом месту финансијска стабилност жене већ емоционална. Но то ваљда тако и треба да буде јер само различитост ствара баланс.

За жене стабилан мушкарац је онај ко је финансијски стабилан на првом месту па тек све остало.
А јак мушкарац је за жене онај ко је психички јак, способан да се носи са притиском који живот наметне на било ком пољу.

У суштини ово друго се односи једнако и на жене, разлика је само у перципирању значења "стабилан/стабилна". Нама није на првом месту финансијска стабилност жене већ емоционална. Но то ваљда тако и треба да буде јер само различитост ствара баланс.
Eto,zatvorite sad temu :mrgreen:

Naravno.ima jos nesto tu,nije samo to.

meni jaka i stabilna zena, ne znaci neko ko nema slabosti i mane, niti da nije zenstvena, nezna, osetljiva, brizna itd. Zenska energija nije znak slabosti.
Al ja volim zene sa cvrstim stvavom, zdravim moralnim i zivotnim vrednostima koje je povokla iz kuce, nekoga ko je nezavistan i ne zavisi od muškaraca, vec da je ostvarena, da ima svoje ambicije, snove, izvor novca, i tu smo da idemo paraleno jedno uz drugo, da se podrzavamo, pomazemo, volimo, pazimo, delimo dobro i zlo, da rastemo zajedno u svim sverama zivota i sirimo jedno drugom vidike, te budemo emotivna podrska. Intaligencija i obrazovanje je svakako veliki plus.

Jak muskarac: ja :P

Back