Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.648
Na prvo pitanje odgovor je 3okn, a drugo je Mira Marković! Može lock!stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na prvo pitanje odgovor je 3okn, a drugo je Mira Marković! Može lock!stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
Svako drugačije protumači svakako i ima drugačije asocijacijeOvo su opisi samostalnih i vaspitanih ljudi,mislim da se pod "stabilan,jak" misli na karakter. -meni je to asocijacija na ozbiljne,samouverene ljude.
Takoe vajte waržeSvako drugačije protumači svakako i ima drugačije asocijacije
Eto,zatvorite sad temuЗа жене стабилан мушкарац је онај ко је финансијски стабилан на првом месту па тек све остало.
А јак мушкарац је за жене онај ко је психички јак, способан да се носи са притиском који живот наметне на било ком пољу.
У суштини ово друго се односи једнако и на жене, разлика је само у перципирању значења "стабилан/стабилна". Нама није на првом месту финансијска стабилност жене већ емоционална. Но то ваљда тако и треба да буде јер само различитост ствара баланс.
stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
Hvala na komplimentuJaka/stabilna osoba bi po meni bio neko ko je primarno emotivno zreo i inteligentan (većinski nešto malo iznad proseka).
Na to se doda i neki stepen životnog iskustva, dobro obrađene i razrešene negativnosti iz ličnog života.
A i u društvu bi uglavnom bili autentični
Naravno.ima jos nesto tu,nije samo to.За жене стабилан мушкарац је онај ко је финансијски стабилан на првом месту па тек све остало.
А јак мушкарац је за жене онај ко је психички јак, способан да се носи са притиском који живот наметне на било ком пољу.
У суштини ово друго се односи једнако и на жене, разлика је само у перципирању значења "стабилан/стабилна". Нама није на првом месту финансијска стабилност жене већ емоционална. Но то ваљда тако и треба да буде јер само различитост ствара баланс.
Jbš karakter koji nije malo labilan.stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
To je 00.1 %Jbš karakter koji nije malo labilan.
bogati pita te šta je stabilan muškarac a ne neoženjenMuškarac koji posle posla ne sedne da gleda TV već može sebi da spremi da jede, da očisti za sobom i da se brine o sebi. Takođe koji zna šta znači reč ne i koji poštuje druge.
Aha znači ako je oženjen onda nije stabilan? Štabogati pita te šta je stabilan muškarac a ne neoženjen
Premalo.To je 00.1 %
loptica poskočica te pita štaje stabilan muškarac a ti si dala definiciju neoženjenog muškarcaAha znači ako je oženjen onda nije stabilan? Šta
Ne, nisam. Gde sam napisala da je to definicija neoženjenog muškarca?loptica poskočica te pita štaje stabilan muškarac a ti si dala definiciju neoženjenog muškarca
Stabilan i jak muškarac je očinski tip, spreman za ulogu oca bez obzira na cenu. On nikada ne napušta gnezdo i ptiće u njemu.A on? Isto to?
za takav atribut, osoba mora biti testirana u razlicitim situacijama, u duzem periodustabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
i šta je presudno posle tog testiranja? Da li je prešla/ prešao sve trke sa preponama?za takav atribut, osoba mora biti testirana u razlicitim situacijama, u duzem periodu
Neko kome verujem i ne pitam se da li gresim, neko u kog sam sigurna, neko ko je tu kada treba.stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
Presudno je da necija retorika , i projekcija imidza su u suprotnosti sa reakcijama u kriticnim situacijama.i šta je presudno posle tog testiranja? Da li je prešla/ prešao sve trke sa preponama?
аха, речи и делаPresudno je da necija retorika , i projekcija imidza su u suprotnosti sa reakcijama u kriticnim situacijama.