Šta je prevara, a šta nije?

Moj drug Salko je mastovit. :mrgreen:
a, što bi rekao naš zet: mašta je važnija od znanja,..
*jer će vas znanje (nepogrešivo) odvesti od tačke A, do tačke B,..

a *** mašta bilo gde i bilo kad = :D -- otprilike

čika Albert
images
švalerčina jedna belosvetska !

Sve stoji u naslovu.

Kako vidite ovo?

Je li prevara ukoliko mastamo o nekom drugom?

Da li je opasniji ovaj vid prevare od klasicne fizicke prevare?

Tema spada u niz tema : Greh X.
1. mislim da svi imamo dovoljno godina da znamo sta je klasicna prevara. Sex. Ali i
bilo koji vid intime sa drugom osobom za mene je prevara, pa cak i dopisivanje sa drugima koje prelazi okvire prijateljstva. O poljubcu i slicno necu ni da pricam. Za mene je sve to prevara.
Sex je samo najgori oblik prevare. Ko ne moze da racionalise, nek lepo raskine, sta zavlaci drugu osobu.

Na mastanje ne mozes da utices, sve i kad se desi, bez veze je sebe kriviti, to je benigno.
I mislim da se mnogima desava. Ja bih voleo da cujem zenska misljenja, ono sto znam je da mnogi muskarci masturbiraju na druge devojke, a ne na svoje, al je i to bezazleno, nju voli, ovo mu dodje kao nagon, isprazni se i cao.

Opasniji je ako oreraste u nesto vise.

Valjda ima smisla ovo sto napisah

1. mislim da svi imamo dovoljno godina da znamo sta je klasicna prevara. Sex. Ali i
bilo koji vid intime sa drugom osobom za mene je prevara, pa cak i dopisivanje sa drugima koje prelazi okvire prijateljstva. O poljubcu i slicno necu ni da pricam. Za mene je sve to prevara.
Sex je samo najgori oblik prevare. Ko ne moze da racionalise, nek lepo raskine, sta zavlaci drugu osobu.

Na mastanje ne mozes da utices, sve i kad se desi, bez veze je sebe kriviti, to je benigno.
I mislim da se mnogima desava. Ja bih voleo da cujem zenska misljenja, ono sto znam je da mnogi muskarci masturbiraju na druge devojke, a ne na svoje, al je i to bezazleno, nju voli, ovo mu dodje kao nagon, isprazni se i cao.

Opasniji je ako oreraste u nesto vise.

Valjda ima smisla ovo sto napisah
Jbt,...pa za tebe je sve prevara!😁

Sve stoji u naslovu.

Kako vidite ovo?

Je li prevara ukoliko mastamo o nekom drugom?

Da li je opasniji ovaj vid prevare od klasicne fizicke prevare?

Tema spada u niz tema : Greh X.

Превара је кад упкатиш романтични викенд а она се разболи и каже..Идем код маме. А заврши са швалером у Матарушкој бањи.

Mislim da je to ljudski,vjerujem da se to i desava.

Desava se. Prevara je, ali prevare se desavaju.
Ovo je jos jedna od tema gde se tesimo kako smo ispravni.
Ljudski je, tacno. Mada mi malo mirise I na neljudski ukoliko se osoba laze.
Sami sebe lazemo.
A ono sto najvise mrzim je neka dvostruka igra.

Nema mesta ovde za brigu. Ovde nista od toga ne postoji.

Back