bird again
Elita
- Poruka
- 19.216
Mozda vecina.Ne bas 100% da se varaju ali velika vecina vara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda vecina.Ne bas 100% da se varaju ali velika vecina vara.
Tako jeTako nekako.Da,vecina.Zivot je pun izmisljotina i nerealnosti.Pravo je cudo sresti karakternu osobu,stabilnu,koja prica istinu.
a, što bi rekao naš zet: mašta je važnija od znanja,..Moj drug Salko je mastovit.![]()
Mene je profesorka srpskog u srednjoj zvala Ajnstajn kad je bas izludima, što bi rekao naš zet: mašta je važnija od znanja,..
*jer će vas znanje (nepogrešivo) odvesti od tačke A, do tačke B,..
a *** mašta bilo gde i bilo kad =-- otprilike
čika Albert
![]()
Da masta je voema bitna u zivotu, uvijek kad neka dobra seta po plazi i sepuri se ,kazem sam sebe samo se ti setaj veceras si mojaMoj drug Salko je mastovit.![]()
Uvek se covek prevari pomisli,zamisli da su osobe ok ali cim ih upoznas malo vise sta ces moras se sklanjati.Vecina ih u nekom rastrojstvu da li zbog ekonomije ili prirodnih bolesti neznam.Treba raditi na sebi ali tesko kome to podje za rukom.Tako je![]()
Ja ne odustajem od ideje da ima jos uvek dobrih ljudi.Uvek se covek prevari pomisli,zamisli da su osobe ok ali cim ih upoznas malo vise sta ces moras se sklanjati.Vecina ih u nekom rastrojstvu da li zbog ekonomije ili prirodnih bolesti neznam.Treba raditi na sebi ali tesko kome to podje za rukom.
Hahaha entuzijazam cenim.Ja npr riskiram radije da nemam nista nego da mi neka krv pije zbog sexa .Da masta je voema bitna u zivotu, uvijek kad neka dobra seta po plazi i sepuri se ,kazem sam sebe samo se ti setaj veceras si moja![]()
Cenim to razmisljanje i ja sam se vodio tim ali kada imas dugogodisnje iskustvo i statistiku koja pokazuje suprotno moras biti realan.Ne mora se bit pesimistican samo realan.Ja ne odustajem od ideje da ima jos uvek dobrih ljudi.
gde pijemo kafu ?Ja ne odustajem od ideje da ima jos uvek dobrih ljudi.
Stoji da su skotovi I gadovi u vecini ali zasto moram sa takvima da imam posla?Cenim to razmisljanje i ja sam se vodio tim ali kada imas dugogodisnje iskustvo i statistiku koja pokazuje suprotno moras biti realan.Ne mora se bit pesimistican samo realan.
Ne moras ja sam kazem da je u danasnje vreme uglavnom sve tako posebno besne i nadrkane zene su posebna prica.Stoji da su skotovi I gadovi u vecini ali zasto moram sa takvima da imam posla?
Ne budi takva...Stoji da su skotovi I gadovi u vecini ali zasto moram sa takvima da imam posla?
Pa zar da ne mastamooooSve stoji u naslovu.
Kako vidite ovo?
Je li prevara ukoliko mastamo o nekom drugom?
Da li je opasniji ovaj vid prevare od klasicne fizicke prevare?
Tema spada u niz tema : Greh X.
Ne. Masta je u redu.Pa zar da ne mastamoooo
1. mislim da svi imamo dovoljno godina da znamo sta je klasicna prevara. Sex. Ali iSve stoji u naslovu.
Kako vidite ovo?
Jbt,...pa za tebe je sve prevara!1. mislim da svi imamo dovoljno godina da znamo sta je klasicna prevara. Sex. Ali i
bilo koji vid intime sa drugom osobom za mene je prevara, pa cak i dopisivanje sa drugima koje prelazi okvire prijateljstva. O poljubcu i slicno necu ni da pricam. Za mene je sve to prevara.
Sex je samo najgori oblik prevare. Ko ne moze da racionalise, nek lepo raskine, sta zavlaci drugu osobu.
Na mastanje ne mozes da utices, sve i kad se desi, bez veze je sebe kriviti, to je benigno.
I mislim da se mnogima desava. Ja bih voleo da cujem zenska misljenja, ono sto znam je da mnogi muskarci masturbiraju na druge devojke, a ne na svoje, al je i to bezazleno, nju voli, ovo mu dodje kao nagon, isprazni se i cao.
Opasniji je ako oreraste u nesto vise.
Valjda ima smisla ovo sto napisah
Sve stoji u naslovu.
Kako vidite ovo?
jesteDa li je onda, po vama, prevara samo fizicki cin ili ?
Mislim da je to ljudski,vjerujem da se to i desava.Kako bi se osecao da posumnjas da ti partnerka masta o nekom drugom![]()
Mislim da je to ljudski,vjerujem da se to i desava.