loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.201
stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaka/stabilna osoba bi po meni bio neko ko je primarno emotivno zreo i inteligentan (većinski nešto malo iznad proseka).stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
Bolje da radi u Liliju, nego da ima onlyfans ili da se tuca za pare.Jaka i stabilna žena je dobra osoba, vredna sa ili bez motiva karijere ili rada u Liliju kao mučenica. Ima svoje ja, ali da nije njeno ja i moje ja tj naše ja.
Mnogo puta upotrebljen izraz, pa zatoNe volim to neko ostrenje, stabilna, jaka, cvrsta, celicna, meril strip u pradi.
Ljudi su krhki i ako nisu postanu drvljad. Tako da za mene je to vrv neki promasaj osobe.
Radije bih upotrebio samosvesna licnost. Dakle da kultivise kod sebe i svoje slabosti i kvalitete. I to lagano brate, sve je ok.
Ma to ljudi kazu kao klise jer je moderno da smo svi opasni, cvrsti, stabilni, zayebani.Mnogo puta upotrebljen izraz, pa zato
Muškarac koji posle posla ne sedne da gleda TV već može sebi da spremi da jede, da očisti za sobom i da se brine o sebi. Takođe koji zna šta znači reč ne i koji poštuje druge.stabilan/ jak muškarac
Žena koja ima svoje ja, koja može sebi da priušti sve, da ne zavisi od nekog. Koja se bori za sebe i poštuje druge.stabilna/ jaka žena?
al ta ulece u krivine suknja se ne pomeri.broj cipela 45-46(m), 40-42(ž); niska gu3ica (nisko težište) = stabilnost
Koja moze da iscepa metar drva lagano, a pri tom ume i da zaradi prosecnu platu postenim radom.stabilna/ jaka žena?
A on? Isto to?Koja moze da iscepa metar drva lagano, a pri tom ume i da zaradi prosecnu platu postenim radom.
Zezaš se @Frederick_ ali ok...žena ti je nežna koliko videhA on? Isto to?
Zato sam naveo Lili.Bolje da radi u Liliju, nego da ima onlyfans ili da se tuca za pare.
А он?Da ne drami i da ima optimizam.
Ne znam, to je na zenama da kazu sta je jak i stabilan muskaracA on? Isto to?
I ja sam nežan, a mogu da iscepam i 5m drva ako trebaZezaš se @Frederick_ ali ok...žena ti je nežna koliko videh
To vazi i za muskarce,da znas.Bolje da radi u Liliju, nego da ima onlyfans ili da se tuca za pare.
Ovo su opisi samostalnih i vaspitanih ljudi,mislim da se pod "stabilan,jak" misli na karakter. -meni je to asocijacija na ozbiljne,samouverene ljude.Muškarac koji posle posla ne sedne da gleda TV već može sebi da spremi da jede, da očisti za sobom i da se brine o sebi. Takođe koji zna šta znači reč ne i koji poštuje druge.
Žena koja ima svoje ja, koja može sebi da priušti sve, da ne zavisi od nekog. Koja se bori za sebe i poštuje druge.
Psihički stabilan, uravnotežen, za početak. Ne podnosim dobro prštavce, tj. lako iritabilne tipove.stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
Ништа.stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
Ne znam muškarce koji rade kao eskort daleko bilo.To vazi i za muskarce,da znas.