Šta je za vas

stabilan/ jak muškarac i stabilna/ jaka žena?
sigurno nije neko ko se svađa sa nepoznatima i pokazuje srednji prst dok je na bezbednoj udaljenosti.:lol:
omaž za post iz prošle teme

Stabilni ljudi su oni koji ne prsnu pod dejstvom svakidašnjice, ja mislim, stabilno trpe sve što im se dešava
Šta ih dovodi do balansa ne znam...ventili su stvar ličnog izbora

Žene se šminkaju zbog žena a ne zbog muškaraca , kupuju skupe torbe da ne bi druge žene rekle "vidi onu nema para "a možda je na kub bogatìja ili pametnija od njih , , smuvaju se sa onima koji su meta priča njenih drugarica .
Žene se udaju zbog drugih žena .
Као друштвено прихватљива варијантa, али све мање..А шта раде због мушкараца?

Žene se šminkaju zbog žena a ne zbog muškaraca , kupuju skupe torbe da ne bi druge žene rekle "vidi onu nema para "a možda je na kub bogatìja ili pametnija od njih , , smuvaju se sa onima koji su meta priča njenih drugarica .
Žene se udaju zbog drugih žena .
Као друштвено прихватљива варијантa, за удају, али све мање..А шта раде због мушкараца?
Biće meta ženskog ogovaranja da li imaju male ili velike sesi , podjednako .
Какве си ти жене упознао? 😆

Poslednja izmena:
Гледа се ко колико има. То је једино што им је битно. Да могу да се проводе без граница и да имају заштиту. То обезбеђују паре и ништа више.

Да ли је стабилан онај који ради 40 година за иста примања или онај који 85 година живи у истој кући/стану? Њих нико не гледа.

Гледа се ко има више и то је све.

Back