- Poruka
- 19.834
Nisam na sreću.ako si aca lukas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam na sreću.ako si aca lukas
I ako te baš uhvati, kažeš:Ako te zena uhvati u prevari, moras da je ubedis da se to nije desilo. Zena ce sama sebe da ubedi da se to nije desilo jer zna da za to nije trebala ni da sazna.
Ako poveruje da si je prevario mnogo gubi, tako da joj se isplati da ne poveruje.
Osim ako te bas nije uhvatila na delu.
Ma jok, kazes joj da veruje tebi kao i uvek ne svojim ocimaI ako te baš uhvati, kažeš:
- Hteo sam, ali nisam mogao!
A znaš da je Andrić dugo bio 'momak' i da je oženio ženu svog prijatelja sa 64 godineA ona Andriceva ostaje, ok![]()
A znaš da je Andrić dugo bio 'momak' i da je oženio ženu svog prijatelja sa 64 godine(kojeg je slao na službu u inozemstva - Ivo je tada bio otpravnik poslova u min. inozemnih dela - zamenik ministra) i koji je interniran u konc. logor (jer ga je neko prijavio da šuruje sa partizanima) ?
Milica je bila mlađa od Ive 17 godina , a umrla je 16.marta ( 1974.g)
Ivo Andrić je umro 13. marta ( 1975.g - na današnji dan).
I sad krucijalno pitanje:Nisam znala te detalje. Cudno I da se bas danas opet “hvatam” za njegove reci.
Naravno da nije.I sad krucijalno pitanje:
- da li se Ivo držao svojih mudrosti ? - da li su to bili i principi njegovog načina života
![]()
A, kažu da ipak jesteNaravno da nije.
A ko kaze?A, kažu da ipak jeste![]()
Kako bi se osecao da posumnjas da ti partnerka masta o nekom drugom![]()
Svima je dozvoljeno. Samo su posledice te koje ljude koče. Naravno da nije ista mera ako sam varala i ako me je varao.može da me vara, ako je i meni dopušteno da varam
ja to verovatno neću uraditi, ali moram da znam da mi je dozvoljeno
najogavnije mi je kad neko vara, a onda se nađe uvređen kad njega neko prevari
dakle može ta neka otvorena veza, ali za mene to i nije veza, nego kres kombinacija
ne bih mogla da živim sa nekim ko me vara
Malo si karikirao i uprostio ali negde dotičeš suštinu. Mada mislim da važi i za obrnut slučaj.Ako te zena uhvati u prevari, moras da je ubedis da se to nije desilo. Zena ce sama sebe da ubedi da se to nije desilo jer zna da za to nije trebala ni da sazna.
Ako poveruje da si je prevario mnogo gubi, tako da joj se isplati da ne poveruje.
Osim ako te bas nije uhvatila na delu.
Nista strasno dok nije upaoSve stoji u naslovu.
Kako vidite ovo?
Je li prevara ukoliko mastamo o nekom drugom?
Da li je opasniji ovaj vid prevare od klasicne fizicke prevare?
Tema spada u niz tema : Greh X.
Jos jedan pisacNista strasno dok nije upao![]()
Moze da gleda na televixiji i da kaze sto je lep,zgodan…Sve stoji u naslovu.
Kako vidite ovo?
NIsmo, zakomplikovala se situacija na vise frontovaJel smo došli do zaključka?
NIsmo, zakomplikovala se situacija na vise frontova![]()
Da mastas o nekom drugom nije prevara to je sasvim normalno.Sve stoji u naslovu.
Kako vidite ovo?
Moj drug Salko je mastovit.Da mastas o nekom drugom nije prevara to je sasvim normalno.
Sad bas nije tako. Svako svakog vara?Ne treba se loziti ni na sta,duze se zivi.Dug je zivot da ne bude prevara.Realno.
Dan danas svak svakoga vara ovako ili onako.