Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.217
Kako da ti objasnim od prehlade teško možeš da budeš intubiran.Vazno je.Za mene i mnoge to je prehlada jaca,ili slabija i nista vise,a vi se cepajte vakcinama do mile volje,a ko zna sta je u njima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da ti objasnim od prehlade teško možeš da budeš intubiran.Vazno je.Za mene i mnoge to je prehlada jaca,ili slabija i nista vise,a vi se cepajte vakcinama do mile volje,a ko zna sta je u njima.
Nikako,ali od upale mozes i to kako.Kako da ti objasnim od prehlade teško možeš da budeš intubiran.
Od upale pluća možeš da.Nikako,ali od upale mozes i to kako.
Da.Od upale pluća možeš da.
Od teške upala pluća, pacijent se stavlja na invazni respirator.
Od teske upale pluca,pacijent se salje na Ozren,na razredjeni vazduh,da bi se oporavio.Ovako bolnicki mogu samo da ga ubiju.Od teške upala pluća, pacijent se stavlja na invazni respirator.
Kako da ne.Od teske upale pluca,pacijent se salje na Ozren,na razredjeni vazduh,da bi se oporavio.Ovako bolnicki mogu samo da ga ubiju.
Uzmi malo i douci se o upali i zapalnju pluca.Nemoj pisati te kovid gluposti.Kako da ne.
Imao sam od koga ja da naučim o medicini,ne treba mi knjiga.Uzmi malo i douci se o upali i zapalnju pluca.Nemoj pisati te kovid gluposti.
Nisi ti to dobro naucio,nesto povrsno nacuo.Imao sam od koga ja da naučim o medicini,ne treba mi knjiga.
Bilo je kao i svako drugo trovanje bojnim otrovima.bilo je i bilo je za**bano..Da li je novi virus ,stari virus..ko je prelezao zna kako je bilo.
Pa nije isto.Bilo je kao i svako drugo trovanje bojnim otrovima.
Upravo su simptomi kao kod trovanja - direktna upala pluća.Pa nije isto.
Ko to kaže ?Tok bolesti nije isti.
Medicina.Ko to kaže ?
Tuberkuloza 10x gora.Ni jedna zarazna bolest nije bila toliko invazivna kao što je bila corona.
Ja sam imala tuberkulozu, mjesec i po dana lezala u bolniciTuberkuloza 10x gora.
Zao mi je.Teska bolest i veliki problemi i za vreme i posle bolesti.Ja sam imala tuberkulozu, mjesec i po dana lezala u bolnici
Hvala Vam, ja sam imala onu "klasicnu" plucnu tbc, bez ikakvih rezistencija na lijekove, i nekih vecih komplikacija. Imala sam i koronu, 2 godine prije tuberkuloze, ali je to proslo kao obicna prehladaZao mi je.Teska bolest i veliki problemi i za vreme i posle bolesti.
Nije za uporediti.Jos jednom,drago mi je da si to pregrmela.Hvala Vam, ja sam imala onu "klasicnu" plucnu tbc, bez ikakvih rezistencija na lijekove, i nekih vecih komplikacija. Imala sam i koronu, 2 godine prije tuberkuloze, ali je to proslo kao obicna prehlada
Hvala!Nije za uporediti.Jos jednom,drago mi je da si to pregrmela.
Nema na cemu.Hvala!