Volunteer firefighter
Buduća legenda
- Poruka
- 43.094
Pa ima 6 ljudska coronavirusa koja stalno cirkulišu i mutiraju te mutacije su jako slabije(za sada).
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo je i bilo je za**bano..Da li je novi virus ,stari virus..ko je prelezao zna kako je bilo.Nikad ga nije ni bilo
Cirkuliše i dalje.bilo je i bilo je za**bano..Da li je novi virus ,stari virus..ko je prelezao zna kako je bilo.
Dzabe price,ne moze me niko uveriti.Prehlade,jace ili salbije.bilo je i bilo je za**bano..Da li je novi virus ,stari virus..ko je prelezao zna kako je bilo.
(HCoV-229E)Ako je korona nestajanje mirisa i ukusa,desavalo mi se to i pre 50 godina kada se dobro prehladim,da nemam ni miris ni ukus.Tada nije bilo reci o koroni,vec o jakoj prehladi i velikoj malaksalosti.
Alo,toga nije bilo pre 50 godina.Jednostavno jace prehlade.kakav Cov?(HCoV-229E)
(HCoV-OC43)
NL63 (HCoV-NL63, New Haven coronavirus)
Stalno cirkulišu,i da od njih nestaje miris i ukus.
Jesu.Alo,toga nije bilo pre 50 godina.Jednostavno jace prehlade.kakav Cov?
Pa bilo je strašno.bilo je i bilo je za**bano..Da li je novi virus ,stari virus..ko je prelezao zna kako je bilo.
E vidis ja sam vidjao pacijente na respiratorima zbog upale pluca i pre kovida.Pa bilo je strašno.
Od prehlade niko ne ide na neinvazivni i na invazni respirator,nema intubacije i ekstubiranja.
Nije bitno koji je virus,ali definitivno nije jaka prehlada ili jaka influenca.
HOPB.E vidis ja sam vidjao pacijente na respiratorima zbog upale pluca i pre kovida.
Nemoj mi pisati sa tim glupim skjracenicama.Nego kazi zasto su ljudi i pre 50 godina bili na respiratorima.
Hronična opstruktivna bolest pluća.Nemoj mi pisati sa tim glupim skjracenicama.Nego kazi zasto su ljudi i pre 50 godina bili na respiratorima.
Ma znam ja sta to znaci,ali mi ne pisi sifre,nego odgovor.I hoces da kazes da je i to zbog korone.Hronična opstruktivna bolest pluća.
Teške posledice.moje iskustvo je ..jaka temeperataura 3-4 dana svaki misic boli ..15 dana Toliko si iiscrpljen da ne mozes da sedis..samo lezanje..I kad je proslo snaga se sporo vraca..trebalo je da prodju meseci..
dobro je! Hvala BoguTeške posledice.
Tko je prvi na svetu objavio da postoji opasan virus (kovid) ??Kovid je izgovor za inflaciju koja je procentualno mnogo visa u odnosu na prethodne inflacije.
Kovid je izgovor za prodavanje vakcina, farmakomafija se bogatila.
Kovid je izgovor da se pobiju buntovni.
Kovid je izgovor da se pobiju stari i oslobode penzioni fondovi.
Kovid je izgvor za puno toga, a vjerovatno je i socijalni i pishološki eksperiment.
...
Zavisi od pridruženih oboljenja.Ma znam ja sta to znaci,ali mi ne pisi sifre,nego odgovor.I hoces da kazes da je i to zbog korone.
Kojih pridruzenih oboljenja.Kovida nije tada bilo.Sinovac mi je radio u Batajnici kao honorarac i pricao mi je da su pacijenti pili samo Paracentamol i rokali pivo,a ponekog stave na kiseonik,dok mu stvarno ne pozli,jer i to nisu znali medicinari da podese.Igrali se sa ljudskim zivotima.Ako je kovid takvo oboljenje da kiseonik zgrusava krv u plucima,zasto su ljudi stavljani na respiratore.To su samo krimi posla SZO i politicara drzava koji su uzeli pare da bi priznali koronu kao bolest.Svakako su virusi sve jaci i jaci,a ljudski organi sve slabiji,zbog loseg imuniteta,pa te prehlada i jesu jace nego kao nekada.Danas i vec duze vrme se deca radjaju sa malim procentom imuniteta,a stariji zbog uopstenog stanja na zemljinoj kugli,gube svoj imunitet.Vise verujem sezonskoj vakcini,nego kovid,koju nikada necu primiti.Zavisi od pridruženih oboljenja.
Ukoliko su zahvaćena oba krila, dolazi do akutnog otkazivanja pluća.Kojih pridruzenih oboljenja.Kovida nije tada bilo.Sinovac mi je radio u Batajnici kao honorarac i pricao mi je da su pacijenti pili samo Paracentamol i rokali pivo,a ponekog stave na kiseonik,dok mu stvarno ne pozli,jer i to nisu znali medicinari da podese.Igrali se sa ljudskim zivotima.Ako je kovid takvo oboljenje da kiseonik zgrusava krv u plucima,zasto su ljudi stavljani na respiratore.To su samo krimi posla SZO i politicara drzava koji su uzeli pare da bi priznali koronu kao bolest.Svakako su virusi sve jaci i jaci,a ljudski organi sve slabiji,zbog loseg imuniteta,pa te prehlada i jesu jace nego kao nekada.Danas i vec duze vrme se deca radjaju sa malim procentom imuniteta,a stariji zbog uopstenog stanja na zemljinoj kugli,gube svoj imunitet.Vise verujem sezonskoj vakcini,nego kovid,koju nikada necu primiti.
Kad otkazu,nema spasa.Kiseonik samo ubrza smrt.Taj Radosavljevic pametan,mani ga se.Dobio pare da govori o kovidu.Lopovi i placenici.Slusam po tom pitanju samo Nestorovica,jer svi su mu verovali da nikakvog kovida nema,na samom pocetku i vucko se smejao.Ukoliko su zahvaćena oba krila, dolazi do akutnog otkazivanja pluća.
Lekari određuju da li je respirator potreban u zavisnosti od toga da li koncentracija kiseonika u krvi padne ispod 90 odsto. Kod zdravih osoba, ona je u proseku 95-100 odsto, objašnjava Radosavljević.
Drugi parametar je povećanje broja udisaja i izdisaja, jer pacijent ubrzano diše pokušavajući da dođe do vazduha. Normalan broj udisaja i izdisaja je 16-20 u minuti.
„Kada pacijenti dišu 25, 30 ili 40 puta u minuti, to vrlo brzo iscrpljuje njihove mišiće", kaže Radostavljević.
Ona naglašava da je jako važno da se ne zakasni sa priključivanjem pacijenta na respirator.
„Priča o tome da treba što kasnije uključiti respirator nije tačna, nego se prate ova dva parametra".
Vazno je.Za mene i mnoge to je prehlada jaca,ili slabija i nista vise,a vi se cepajte vakcinama do mile volje,a ko zna sta je u njima.Da li je bio covid-19 ili HCoV-WH ili HCoV-HG nije važno.