teletabis56
Iskusan
- Poruka
- 6.900
Od ovih što su respiratorima ubijali 95 procenata bolesnih?Imao sam od koga ja da naučim o medicini,ne treba mi knjiga.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od ovih što su respiratorima ubijali 95 procenata bolesnih?Imao sam od koga ja da naučim o medicini,ne treba mi knjiga.
Normalno da nema veze,ali ne mozes to svakome dokazati.Neki se gadjaju ovde formulama i skracenicamo raznih vrsta kovida.Tuberkulozu izaziva bakterija i nema veze sa ovim lažnim respiratornim virusom.
Virusnih bolesti?Preko 500 bolesti životinja može da pređe na čoveka i da se ta bolest prenosi sa čoveka na čoveka i da se stvori pandemija.
Coronavirus sada cirkuliše manjim intenzitetom, varijante su slabije i dnevno ima 650 do 2000 pozitivnih a možda i više, hospitalizacija nema.
Да имаш некога у кући ко је један дан био скроз здрав (готово никад у животу код доктора буквално, ниједна хируршка операција итд.) а други дан 100% овисан од другима, разумјела би.Тако су многи мислили. А шта ће ти бити.. Све док не буде. А онда си наебао и ти и твоји укућани, па у се и у своје кљусе јер сви перу руке од тога.Na sajtu covid19 od avgusta nemaju podatke o broju novoobolelih-zaraženih. Nisam gledala sajt Batuta.
Pokušavam da razumem antivaksere, ali mi to teško ide.
1972. godine je bila epidemija velikih boginja kod nas. I svi su se vakcinisali, niko nije postavljao pitanje o sadržaju vakcine i o nuspojavama vakcine. Zašto?
Da..tada nisu mogle da se vakcinišu trudnice, bar moja mama nije tada vakcinisana.
I moram samo mali off topic koji zapravo i nije off : Prema "predviđanju" jedne moje poznanice, ja sam tri godine mrtva jer sam se vakcinisala. Ne znam da li sada pišem iz raja ili iz pakla
Ozbiljno, ne razumem zašto se sada pravi problem oko vakcina a svi koji pišemo ovde, ili velika većina nas je tokom odrastanja primala vakcine..i niko roditelje nije pitao da li dete treba da se vakciniše ili ne.
Mislim na sve vakcine, ne samo za kovid.
@Scientist welder ne znam kako dolaziš do podataka o kovidu..Zanima me da li još postoje one nove vakcine za omikron i ostale varijante ili nisu uvezene kod nas? Mislim konkretno na Fajzer.
bio sam u posetu u bolnici.Niko nista ne pita. udjes izadjes gotovoNa sajtu covid19 od avgusta nemaju podatke o broju novoobolelih-zaraženih. Nisam gledala sajt Batuta.
1972. godine je bila epidemija velikih boginja kod nas. I svi su se vakcinisali, niko nije postavljao pitanje o sadržaju vakcine i o nuspojavama vakcine. Zašto?
Da..tada nisu mogle da se vakcinišu trudnice, bar moja mama nije tada vakcinisana.
I moram samo mali off topic koji zapravo i nije off : Prema "predviđanju" jedne moje poznanice, ja sam tri godine mrtva jer sam se vakcinisala. Ne znam da li sada pišem iz raja ili iz pakla
Ozbiljno, ne razumem zašto se sada pravi problem oko vakcina a svi koji pišemo ovde, ili velika većina nas je tokom odrastanja primala vakcine..i niko roditelje nije pitao da li dete treba da se vakciniše ili ne.
Mislim na sve vakcine, ne samo za kovid.
@Scientist welder ne znam kako dolaziš do podataka o kovidu..Zanima me da li još postoje one nove vakcine za omikron i ostale varijante ili nisu uvezene kod nas? Mislim konkretno na Fajzer.
Zato što niko nije smeo da postavi pitanje, a vakcinacija je bila prisilna.Na sajtu covid19 od avgusta nemaju podatke o broju novoobolelih-zaraženih. Nisam gledala sajt Batuta.
Njena sreća.Da..tada nisu mogle da se vakcinišu trudnice, bar moja mama nije tada vakcinisana.
Prema predviđanjima vas vaksera, mi nevakcinisani smo takodje mrtvi već tri godine.I moram samo mali off topic koji zapravo i nije off : Prema "predviđanju" jedne moje poznanice, ja sam tri godine mrtva jer sam se vakcinisala. Ne znam da li sada pišem iz raja ili iz pakla
A da li je smeo da pita?Ozbiljno, ne razumem zašto se sada pravi problem oko vakcina a svi koji pišemo ovde, ili velika većina nas je tokom odrastanja primala vakcine..i niko roditelje nije pitao da li dete treba da se vakciniše ili ne.
Ja sam ih primio dve u životu i to kao dete.Mislim na sve vakcine, ne samo za kovid.
Trebaju li za ulazak spasonosne maske?bio sam u posetu u bolnici.Niko nista ne pita. udjes izadjes gotovo
Zato što niko nije smeo da postavi pitanje, a vakcinacija je bila prisilna.
Imaš li dokaze da je tada zaista bilo obolelih od VB, neke fotografije, znaš nekog ko je lično bio bolestan?
Njena sreća.
Bar su njih poštedeli.
Je li umrla od VB, pošto nije bila vakcinisana spasonosnim vakcinom, a trudnice i inače imaju loš imunitet?
Prema predviđanjima vas vaksera, mi nevakcinisani smo takodje mrtvi već tri godine.
Umirali smo u procentu od 95 posto, ako veruješ struci i medijima.
Verovatno i mi pišemo sa one strane.
A da li je smeo da pita?
Ja sam ih primio dve u životu i to kao dete.
Te ultramegagiga lažove ne pratim.
Pitanje je bilo ironično - razumeo sam da je bila trudna sa tobom u stomaku.Bold 1: Nije umrla, živa je i zdrava
Čike sa puškama, koje su ih sprovodile do mesta za vakcinaciju - nisu imale pojma o materiji.Bold 2: Zašto niko nije smeo da pita? Možda su ljudi i pitali, ali nije bilo interneta, foruma, Fejsa, Tvitera pa niko nije znao da li su pitanja postavili X, Y, Z..
Kao i nas vakseri, koji su tvrdili da "tamo negde" umire 95 procenata nevakcinisanih i da su te supstance jedini način da se preživi.Nemam ništa protiv antivaksera, samo me je iznervirala ta poznanica koja mi je predviđala da ću umreti za mesec, dva.
I šta zaključuješ, pošto ima dosta tih nevakcinisanih?Poznajem dosta nevakcinisanih ljudi i sa svima sam ok i dalje, sem sa tom poznanicom. Naše pravo je da se vakcinišemo ili da se ne vakcinišemo. Svako ima pravo na izbor.