Da li Kovid-19 i dalje traje? Šta se dešava po tom pitanju? Da li je ta bolest prestala ili je samo utihnula?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije kao što je bilo ali i dalje traje ali su simboli dosta slabiji.Kovid šiba samo tako. Vakcine se daju ko voli.
Voliš li ti?Kovid šiba samo tako. Vakcine se daju ko voli.
neVoliš li ti?
Zašto ga to pitaš?Voliš li ti?
Da li Kovid-19 i dalje traje? Šta se dešava po tom pitanju? Da li je ta bolest prestala ili je samo utihnula?
Počeo Putin da baca bombe. Odmah nema koroneDa li Kovid-19 i dalje traje? Šta se dešava po tom pitanju? Da li je ta bolest prestala ili je samo utihnula?
"imbecilna farsa"!?Ko veruje u tu imbecilnu farsu - trebao bi da nastavi sa vakcinacijom i spasavanjem svoga života.
prema stavu o vakcinaciji odmah procenim nekoga, da li je pametan, razuman čovek?Zašto ga to pitaš?
ja ne procjenjujem pamet covjeka po tome da li se vakcinise ili ne.prema stavu o vakcinaciji odmah procenim nekoga, da li je pametan, razuman čovek?
u slučaju Sensei-a sam to znao i ranije, pa mi je njegov odgovor samo bio još jedna potvrda o tome.
kao što sam gore već napisao...ja ne procjenjujem pamet covjeka po tome da li se vakcinise ili ne.
Mnogi ljudi imaju neke ozbiljne bolesti, neki su veoma plasljivi/neuroticni, mnogi su natjerani itd.
Pozitivan stav prema vakcini moze da ima i pametan covjek, ali preplasen. Strah je emocija koja se javlja medju prvih par, i nastaje jos dok smo bebe.
Pride, kovid se pojavio na pocetku proljeca, kada Sunce grane od cega imamo D vit, i svi su bili primorani da budu zatvoreni i da sjede, a fizicka aktivnost je najvaznija za dobru psihu i zdravlje.
Ogroooman kortizol od straha i zabrnutosti za poslove, ogranicenja, primoravanja, price o smrti...nije bilo radosti. Naravno da ce se svi porazboljevati i otezati simptome, pa i ti medicinski radnici koje spominjes kao argument - njima je najteze i najstresnije bilo, i ne umrli zatvoreni i naprenuti da rade konstantno.
Uz svo postovanje, ali radoznalost je odlika koja razlikuje ljude koji su odlucili da se edukuju o vakcinama prije samog unosa vakcine u sebe za razliku od onih koji rade sta im se nametne, iz kog god razloga.
Inace, meni je sama ideja prisile u demokratkskom drustvu stvorila sumnju. A da ne spominjem vakcinaciju vakcinama koje nisu ni testirane dovoljno. A da ne spominjem to sto sam ocekivala da ce pandermija da prodje.
A da ne spominjem to sto treba da unesem lijek za nesto do cega ne patim.
Mogla bih da kazem da su pametniji oni sto su postavili pitanje o vakcinaciji, ali to ne mislim, pa i necu reci.
Samo msm da su hrabriji, radoznaliji i otvoreniji. Otvorenost jeste prediktor inteligencije, ali ne znaci sa su svi protiv vakcina pmaetni ili sta god.
Izmedju ostalog, ko sa maj da sudim ko je pametan, a ko glup? To je veoma arogantno, jer podrazzumjeva da smatram da sam iznad nekoga o kome donosim sud. Hrabro i budalasto je iznjeti sud da je sva jedna grupa ljudi koej ne znas glupa ili pametna.
Po meni, kovid je samo manipulacija nad nasom bazicnom emocijom - strahom.
To nema veze sa pameti ili glupostu.
Po statistici je umrlo mnogo ljudi od kovidakao što sam gore već napisao...
imaš preko 100 zdravstvenih radnika u Srbiji umrlih za kratko vreme od covid-a. možeš grobove da im posetiš i prebrojiš ih, pa ćeš možda doneti zaključak da li se zaista radilo o "manipulaciji"!
Kakve veze sa kovidom ima to što su umrli neki zdravstveni radnici?"imbecilna farsa"!?
imao si za vreme covid-a preko 100 umrlih zdravstvenih radnika u Srbiji. i to nije ni izmišljotina niti preterivanje, možeš da ideš grobove da im posetiš.
idi kod porodica umrlih lekara i sestara/med. tehničara pa njih pitaj šta misle o tome da je sve u stvari bila "imbecilna farsa"!
tvoj nick-name te sasvim dobro opisuje!
Jedna napomena - vakcina nije nikakav lek, to je sredstvo koje će ti navodno pomoći kada u budućnosti oboliš od neke bolesti.ja ne procjenjujem pamet covjeka po tome da li se vakcinise ili ne.
Mnogi ljudi imaju neke ozbiljne bolesti, neki su veoma plasljivi/neuroticni, mnogi su natjerani itd.
Pozitivan stav prema vakcini moze da ima i pametan covjek, ali preplasen. Strah je emocija koja se javlja medju prvih par, i nastaje jos dok smo bebe.
Pride, kovid se pojavio na pocetku proljeca, kada Sunce grane od cega imamo D vit, i svi su bili primorani da budu zatvoreni i da sjede, a fizicka aktivnost je najvaznija za dobru psihu i zdravlje.
Ogroooman kortizol od straha i zabrnutosti za poslove, ogranicenja, primoravanja, price o smrti...nije bilo radosti. Naravno da ce se svi porazboljevati i otezati simptome, pa i ti medicinski radnici koje spominjes kao argument - njima je najteze i najstresnije bilo, i ne umrli zatvoreni i naprenuti da rade konstantno.
Uz svo postovanje, ali radoznalost je odlika koja razlikuje ljude koji su odlucili da se edukuju o vakcinama prije samog unosa vakcine u sebe za razliku od onih koji rade sta im se nametne, iz kog god razloga.
Inace, meni je sama ideja prisile u demokratkskom drustvu stvorila sumnju. A da ne spominjem vakcinaciju vakcinama koje nisu ni testirane dovoljno. A da ne spominjem to sto sam ocekivala da ce pandermija da prodje.
A da ne spominjem to sto treba da unesem lijek za nesto do cega ne patim.
Mogla bih da kazem da su pametniji oni sto su postavili pitanje o vakcinaciji, ali to ne mislim, pa i necu reci.
Samo msm da su hrabriji, radoznaliji i otvoreniji. Otvorenost jeste prediktor inteligencije, ali ne znaci sa su svi protiv vakcina pmaetni ili sta god.
Izmedju ostalog, ko sa maj da sudim ko je pametan, a ko glup? To je veoma arogantno, jer podrazzumjeva da smatram da sam iznad nekoga o kome donosim sud. Hrabro i budalasto je iznjeti sud da je sva jedna grupa ljudi koej ne znas glupa ili pametna.
Po meni, kovid je samo manipulacija nad nasom bazicnom emocijom - strahom.
To nema veze sa pameti ili glupostu.
Jesi li radio obdukcije i utvrdio stvarni uzrok smrti - ili da ti verujemo na "majke mi"?kao što sam gore već napisao...
imaš preko 100 zdravstvenih radnika u Srbiji umrlih za kratko vreme od covid-a. možeš grobove da im posetiš i prebrojiš ih, pa ćeš možda doneti zaključak da li se zaista radilo o "manipulaciji"!
Znam, nisam ulazila u to. To je dio apsurda u svoj toj prici.Jedna napomena - vakcina nije nikakav lek, to je sredstvo koje će ti navodno pomoći kada u budućnosti oboliš od neke bolesti.
Kako?
Tako što:
- ako imaš blage simptome - to je zahvaljujući vakcini
- ako imaš teži oblik - zahvaljujući vakcini nisi završila u bolnici
- ako završiš u bolnici - zahvaljujući vakcini nisi završila na intenzivnoj
- ako završiš na intenzivnoj - zahvaljujući vakcini nisi umrla
- ako umreš - a, jbg, nije efikasna baš 100 posto.
Pretpostavljam da shvataš poentu...
Zavisi od varijante virusa.Pa nije kao što je bilo ali i dalje traje ali su simboli dosta slabiji.