aristokrata
Aktivan član
- Poruka
- 1.599
Slovenska aristokratija vise ne postoji, komunjare sve unistili, ako nisi obavesten.
Ne.
To su pokušali prosti skorojevići- masoni/rotšildi i habsburška austrougarska.
Međutim pokušaj im ne može uspeti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slovenska aristokratija vise ne postoji, komunjare sve unistili, ako nisi obavesten.
uludo je poreediti neuporedivo..alkohol iz voca i alkohol iz zitarica..
ne bih o prsutima i tim gumama iz marketa..
nisi ti jeo domaci prsut susen u susioni...u domacoj radinosti naravno...
e sad zamisli...mlada svinja koju su hranili zdravom hranom organskog porekla, bez hormona i antibiotika...
prsut od takve svinje koji sam spravljas i susis je nenadyebiv...
Ne.
To su pokušali prosti skorojevići- masoni/rotšildi i habsburška austrougarska.
Međutim pokušaj im ne može uspeti.
Americka drzava u 200 godina uradila vise nego milion Srbija za celu svoju istoriju, i ti nekome govoris o jadu
- - - - - - - - - -
Ne, da otkines komad te svinje, i lepo je izdinstas, je otprilike 2132132131 puta bolje od bilo kog susenja te iste svinje, uz kilo soli.
Moram da priznam da sam ovaj deo recenice citao tri puta.
Americka drzava u 200 godina uradila vise nego milion Srbija za celu svoju istoriju, i ti nekome govoris o jadu
- - - - - - - - - -
Ne, da otkines komad te svinje, i lepo je izdinstas, je otprilike 2132132131 puta bolje od bilo kog susenja te iste svinje, uz kilo soli.
lepo ja kazem da nisi jeo dobar prsut...![]()
Ako vec pricamo o prsutu, najbolji koji sam probala je dalmatinski.
Bolje da mnogo toga nije.
Najbolje znaju Hirosima i Nagasaki.
lepo ja kazem da nisi jeo dobar prsut...![]()
To je njemu potpuno nepoznato.
Toga nema u holivudskim prirucnicima.
Japan, uz Nemacku, i najvise duguje Americi.
Poznato. samo su to tebi izopaceno objasnili a ti se primio ko baba na penziju.
Probaj ako nisi, pa onda kritikuj.Iz McDonaldsa?
ja ne znam da li u srbiji jos uvek postoje seljaci koji stoku hrane iskljucivo na ovaj nacin...
sad ih samo pumpaju hemijom pa od prasenceta za par meseci dobijes svinju od 200 kila...
a baska sto takvo meso smrdi na kilometar i ima ukus uzegle plastike...
Probaj ako nisi, pa onda kritikuj.
Bolje da mnogo toga nije.
Najbolje znaju Hirosima i Nagasaki.
Naravno da je ta stvar poznata svima, osim pajserskim antiglobalistima, koji se ionako ne racunaju u razumne ljude, tako da njihovo misljenje i nije bitno.
Bilo je u tih 200 godina i loših stvari.
Ali one dobre su nemjerljive.
Ameri mijenjaju život cijelog čovječanstva - dopalo se to tebi ili ne, to je činjenica.
A da je do Rusa, sada bi zagrijavali vodu na srebrnom samovaru, samo bi prije toga morali potpaliti vatru.
To je oblast u koju se ne razumes.
Zalud da ti pisem jer neces da slusas.
То је било право доба, кад си жвакама и хулахопкама - авај, америчким производима - могао да купиш квалитетну руску пичку и нечији породични самовар.
Kobra je petlja lovačkog aviona kojom dolazi na rep protivniku-ovo šta si ti opisao je zvono...Tacno tako..nisu nista napravili od toga
al od onoga sto imaju amerima se tresu gace..
bas bih voleo da si bio na Burzeu na mitingu i video kako pada vilica americkim generalima kad su videli suhoj u pozi kobre kako stoji ..lebdi u vazduhu okrece se i trazi cilj..a to je bilo pre dvadesetak godina..
'Де си Дражо, мајкино запуштено драгољупче?Ma Ruje su sve napravile:i prve lokomotive,prve avione,telefone,kamione,Windovse,Fordove,Rolseve,
Majbahe,usisivače,stihoklepače,prekrupače...
Da i nuklearne bombe i raketle...U2 i muzićke i leteće...
Bitlsi su iz Vladivostoka,a Stounsi iz Volgogoroda...
Hajde se nalupavajte još malo onako rusofilski...
To što su nam braća-to je tuga-braća poderanih gaća...
ne kritikujem . Znam da tako nesto nikada neces naci u McDonaldsu.