BoyanV
Primećen član
- Poruka
- 994
престани да га једеш, сачувај здравље!gnjušam se od ovog evrokrema sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
престани да га једеш, сачувај здравље!gnjušam se od ovog evrokrema sad
сјећам се из моји млађи дана колико се згубиданило и вапило у очају а рјешење је било да се упрегне и јуначки нешто урадиУф то си добро рекао. Засукати рукаве и пљунути у шаке, што би рекао "Pull up by the boot straps". Нажалост већина Срба не стреми ка томе, већ живе као црнци у Африци.
ma ne jedem ja to često ali da se primetiti da je ukus drastično promenjenпрестани да га једеш, сачувај здравље!
Kao sto ste primetili nije me bilo duzi period.. aj me malo uputite sta se desava na politickoj sceni posto je nisam pratio.
video sam za dodika..kakva je situacija sa blokaderima i cacijima?
па то и јест паметноMa ***** to, Trump "naredio" da Coca Cola pocne da koristi secernu trsku u svom napitku. Make Cola Great Again!
па то и јест паметно
законом би требало забранити да се у храну стављају свакаква хемијска г вна
замисли да смрадови трују народ и да су сву храну стављају боје да боље изгледа, хемијска срња за укус итд.Nisam bio ironican uopste, slazem se 100%.
"Када је Бог са нама, ко ће против нас." Е ал ми се **** некад од чиновника СПЦ стварно, ово је једна од најглупљих и најнаивних реченице што наши родољуби и верници изговарају. Верујем у Бога, а они изгледа нису свесни да је Бог напустио Србију давних дана, јер свако нормалан би то урадио на његовом месту, гомила нарцисоида и шизофреника (Увек и стално част изузецима)
Словаци једини Аријевци у Војводини заједно са Маџарима. Оће црни Срби да их заваде, е па неће моћиУ Бачком Петровцу је данас (09.08.) пре подне, током одржавања традиционалних Словачких народних свечаности, дошло до инцидента између грађана и чланова и симпатизера Српске напредне странке.
Према речима очевидаца, мештани Бачког Петровца, већином припадници словачке националне заједнице, одлучили су да искористе прилику великог окупљања како би, недалеко од места одржавања манифестације, организовали изложбу фотографија. На тим фотографијама приказани су протести који се већ девет месеци одржавају широм Србије, а на којима су учествовали и представници словачке мањине из овог места.
GOVNA SNSOVSKA NACIONALISTICKA.
замисли да смрадови трују народ и да су сву храну стављају боје да боље изгледа, хемијска срња за укус итд.
шта то није у реду са природном храном?![]()
najvece sranje i otrov je ona zero colaпа то и јест паметно
законом би требало забранити да се у храну стављају свакаква хемијска г вна
vidim maki opet u banu..to je nista novoNišta spec, Stojketu još nisu napravili kanalizaciju a Marlon još uvek nije našao pravu tucanu papriku.