Sta imate rusko, a sta americko?

ja ne znam da li u srbiji jos uvek postoje seljaci koji stoku hrane iskljucivo na ovaj nacin...
sad ih samo pumpaju hemijom pa od prasenceta za par meseci dobijes svinju od 200 kila...:sad2:

a baska sto takvo meso smrdi na kilometar i ima ukus uzegle plastike...

Kazem da takvih mesta jos ima ali sklonjenih .
Mozes da se organizujes.

- - - - - - - - - -

Probaj ako nisi, pa onda kritikuj.

ne kritikujem . Znam da tako nesto nikada neces naci u McDonaldsu.

Naravno da je ta stvar poznata svima, osim pajserskim antiglobalistima, koji se ionako ne racunaju u razumne ljude, tako da njihovo misljenje i nije bitno.

Tracis zivot pisuci gluposti.

- - - - - - - - - -

Bilo je u tih 200 godina i loših stvari.

Ali one dobre su nemjerljive.

Ameri mijenjaju život cijelog čovječanstva - dopalo se to tebi ili ne, to je činjenica.

A da je do Rusa, sada bi zagrijavali vodu na srebrnom samovaru, samo bi prije toga morali potpaliti vatru.

To je oblast u koju se ne razumes.
Zalud da ti pisem jer neces da slusas.

То је било право доба, кад си жвакама и хулахопкама - авај, америчким производима - могао да купиш квалитетну руску пичку и нечији породични самовар.

Koliko mi je poznato, za to nije trebalo biti put do Rusije, vec se islo u Cehoslovacku, Madjarsku, Poljsku na seksi vikend za kesu domace vegete. Za nesto americko, cenim, dobijalo se gratis sve zensko iz jedne familije.

Sto se americkih stvari tice, u mojoj se porodici najvise cenio jedan pozlaceni sat koji je dedi, po oslobadjanju iz svapskog zarobljenistva, poklonio neki americki vojnik. Bio je u porodicnoj kolekciji citavih sest sati, dok mu ga ruski vojnik u vozu na granici nije skinuo sa ruke pod pretnjom oruzjem. Sest sati bio, vecit trag ostavio.

Tacno tako..nisu nista napravili od toga
al od onoga sto imaju amerima se tresu gace..
bas bih voleo da si bio na Burzeu na mitingu i video kako pada vilica americkim generalima kad su videli suhoj u pozi kobre kako stoji ..lebdi u vazduhu okrece se i trazi cilj..a to je bilo pre dvadesetak godina..
Kobra je petlja lovačkog aviona kojom dolazi na rep protivniku-ovo šta si ti opisao je zvono...
A inače projekte za avione i ostalo ruske krtice šalju onako kako im namesti američka kontrašpijunaža...
Zato kasne za amerima i po desetak godina...
Evo,Ruje prave bezpilotne tek par godina,a kad su Ameri bombardovali Tora Bore njihovim?
I kako su Ruje bežale iz Avganistana?
Bilo bi lepo da je istina drukčija,ali na našu žalost,imamo za braću dosta hm.nekreativan (hajde da budem blag:mrgreen:) narod...

Ma Ruje su sve napravile:i prve lokomotive,prve avione,telefone,kamione,Windovse,Fordove,Rolseve,
Majbahe,usisivače,stihoklepače,prekrupače...
Da i nuklearne bombe i raketle...U2 i muzićke i leteće...
Bitlsi su iz Vladivostoka,a Stounsi iz Volgogoroda...
Hajde se nalupavajte još malo onako rusofilski...
To što su nam braća-to je tuga-braća poderanih gaća...
'Де си Дражо, мајкино запуштено драгољупче? :hahaha:

Штета што си одрастао у незнањима и заблудама, али то је судбина свих они
слинаваца који беже са часова. ;)

Велико број изума које су обележили напедак цивилизације, дело је РУСКИХ ЉУДИ!
Међу руским проналасцима је и парна машине (ПРЕ ЏЕМСА ВАТА), и сијалица са угљеним влакном,
(ПРЕ ОНОГ ЏЕПАРОША ЕДИСОНА), скоро 200 година пре оног Швабе КРУПА, који се похвалио
олученим пушчаним цевима, Руси су производили такве пушке, а 26 ГОДИНА ПРЕ ПРВОГ
ТОПА СА ЗАТВАРАЧЕМ произведеног у Европи и Америци, произведен је у Русији.

Такође, чак и онај "авион браће Рајт", НАПРАВИО ЈЕ РУС АЛЕКСАНДАР МОЖАЈСКИ,
а први млазни мотор патент № 21021, из 1909 г и први пулсирајући реактивни мотор
1864, ТАКОЂЕ ЈЕ ПАТЕНТИРАН У РУСИЈИ!

Године 1720. Руси су поринули ПРВУ ПОДМОРНИЦУ НА СВЕТУ, затим, 1731. године,
ПРВИ ЛЕТ БАЛОНОМ остварио је РУС Крјакутниј. Руси су творци и прве гас-маске,
творци су и првог бицикла, Иван Кулибин, познати проналазач, творац је ПРВОГ ПРОЈЕКТОРА,

7. маја 1895. године на заседању Руског физичко-хемијског друштва проналазач Александар Попов
демонстрирао окупљеним научницима први радиопријемник у свету који је сам направио.
Извео је прву демонстрацију радио везе, а већ 1901. године бродским радиопријемницима су
били опремљени скоро сви бродови руске Црноморске флоте.

За то време су на Западу још пуштали ДИМНЕ СИГНАЛЕ! ;)

1884. ГОДИНЕ темеље телевизије поставио је Владимир Зворкин и гле чуда-И ОН ЈЕ БИО РУС! :eek:

Зато, буди пристојан и не лООпетај! :bye:

Стварни списак, много је дужи.

ne kritikujem . Znam da tako nesto nikada neces naci u McDonaldsu.

Ne, ti samo neces da priznas da i drugi mogu da naprave nesto dobro, pa cak i bolje, od nas.
A to vec nema veze sa ukusom ili istinom vec sa necim drugim
Dobila sam domacu dalmatinsku prsutu i paski sir. I mogu ti reci da tako nesto odavno nisam jela.
A ti mantraj i dalje o mekdonaldsu ako mislis da ima veze.

Back