Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Ako ovo je trebalo da me uvredi, nije uspelo.
E, dečaci kako ne umete sportski da gubite ...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ovo je trebalo da me uvredi, nije uspelo.
E, dečaci kako ne umete sportski da gubite ...![]()
Sta znam, moji su isli u neke sumanute ture po centralnoj Evropi u to vreme, bliza rodbina u neke sumanute ture, stopom i na motoru duz mediteranske obale itd. Cak i iz sire rodbine, koja je sva ljigava i odvratna ili kruga prijatelja mojih matoraca nema nikoga ko je ikada imao i ideju da, recimo, sedamdesetih uziva u putovanju SSSR-om.
Ruskinje su najlepse i najbolje zene na svetu. Ubedljivo.
To je za vas bila tajna . I dobro je sto je tako.
Zasto ne priznas, Milance, da je tvoja jedina zelja da posetis Rusiju to sto se tamo odrzava prvenstvo u ispijanju votke?
da..i jos nas vole..
a i lep je kad se prekrste onako pravoslavno i kazu
hvala ti Boze
Americki viski ne moze da pridje Skotskom.
Kraj price.
sve znalci po pitanju alkoholnih pica,samo vas posmatram. Burbon je zakon, skotski viski,...dobra sljivovica sa par zrna kleke da joj obogati.jabuka kajsija do dvadeset gradi,kada uspes u casicu da zamirisi citava prostorija,ali burbooon ma to je do,..jos uz sea food
Nema tog stranca koji citav zivot pije ta obojena pica, burbon viskoza razni konjaci,.. a da nije ostao zapanjen pred dobrom domacom rakijom posluzenu uz sopsku salatu -.Ali burbon,..ma to je harmonia,bogatsvo cula
geacka tema idealna za kompleksase
od burbona me uvek glava bolela a zanimljivo da od oskoruse i rakije od drenjina nikada nije..valjda je fora u lampeku![]()
Ma Ruje su sve napravile:i prve lokomotive,prve avione,telefone,kamione,Windovse,Fordove,Rolseve,
Majbahe,usisivače,stihoklepače,prekrupače...
Da i nuklearne bombe i raketle...U2 i muzićke i leteće...
Bitlsi su iz Vladivostoka,a Stounsi iz Volgogoroda...
Hajde se nalupavajte još malo onako rusofilski...
To što su nam braća-to je tuga-braća poderanih gaća...
Ruskinje su najlepse i najbolje zene na svetu. Ubedljivo.
Amerikanke pak, debele i ruzne .
Jel si i ti pio neku brlju iz Teksasa kad te ovako proteralo?
Znam. nema boljih i lepsih od ruskih.Vrh.
Ali ubedljivo.
Vidjao sam zgodnih i lepih zena.Ali kao Ruske nema.
Takva lepota, takva prefinjenost,produhovljenost ...otmenost...
Ma Ruje su sve napravile:i prve lokomotive,prve avione,telefone,kamione,Windovse,Fordove,Rolseve,
Majbahe,usisivače,stihoklepače,prekrupače...
Da i nuklearne bombe i raketle...U2 i muzićke i leteće...
Bitlsi su iz Vladivostoka,a Stounsi iz Volgogoroda...
Hajde se nalupavajte još malo onako rusofilski...
To što su nam braća-to je tuga-braća poderanih gaća...
Pio neku industrijsku secerusu pa trabunja.
Nema bolje rakije od Srpske sljivovice....ali prave ,od postenog seljaka a ne od neke seljacke jajare.
Ruskinje znaju biti zgodne, ali je bilo kakav stil za njih misaona imenica.
Grozne su seljanke, bar po onome što sam vidio.
Amerikanki ima svakakvih, nisu nešto lijepe,a li ja u NYC u više od pola godine nisam vidio niti jednu debelu.
Tj jesam, dvije koje su došle iz Teksasa.![]()
Слажем се. Мада може од било ког воћа, крушке, кајсије, дуње, јабуке...ако се направи како треба не може ниједан алкохол да му приђе.
Nisi ti video nista. Ti si zamorce germanskih ispiraca mozgova.
Otmenost kakvu poseduje Ruska pravoslavna lepotica , ti ne mozes ni da zamislis.
Da ti govorim da pogledas ruske balerine, ne verujem da si za to sposoban.
nEMA SANSE!
Svako ko je probao i jedno i drugo i trece - zna.
Meni je najlepsa kajsijevaca mada prava sljivovica daje najbolji filing. Ubedljivo.kakav viski , kakvi bakraci.
Samo oni prolaze zato sto ne kvare rakiju u veleprodaji a nas seljak hoce da prevari pa sve usere.
U kakvoj si ti to Rusiji bio, onoj carskoj, na dvoru?![]()
Ma idi bre, kad je osetiš tek u stomaku da širi toplotu. Pa kad se vrati gore. Al, mora da se mezi, non stop.![]()
Al zna se sta se mezi.
Ne meze se McDonalds hamburgeri.
To je za ovu stoku , neodgojenu.
Nisam znao da muškarčina poput tebe voli balet, ali ajde, pohvalno.
Ruske balerine su dobre u baletu isto kao i američke, a jedina razlika je što su bile žestoko drilane za vrijeme SSSR, kao i gimnastičarke.
Ruskonje koje sam prije par godina viđao po Moskvi, a naročito ruskinje koje svake godine srećem na moru su rijetko viđene bahate seljanke, novopečeni polubogataši.
Totalna smijurija, kad na sebe nabaci zlata kao rumunjski mafiozo