Gde ima onih ruskih pilula za alkoholni dah?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poverovacu u sve sto kazes o daskovaci.
Ipak, verujem da nemas dovoljno iskustva kada su prefinjeniji alkoholi po sredi.
- - - - - - - - - -
To su svi dosadni filmovi i smarajuce kinematografije.
Jedini razlog sto nas lazes da si njihov fan je da bi ispao Uzvisen, ali postoje drugi nacini.
molim te, odaj i nama, smrtnicima, tajnu kako se postaje UzvišenPoverovacu u sve sto kazes o daskovaci.
Ipak, verujem da nemas dovoljno iskustva kada su prefinjeniji alkoholi po sredi.
- - - - - - - - - -
To su svi dosadni filmovi i smarajuce kinematografije.
Jedini razlog sto nas lazes da si njihov fan je da bi ispao Uzvisen, ali postoje drugi nacini.
molim te, odaj i nama, smrtnicima, tajnu kako se postaje Uzvišen
Drugari, još iz vremena komunizma kad su naši roditelji išli u Rusiju znalo se šta se kupuje tamo. Krzno, ćilibar, srebrni samovari,čuveni carski porcelan iz petrogradske fabrike, kašmir, kavijar i vodka. Izuzetno skupocene i vredne stvari koje se nasleđuju.
Šta je to iz USA toliko kvalitetno da bi se nasledilo? Možda rublje Victoria's Secret ..![]()
Glavna nagrada na WSOP Main Eventu. To vredi preko 8 miliona dolara.
Drugari, još iz vremena komunizma kad su naši roditelji išli u Rusiju znalo se šta se kupuje tamo. Krzno, ćilibar, srebrni samovari,čuveni carski porcelan iz petrogradske fabrike, kašmir, kavijar i vodka. Izuzetno skupocene i vredne stvari koje se nasleđuju.
Šta je to iz USA toliko kvalitetno da bi se nasledilo? Možda rublje Victoria's Secret ..![]()
Namesteni izbori kojima pecaju ovcice.
Price o basnoslovnim bogatstvima u fazonu : Fortuna se i vama moze nasmesiti, je donela Americi svetsku popularnost ali kod ovaca.
Niko pametan se ne lozi na Ameriku.
U tome i jeste problem, ono što u Rusiji valja je staro 500 godina.
nikada ti neces da provalis kvalitet Srpske sljivovice,jer si snob bez karaktera.
USA nista nema da ima 500 god.To je Indijansko
Glavna nagrada na WSOP Main Eventu. To vredi preko 8 miliona dolara.
Price o basnoslovnim bogatstvima u fazonu : Fortuna se i vama moze nasmesiti, je donela Americi svetsku popularnost ali kod ovaca.
Windows jeste američka pamet koja se proizvodi isključivo u Kini.
Baš me zanima, da li bi Amerika mogla da recimo ukine Windows za neke države ili svima????
Cio svijet i život bi stao!!!!
Zamislite, od telekomunikacije do bankarskog sistema da ne idemo dalje.
Windows jeste američka pamet koja se proizvodi isključivo u Kini.
Baš me zanima, da li bi Amerika mogla da recimo ukine Windows za neke države ili svima????
Cio svijet i život bi stao!!!!
Zamislite, od telekomunikacije do bankarskog sistema da ne idemo dalje.
Gumice, ne sviraj qujcu kad i sam znaš da se ukusi razlikuju. znaš koliko me zabole da li mi verujete da ne gledam holivudske filmove...Tako da pričaš da ti se sviđa ono što se nikome ne sviđa (pa ni tebi, ali se pretvaraš),
pa onda ispadaš Uzvišen pred drugima, koji su dovoljno Nisko da ne razumiju tvoje afinitete.
Realno, Rusi imaju par dobrih filmova, s time da je par 3 ili 4.
Sve ostalo je potpuna bezvezarija.
- - - - - - - - - -
Niko pametan se ne loži, samo svako pametan tamo želi živjeti, jer je USA raj na zemlji za pametne i vrijedne.
Nemam pojma o kakvom kockanju je reč,ali svima preporučujem da pročitaju humoresku izraelskog pisca Efreima Kišona (valjda sam dobro napisala ime) iz zbirke Nije fer, Davide kad on zaglavi sa ženom u Vegasu. Toliko o sreći na kocki
![]()
.
Kakvi bre namesteni izbori, nije ti to lutrija i Bingo, vec Texas Holdem.
tamo zele ziveti oni koji nista ne znaju o Americi vec su informisani sa MTV.
Amerika je zemlja gde se rmba, a ti Balkanac svakako nisi na to spreman.