Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Nakon narodnjaka na nemackom, red je bio i na narodnjak na Enterprajzu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja tebi preporucujem da pogledas Main Event WSOP-a, pa da onda opet dodjes ovde i pricas o 'kocki'.
Drugari, još iz vremena komunizma kad su naši roditelji išli u Rusiju
Promašio si poentu .Ako je vredno i treba da traje još 500 godina![]()
Pa reci nama neupućenima kako da dođemo do tih 8 miliona dolara. Evo, povlačim sve što sam napisala i bacam mamino krzno i ćilibar . Ti imaš tih 8 mil.dolara?
Moram da priznam da sam ovaj deo recenice citao tri puta.
Nažalost, ja nikada nisam išla, a moji roditelji jesu .
Slažem se, dakle, iz Rusije imamo vrijedne i beskorisne stvari, a iz USA bezvrijedne i korisne stvari.
Nažalost, ja nikada nisam išla, a moji roditelji jesu .
Kako nešto može biti bezvredno ako ima trajnu vrednost i može da se proda? Kao krzno ili porculan? I što ne gubi vrednost sa godinama?![]()
Pa jeste nazalost, cuo sam da su bahanalije po Moskvi po uzoru na zapadnu kulturu zakon.
Slažem se, dakle, iz Rusije imamo vrijedne i beskorisne stvari, a iz USA bezvrijedne i korisne stvari.
Ako ovo je trebalo da me uvredi, nije uspelo.
E, dečaci kako ne umete sportski da gubite ...![]()
Iskreno, bez zelje da uvredim bilo koga, ne znam nikoga normalnog ko zali sto nije isao u Rusiju u doba komunizma, niti ikog normalnog ko je isao u doba komunizma.
Iskreno, bez zelje da uvredim bilo koga, ne znam nikoga normalnog ko zali sto nije isao u Rusiju u doba komunizma, niti ikog normalnog ko je isao u doba komunizma.
Ako ti kažem da su moji roditelji jednom čak išli sumanutu turu Kalinjingrad, Kijev, Moskva , Lenjingrad...ja nisam mogla da verujem. Mislila sam da mama nema pojma,lupa, kakav Kalinjingrad, ali stvarno su bili i tamo. Valjda su mogli zbog našeg pasoša
Bez namere da te uvredim, ja imam zarku zelju da posetim Rusiju, uzduz i popreko.
.
Drugari, odoh na nemacko Vopi s nekom plavusom.
Tschuss.
Gruzanine idi odmah i to na mesec dva..neces se kajati
Ako ti kažem da su moji roditelji jednom čak išli sumanutu turu Kalinjingrad, Kijev, Moskva , Lenjingrad...ja nisam mogla da verujem. Mislila sam da mama nema pojma,lupa, kakav Kalinjingrad, ali stvarno su bili i tamo. Valjda su mogli zbog našeg pasoša