Sta imate rusko, a sta americko?

Iskreno, bez zelje da uvredim bilo koga, ne znam nikoga normalnog ko zali sto nije isao u Rusiju u doba komunizma, niti ikog normalnog ko je isao u doba komunizma.

Ako ti kažem da su moji roditelji jednom čak išli sumanutu turu Kalinjingrad, Kijev, Moskva , Lenjingrad...ja nisam mogla da verujem. Mislila sam da mama nema pojma,lupa, kakav Kalinjingrad, ali stvarno su bili i tamo. Valjda su mogli zbog našeg pasoša

Ako ti kažem da su moji roditelji jednom čak išli sumanutu turu Kalinjingrad, Kijev, Moskva , Lenjingrad...ja nisam mogla da verujem. Mislila sam da mama nema pojma,lupa, kakav Kalinjingrad, ali stvarno su bili i tamo. Valjda su mogli zbog našeg pasoša

Sta znam, moji su isli u neke sumanute ture po centralnoj Evropi u to vreme, bliza rodbina u neke sumanute ture, stopom i na motoru duz mediteranske obale itd. Cak i iz sire rodbine, koja je sva ljigava i odvratna ili kruga prijatelja mojih matoraca nema nikoga ko je ikada imao i ideju da, recimo, sedamdesetih uziva u putovanju SSSR-om.

Back