Sta imate rusko, a sta americko?

Bojim se da je najpoznatiji ruski popularno-kulturoloski brend, nakon penzionisanja Shostakovicha, grupa Ta-Tu i njihov hit singl "All the things she said".

Nazalost, Ta-tu je zabranjena novim zakonima o lezbejskoj propagandi.

Ponovo, to su mi nepoznate melodije. Da li ti znaš ko je Madonna ("La isla bonita") i Sisqo ("Thong Song")?

Znači da je zapad lider ne samo u filmovima, nego i u soničnoj sferi.

Већина оног што је америчко је "Made in China", а у последње време и развој технологије се догађа у Кини, а не у САД. Чак се и институти селе у Шангај и Пекинг. Америка је искористила Јапан и Немачку и тако развијала своју привреду. После рата је увезла немачке научнике, а после су долазили и Руси - антикомунисти, који ће убрзати развој информатике и САД. Имају индустријске брендове, што их на први поглед чини јачим. Иако на некој Nike роби или обући пише "Made in USA" будите сигурни да је "Made in China". Оно "Made in USA" се односи на дизајн. Законе о томе су изменили онако како њима одговара. Имају одличан маркетинг и пропаганду и успешно уништавају интелигенцију већине.

Ni Windows? Svi smo zaboravili da na ovim kuckalima imamo instaliranu americku pamet. Cuo sam da su poslednjih godina Rusi smislili nesto tako svoje, ali mi nije poznato da neko i ovde to ima.

Темеље овим "куцкалицама" су управо поставили други народи. Без већ развијене математике, која ја знамо најјача управо на истоку, ових "куцкалица" не би било. Кључни људи у развоју модерног софтвера и војне мреже, претходнице интернета су били Руси, антикомунисти. И данас су америчке фирме пуне Руса, Индијаца и Кинеза који представљају врх "америчке" индустријске памети. И ако одемо још мало даље у прошлост, питање је да ли би данас било ових "куцкалица" да није било Србина који је осветлио ову планету и оставио мноштво дугих изума као нпр. бежични пренос информација.

Americki viski ne moze da pridje Skotskom.
Kraj price.

Poverovacu u sve sto kazes o daskovaci.

Ipak, verujem da nemas dovoljno iskustva kada su prefinjeniji alkoholi po sredi.

- - - - - - - - - -

žao mi je, ne gledam holivudska srhanja. gledam uglavnom evropske filmove (uključujući ruske), mada sam iznenađen koliko dobrih filmova imaju nama nepoznate kinematografije (Iran, Izrael)

To su svi dosadni filmovi i smarajuce kinematografije.

Jedini razlog sto nas lazes da si njihov fan je da bi ispao Uzvisen, ali postoje drugi nacini.

Back