bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Upravo kupio galactic civ 4. 50 evrona, nisam mogao da odolim, posto sam 4x strategija fanatik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas ih kolko hoces. Imam ih i ne znam kolko, Evo tyranny, pillars of eternitty 1/2, baulders gate 2/3 itdZna li neko neku zanimljivu, offline rpg igru? Sistem pticje perspektive gde klikces gde se karakter/karakteri pomeraju. Nesto kao dungeon siege 2
Tyranny mi se čini cool. Sad ću skine,.Imas ih kolko hoces. Imam ih i ne znam kolko, Evo tyranny, pillars of eternitty 1/2, baulders gate 2/3 itd
Ne tii tipovi RPG-a. bmaxa mi dao onaj tip koji sam pitao. Dungeon Siege alike. Ptičija perspektiva, upravlaš mišem karakterima, klikćeš spelove i tako to.Svi Diablo-i i klonovi tipa Sacred koji je najbolji od svih ili ovi noviji Path of Exile, Torchlite, Titan's Quest, Dragon Age-evi su na slicnu foru...
Ako hoces potezno onda Fallout-i, Baldur's Gate-ovi, Icewind Dale-ovi...
Vampires Masquerade malo drugacija varijanta...
Na kraju krajeva i svi Witcheri su slicni tome, samo bolja grafika.
E sad offline, ako nadjes gusarske verzije bice offline sigurno.
Ne tii tipovi RPG-a. bmaxa mi dao onaj tip koji sam pitao. Dungeon Siege alike. Ptičija perspektiva, upravlaš mišem karakterima, klikćeš spelove i tako to.
Ide Nova godina treba klincima da uzmem neke igrice za PS4, ovaj jedan se izjašnjava da bi hteo kečere.
Dakle, jel ko igrao neku varijantu igrica sa kečerima i kako mu izgleda ? Meni deluje da nisu baš nešto, samo borbe ?
Može i predlozi šta da im uzmem.
Jedan je ljubitelj Skyrima i Subnautice, dakle priroda i pejzaži sa usputnim mlaćenjima po pećinama
A drugi je za Fortnite i Far cry tip.
![]()
Sad će 10, ali su različiti skroz.
Npr Far cry 3 :
jedan je samo šetao po ostrvu i zagledao šta ima (kao i ja)
a drugi se i borio i završavao zadatke.
Jedina igrica koju obojica vole podjednako, je Minecraft. ( jedno vreme su i mene zarazili sa njom , jer smo mogli svi da igramo zajedno na nečijem nivou i da se družimo i pravimo svašta )
Tako da treba nam neka možda poput Subnautice za jednog, da on roni, istražuje šta sve ima dole, pravi sebi bazu, gaji biljke i životinjice na dnu mora, i sl (obavezno prebacuje na creative mode, nije tip za survive) zato je i ljubitelj Minecrafta, jer tu pravi svašta , gaji itd
a drugi je sad trenutno u fazonu online igranja sa drugarima iz odeljenja, Fortnite, e on bi da proba kečere, meni deluje da su smaračina.
Hvala Snow![]()
Skylandersi su jedno vreme obojici držali pažnju
Hvala ,
najviše me zanimao info o kečerima, valja li to išta,
a za igrice iznaći ću nešto šta vole , na vreme sam počela da nabavljam poklone , tnx again
Pogledajte prilog 1442614
Upravo sam uzeo na Steamu. Tri Mass Effect igre za $8.59 u jednom paketu.
Videcemo valja li sta ova edicija
Mislim da sam ME1 presao 5 puta do sad. Ove ostale "samo" po 2 puta. Moram da otvorim bolovanje. Razlog: uhvatila me nostalgija.![]()
Koliko vidim, jos nekih 45h.Do kad je to na popustu?
Koliko vidim, jos nekih 45h.