Sta igrate trenutno?

Upravo kupio galactic civ 4. 50 evrona, nisam mogao da odolim, posto sam 4x strategija fanatik.
Screenshot 2023-10-24 at 21.56.47.png
Screenshot 2023-10-24 at 21.59.29.png

Svi Diablo-i i klonovi tipa Sacred koji je najbolji od svih ili ovi noviji Path of Exile, Torchlite, Titan's Quest, Dragon Age-evi su na slicnu foru...

Ako hoces potezno onda Fallout-i, Baldur's Gate-ovi, Icewind Dale-ovi...

Vampires Masquerade malo drugacija varijanta...

Na kraju krajeva i svi Witcheri su slicni tome, samo bolja grafika.

E sad offline, ako nadjes gusarske verzije bice offline sigurno.

Svi Diablo-i i klonovi tipa Sacred koji je najbolji od svih ili ovi noviji Path of Exile, Torchlite, Titan's Quest, Dragon Age-evi su na slicnu foru...

Ako hoces potezno onda Fallout-i, Baldur's Gate-ovi, Icewind Dale-ovi...

Vampires Masquerade malo drugacija varijanta...

Na kraju krajeva i svi Witcheri su slicni tome, samo bolja grafika.

E sad offline, ako nadjes gusarske verzije bice offline sigurno.
Ne tii tipovi RPG-a. bmaxa mi dao onaj tip koji sam pitao. Dungeon Siege alike. Ptičija perspektiva, upravlaš mišem karakterima, klikćeš spelove i tako to.

Ne tii tipovi RPG-a. bmaxa mi dao onaj tip koji sam pitao. Dungeon Siege alike. Ptičija perspektiva, upravlaš mišem karakterima, klikćeš spelove i tako to.

Dragon age 1 Može I tako da se igra.
Sacred, meni se dopao uvod ali mi se kasnije ne dopada.
Fallout 1 i 2 su kao na kliktanje, tek su sa 3 delom presli na 3D svet.
Lionheart, drugar ga je davno igrao.
Arcanum, tu imas scenario gde se tehnologija razvila uporedo sa magijom pa imaš i kubure, puške i čarobne mečeve kao oružje ali ne možeš uporedo da ih koristiš. Magija i tehnologija ne idu ruku pod ruku već jedno ne voli drugo i imas penale. Meni je dosta zanimljiva i sve se radi mišem.

Ide Nova godina treba klincima da uzmem neke igrice za PS4, ovaj jedan se izjašnjava da bi hteo kečere.
Dakle, jel ko igrao neku varijantu igrica sa kečerima i kako mu izgleda ? Meni deluje da nisu baš nešto, samo borbe ?

Može i predlozi šta da im uzmem.

Jedan je ljubitelj Skyrima i Subnautice, dakle priroda i pejzaži sa usputnim mlaćenjima po pećinama

A drugi je za Fortnite i Far cry tip.

:think:

Ide Nova godina treba klincima da uzmem neke igrice za PS4, ovaj jedan se izjašnjava da bi hteo kečere.
Dakle, jel ko igrao neku varijantu igrica sa kečerima i kako mu izgleda ? Meni deluje da nisu baš nešto, samo borbe ?

Može i predlozi šta da im uzmem.

Jedan je ljubitelj Skyrima i Subnautice, dakle priroda i pejzaži sa usputnim mlaćenjima po pećinama

A drugi je za Fortnite i Far cry tip.

:think:

Koliko klinci imaju godina da ih ne traumiramo bez potrebe ovde.

Sa bratom sam igrao A way out dok sam bio na odmoru. Moraju da igraju zajedno 2 igrača i da se dogovaraju oko nekih stvari. Jedino što ne traje igra dugo ali može da se odigra par puta.

Crash team racing je takodje odlična igra za 2 igrača, mada brat i ja smo igrali original pre 20 godina pa nam je remaster ta PS4 bio poput vremeplova.

Obe igre možeš da vidiš na YT kako izgledaju a predlozi mi ne manjkaju.

👍

Sad će 10, ali su različiti skroz.

Npr Far cry 3 :
jedan je samo šetao po ostrvu i zagledao šta ima (kao i ja)
a drugi se i borio i završavao zadatke.

Jedina igrica koju obojica vole podjednako, je Minecraft. ( jedno vreme su i mene zarazili sa njom , jer smo mogli svi da igramo zajedno na nečijem nivou i da se družimo i pravimo svašta )

Tako da treba nam neka možda poput Subnautice za jednog, da on roni, istražuje šta sve ima dole, pravi sebi bazu, gaji biljke i životinjice na dnu mora, i sl (obavezno prebacuje na creative mode, nije tip za survive 😁) zato je i ljubitelj Minecrafta, jer tu pravi svašta , gaji itd

a drugi je sad trenutno u fazonu online igranja sa drugarima iz odeljenja, Fortnite, e on bi da proba kečere, meni deluje da su smaračina.

👍

Sad će 10, ali su različiti skroz.

Npr Far cry 3 :
jedan je samo šetao po ostrvu i zagledao šta ima (kao i ja)
a drugi se i borio i završavao zadatke.

Jedina igrica koju obojica vole podjednako, je Minecraft. ( jedno vreme su i mene zarazili sa njom , jer smo mogli svi da igramo zajedno na nečijem nivou i da se družimo i pravimo svašta )

Tako da treba nam neka možda poput Subnautice za jednog, da on roni, istražuje šta sve ima dole, pravi sebi bazu, gaji biljke i životinjice na dnu mora, i sl (obavezno prebacuje na creative mode, nije tip za survive 😁) zato je i ljubitelj Minecrafta, jer tu pravi svašta , gaji itd

a drugi je sad trenutno u fazonu online igranja sa drugarima iz odeljenja, Fortnite, e on bi da proba kečere, meni deluje da su smaračina.

Tako deluju i meni, probao sam kao mladji da igram ali mi je to bilo konfuzno i glupo kao ideja za igru.

Pogledacu kada sednem za komp sta bi moglo da bude dobar izbor za njih.

Brat ima PS4 a ja sam na kampu pa ne znam sta sve moze da se nadje za to iz glave.

NBA 2K22

capsule_616x353.jpg

Poslednja NBA igra koju sam pre nje igrao je NBA 2K12. Dakle, posle dugog niza godina neaktivnosti, reših da se malo vratim basketu na PC-ju. 2K22 je najsvežiji koji sam mogao da skinem jer 2K23 i 2K24 nisu krekovani, a da dajem pare za original neću.

Nije loše, ali drugačija je mehanika nego u igri deset godina starijoj, zahteva malo drugačiji pristup, pa mi je trebalo navikavanja. Ali sam uspeo manje-više da ga savladam i da igram tako da mi predstavlja zadovoljstvo.

Back