Malo odmora od fensi modernih 100-gigabajtskih igara.

Roadwarden je ilustrovana tekstualna igra sa fantasticnom pricom. Prosle godine je objavljena, i ima izuzetne ocene na Steamu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj tip igre gde sa leve strane imaš 4 karaktera me podseća na arhaični sistem igre kao što je Might and Magic.![]()
Mommy Jaheira![]()
Mislim da je neko skapirao da vise od 4 karaktera tesko da se isprati...Taj tip igre gde sa leve strane imaš 4 karaktera me podseća na arhaični sistem igre kao što je Might and Magic.
Pogledajte prilog 1432488
Moguće. Ali je simpatično odrađeno. Imaš recimo Dungeon Siege 2 (nije ovaj tip igre) gde su napravili autocast spellove ako si healer. Ne znam za ostale igre.Mislim da je neko skapirao da vise od 4 karaktera tesko da se isprati...
autocast je esencijalno, za lakse igranje, gde ces da klikces ko blesav, tu je komp u prednosti... zato mi je naporan warcraft 3...Moguće. Ali je simpatično odrađeno. Imaš recimo Dungeon Siege 2 (nije ovaj tip igre) gde su napravili autocast spellove ako si healer. Ne znam za ostale igre.
Jao da, w3 je haos. Možeš ti grupisati armije ali ne možeš hilati tako da sve odradi samo. Mada imaš onog iz orkova, onaj heroj što baca multi heal.autocast je esencijalno, za lakse igranje, gde ces da klikces ko blesav, tu je komp u prednosti... zato mi je naporan warcraft 3...
Jedna od prvih igara, ili barem kako se ja secam, ds je imala tako 4 lika ( doduse ne sa strane vec gore) je bila Dungeon MasterTaj tip igre gde sa leve strane imaš 4 karaktera me podseća na arhaični sistem igre kao što je Might and Magic.
Pogledajte prilog 1432488
U ds1 (dungeon siege 1) možeš imati 8 karaktera, i svi su gore poređani. Ali onaj primer sa slike me setio na might and magic.Jedna od prvih igara, ili barem kako se ja secam, ds je imala tako 4 lika ( doduse ne sa strane vec gore) je bila Dungeon Master
Dungeon master sam ja igrao na Amigi, 88/89 pre vise od 30god, posle je izasao drugi deoU ds1 (dungeon siege 1) možeš imati 8 karaktera, i svi su gore poređani. Ali onaj primer sa slike me setio na might and magic.
Nisam igrao dungeon master
Imam i 1ca i 2ku, za Amigu. Uz emulator, imam sve sto je ikad izaslo za AmiguDungeon master sam ja igrao na Amigi, 88/89 pre vise od 30god, posle je izasao drugi deo
Odlicna igra je bila, posle je izasao treci deo ako se dobro secam, samo za PC bio je valjda u bojiImam i 1ca i 2ku, za Amigu. Uz emulator, imam sve sto je ikad izaslo za Amigu![]()
Za Amigu je izlazilo do 1995., a sad imas njih koji prave za ovu modernu, koja je PowerPC based.Odlicna igra je bila, posle je izasao treci deo ako se dobro secam, samo za PC bio je valjda u boji
Mozda sam i pogresio sa Eye of BeholderZa Amigu je izlazilo do 1995., a sad imas njih koji prave za ovu modernu, koja je PowerPC based.![]()
Euro Truck Simulator 2
![]()
Ovu igru igram već više od deset godina, ali bilo je perioda kada je ne bih upalio mesecima; sve zavisi od raspoloženja. Sada sam dobio prilično veliku motivaciju da joj se vratim, jer je objavljen DLC West Balkans koji donosi sve ex-Yu zemlje + Albaniju. Ispadosmo mi poslednja rupa na svirali jer su nas među poslednjima uvrstili na mapu u igri, ali opet, bolje ikad nego nikad. I zaista su se potrudili oko detalja: table, znakovi pored puta, tablice na automobilima su autentične, pa čak pored puta postoje i izmišljene reklame na srpskom, odnosno na jeziku zemlje u kojoj ste. Zaista veliki napredak kad se uporedi sa njihovim počecima u prvoj ETS igri.
Euro Truck Simulator 2
![]()
Ovu igru igram već više od deset godina, ali bilo je perioda kada je ne bih upalio mesecima; sve zavisi od raspoloženja. Sada sam dobio prilično veliku motivaciju da joj se vratim, jer je objavljen DLC West Balkans koji donosi sve ex-Yu zemlje + Albaniju. Ispadosmo mi poslednja rupa na svirali jer su nas među poslednjima uvrstili na mapu u igri, ali opet, bolje ikad nego nikad. I zaista su se potrudili oko detalja: table, znakovi pored puta, tablice na automobilima su autentične, pa čak pored puta postoje i izmišljene reklame na srpskom, odnosno na jeziku zemlje u kojoj ste. Zaista veliki napredak kad se uporedi sa njihovim počecima u prvoj ETS igri.
Igrao sam 1 deo i mislio da 2 dela neće biti koliko je lose urađen. Potom sam igrao 2 deo i prijatni se iznenadio, poboljšali su sve segmente u igri.
Zamisli da voziš od Moskve do KamčatkeЗаправо је следећа требала да изађе Русија али због ситуације ми смо дошли преко реда.![]()
Zamisli da voziš od Moskve do Kamčatke
Zato što budžet koji je SCS Software imao kada je radio na prvoj ETS igri, dok su imali tek nekoliko nezapaženih igara iza sebe, i budžet koji imaju sada kada je ETS2 postao veliki hit, ne mogu da se porede.
Jesi li igrao American Truck Simulator? Naravno da nema neke drastične razlike u samoj izvedbi, ali opet je nekako drugačija atmosfera, kao i modeli samih kamiona.