Spyro reignited

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@snowtrooper
Pahuljo, sta si ti ono meni preporucivao ESO?
cicu?Da, Eldar Scrolls Online.
Treba tu da se podsetim za vikend nekih stvari i da zovem cicu da igramo![]()
Kad bih znao sta ce im toliko na disku… igraci je uglavnom hvale… no zadnji put sam se upecao sa cyberpunk 2077, kupio na GOG-u, sto je veci zez,
Evo ne znam ni ja...Kad bih znao sta ce im toliko na disku… igraci je uglavnom hvale… no zadnji put sam se upecao sa cyberpunk 2077, kupio na GOG-u, sto je veci zez,
sad mi trazi 500GB mesta za patch?! A ne mogu da povucem na Linux, tupavi GOG nije napravio klijenta za Linux...
A kakva je ova sad izasla, samo 18 giga trazi https://store.steampowered.com/app/...m=digital_email&utm_campaign=launch_push_cgdhEvo ne znam ni ja...
Igra nije losa, ali iskreno izgleda da je i 60GB mnogo za sadrzaj koji je trenutno prisutan... Grafika je dobra, ali nije spektakularna.
Cutscenes, zvuk, dijalog, efekti...nista od toga preterano zastupljeno i impresivno.
U svakom slucaju je dobra igra, ali eto...
identičan, samo su napucali grafiku i ispravili par bagova,Kakav je u odnosu na original?
identičan, samo su napucali grafiku i ispravili par bagova,
kao recimo bug sa zmijama kada bace otrov u originalu ako se pomeriš odmah si mrtav, u ovom toga nema.
Mozda bi mog burazera zanimalo ovo, ja nisam mrdnuo od prvog sela![]()
sad ima sve objašnjeno na youtube i buildovi i runewords pa je dosta lakše nego pre 20 god![]()
hehe stojiš sa strane bacaš curses a kosturi sve odrađuju, direktorskiJa sam igrao sa Nekromanserom, mislim da je na ALT bilo da prikaze sve iteme na podu. Kod njega je pokazivalo i neprijatelje.
Vodis armiju kostura sa sobom a nemas para ni pristojni oklop![]()