Sta igrate trenutno?

Spyro reignited
144874-games-review-hands-on-spyro-reignited-trilogy-initial-review-the-most-lovingly-created-remaster-image1-vxmzkwb904.jpg

Nabacio 10+ sati na ovo. Japanski indie psihološki horor gde u ulozi mlade lepotice bariste služimo goste u pseudostarbaksu u večernjim satima dok nas proganja jezivi manijak. Igra je 80% opuštajući simulator bariste gde pripremamo razne napitke i 20% psiho horor.

maxresdefault.jpg

Kad bih znao sta ce im toliko na disku… igraci je uglavnom hvale… no zadnji put sam se upecao sa cyberpunk 2077, kupio na GOG-u, sto je veci zez,
sad mi trazi 500GB mesta za patch?! A ne mogu da povucem na Linux, tupavi GOG nije napravio klijenta za Linux...
Evo ne znam ni ja...
Igra nije losa, ali iskreno izgleda da je i 60GB mnogo za sadrzaj koji je trenutno prisutan... Grafika je dobra, ali nije spektakularna.
Cutscenes, zvuk, dijalog, efekti...nista od toga preterano zastupljeno i impresivno.
U svakom slucaju je dobra igra, ali eto...

Sada igram ovo:
220px-Ghost_of_Tsushima.jpg

Sjajna, zaista izvanredna igra. Sada sam na polovici ( jer očito GOW-Ragnarok - neće doći ove godine), i uživam u igrici. Masu opcija, masu položaja, masu oružja ( pored osnovne: katane) je sadržano u ovoj igri. Sucker Puch Productions - ja napravio sjajnu igru. Svaka čast - ali baš: svaka čast. Moja preporuka za igru: 9/10.

Back