Sta igrate trenutno?

Pogledajte prilog 1210225

Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires
Da mi je neko rekao pre 15 godina da cu igrati Total War igru sa 278 frakcija....grohotom bih se nasmejao.
Takodje, da mi je neko rekao da, pored svih istorijskih Total War igara, omiljena ce mi biti TW Warhammer 2 igra....licno bih se uvredio.
Ali eto, sad instaliram Immortal Empires update, kombinujem 3 TW igre u jednu, i razmisljam da uzmem godisnji odmor na poslu....
Imam tih total war igara dosta, nisam jos odigrao ni 2ku, kamoli trojku :P

Znam, ovde ih ima gomila ali je dobra stvar ne moras da nabavis starije ako ne želiš.
Igram Evropu pa nisam uzimao nista za Aziju i Afriku.
Imam nekoliko za EU 4, al skoro sve sto je paradox izbacio imam, cak i one koje nisu od njih :P
jedino ovaj crusader kings 3 nisam uzeo :P
Postujem ih jer izbacuju igre za sve tri platforme osim ove age of wanders: planetfall koja radi na Linuxu preko proton-a :P
iznerviralo me sto ne radi na venturi macOS gde sam uglavnom igrao, pre nego sto mi Apple uvalio betu :P

Imam nekoliko za EU 4, al skoro sve sto je paradox izbacio imam, cak i one koje nisu od njih :P
jedino ovaj crusader kings 3 nisam uzeo :P
Postujem ih jer izbacuju igre za sve tri platforme osim ove age of wanders: planetfall koja radi na Linuxu preko proton-a :P
iznerviralo me sto ne radi na venturi macOS gde sam uglavnom igrao, pre nego sto mi Apple uvalio betu :P

Paradox posvecuje najvise paznje svojim igrama i igracima.
Igrao sam EU3 ranije i dopala mi se. Sa SK2 se nisam snasao, EU2 mi je bio konfuzan ali EU4 mi je odlicno legao.

upalih battle net i odigrah partiju starcraft 2ke :P
Имаш ли савет... или неко други ако зна...

Направио сам баш дугу паузу од бетл нета... Преко 2 године... Заборавио сам шифру, аутентикатор не ради (или је црко контакт или батерија, не знам како да га отворим па да барем пробам батерију да заменим)...
Имам... мејл :andjeo:

Питам се, како да направим приступ плаћеним играма? :think:

Имаш ли савет... или неко други ако зна...

Направио сам баш дугу паузу од бетл нета... Преко 2 године... Заборавио сам шифру, аутентикатор не ради (или је црко контакт или батерија, не знам како да га отворим па да барем пробам батерију да заменим)...
Имам... мејл :andjeo:

Питам се, како да направим приступ плаћеним играма? :think:
Evo ti pomoc sa njihovog sajta https://us.battle.net/support/en/ar...reset your password, contact customer support.

Screenshot 2022-10-03 192027.png

Manor Lords demo verzija, besplatno na Steam-u.

Igra zvuci neverovatno.
Javljam utiske za par minuta, ako me ne uhvate na poslu da igram...

Back