Sta igrate trenutno?

"potsetih se da odigram partiju Warhammer 2, Total War :P
Screenshot 2021-12-21 at 01.22.14.png

Не играм улавном ништа. Раније сам играо спорт, сада сам и то баталио.
Али препоручујем ко није играо да крене са Dishonored 2 aли non-lethal приступ. Много је моћно да се игра може завршити без и једног убиства. Постоји и рекорд да се цела игра пређе за пола сата, но свакако да ми то није циљ. Али је и то занимљиво.

Не играм улавном ништа. Раније сам играо спорт, сада сам и то баталио.
Али препоручујем ко није играо да крене са Dishonored 2 aли non-lethal приступ. Много је моћно да се игра може завршити без и једног убиства. Постоји и рекорд да се цела игра пређе за пола сата, но свакако да ми то није циљ. Али је и то занимљиво.
Steta sto je samo za Windows, ali sad je sale ima za 6 evra, pa mozda kupim :P

Ja online nisam igrao ni minutu, nisam hteo da mi no-life decurlija pokvari savrsenstvo od igre.
Inace singleplayer je cista desetka.
Iskreno, danas i nisam bas imao neko negativno iskustvo sa RDOnline.
Jeste da je prvi dan, ko zna sta mogu da ocekujem.

U samom pocetku ima misija sa 3-4 druga igraca da se ispuni jedan cilj, sto i nije bilo lose iskustvo.
Nakon toga, ucestvovao sam u par "events" sto se redovno odrzavaju. U sred igre dobijes "invite" i prebacis se u odredjenu zonu i ucestvujes. King of the Castle nisam imao nikakve sanse, jer sam apsolutni pocetnik. Dispatch Rider svi navale da ukradu jednog konja, pa bude potpuni haos. Lete ljudi i konji na sve strane. :D Ali kad svi shvate da je jednostavnije ubijati druge takmicare, nego se truditi da se ukrade taj konj, onda opet se sve svede na to ko je iskusnij igrac.

Sto se tice "free roam" moda, jos uvek nisam naisao na neke toksicne igrace. Nisam mnogo igraca ni sreo zapravo. Jednom sam naleteo na par igraca koji su pokusali da opljackaju banku, sto je se lose zavrsilo po njih.
Glavni problem, koliko vidim, sa toksicnim igracima su ti "events" tokom igre, ali se oni mogu i ignorisati.
Postoji "defensive mode" za one igrace koji zele da igraju malo pasivnije ovu igru.

Ne mislim da je RD Online lose iskustvo. Za sad barem.
Videcu ubuduce.

Iskreno, danas i nisam bas imao neko negativno iskustvo sa RDOnline.
Jeste da je prvi dan, ko zna sta mogu da ocekujem.

U samom pocetku ima misija sa 3-4 druga igraca da se ispuni jedan cilj, sto i nije bilo lose iskustvo.
Nakon toga, ucestvovao sam u par "events" sto se redovno odrzavaju. U sred igre dobijes "invite" i prebacis se u odredjenu zonu i ucestvujes. King of the Castle nisam imao nikakve sanse, jer sam apsolutni pocetnik. Dispatch Rider svi navale da ukradu jednog konja, pa bude potpuni haos. Lete ljudi i konji na sve strane. :D Ali kad svi shvate da je jednostavnije ubijati druge takmicare, nego se truditi da se ukrade taj konj, onda opet se sve svede na to ko je iskusnij igrac.

Sto se tice "free roam" moda, jos uvek nisam naisao na neke toksicne igrace. Nisam mnogo igraca ni sreo zapravo. Jednom sam naleteo na par igraca koji su pokusali da opljackaju banku, sto je se lose zavrsilo po njih.
Glavni problem, koliko vidim, sa toksicnim igracima su ti "events" tokom igre, ali se oni mogu i ignorisati.
Postoji "defensive mode" za one igrace koji zele da igraju malo pasivnije ovu igru.

Ne mislim da je RD Online lose iskustvo. Za sad barem.
Videcu ubuduce.
Ovaj online koncept je baš baš sličan, ako ne identičan kao GTA Online

Danas sam ponovo u Red Dead Online.
Nasumice sam upao u grupu, ili "posse" kako se vec to zove.
Odmah me zavezali sa konopcem i stavili na konja. Odvezli su me do zeleznicke stanice, gde su opljackali voz. Odvezali su me, uperili pistolje na mene i rekli mi da upravljam vozom.
Naravno, mogao sam odmah da prekinem sve to. Mogao sam prosto Alt+F4 i da se ne zamlacujem, ali bilo mi zanimljivo.
Nekih sam 10 minuta upravljao tim vozom, dok su moji "otmicari" imali duele na pokretnom vozu.
Cekao sam trenutak da naidjemo preko velikog mosta, da bih skocio u vodu.
Tako sam i uradio, ali sam pao na neko kamenje, pa je tu bio "the end".

Takodje me je pozvao u grupu neki lik sto je level 86, ali nas je odmah ubacio u duel.
U prvoj rundi sam ga pogodio sa neke velike udaljenosti i odmah ubio. Bukvalno je izgledalo kao da sam neki iskusan igrac, koji je otvorio novi account.
Ja mu rekoh da je on jedan od prvih igraca koje sam ubio u Red Dead Online. Sto je se i videlo u drugoj rundi, posto sam ga 5 puta redom omasio na 5 metara. :hahaha:

Sve u svemu, veselo.

Back