bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
"potsetih se da odigram partiju Warhammer 2, Total War 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Steta sto je samo za Windows, ali sad je sale ima za 6 evra, pa mozda kupimНе играм улавном ништа. Раније сам играо спорт, сада сам и то баталио.
Али препоручујем ко није играо да крене са Dishonored 2 aли non-lethal приступ. Много је моћно да се игра може завршити без и једног убиства. Постоји и рекорд да се цела игра пређе за пола сата, но свакако да ми то није циљ. Али је и то занимљиво.

Ja online nisam igrao ni minutu, nisam hteo da mi no-life decurlija pokvari savrsenstvo od igre.
Iskreno, danas i nisam bas imao neko negativno iskustvo sa RDOnline.Ja online nisam igrao ni minutu, nisam hteo da mi no-life decurlija pokvari savrsenstvo od igre.
Inace singleplayer je cista desetka.
Ovaj online koncept je baš baš sličan, ako ne identičan kao GTA OnlineIskreno, danas i nisam bas imao neko negativno iskustvo sa RDOnline.
Jeste da je prvi dan, ko zna sta mogu da ocekujem.
U samom pocetku ima misija sa 3-4 druga igraca da se ispuni jedan cilj, sto i nije bilo lose iskustvo.
Nakon toga, ucestvovao sam u par "events" sto se redovno odrzavaju. U sred igre dobijes "invite" i prebacis se u odredjenu zonu i ucestvujes. King of the Castle nisam imao nikakve sanse, jer sam apsolutni pocetnik. Dispatch Rider svi navale da ukradu jednog konja, pa bude potpuni haos. Lete ljudi i konji na sve strane.Ali kad svi shvate da je jednostavnije ubijati druge takmicare, nego se truditi da se ukrade taj konj, onda opet se sve svede na to ko je iskusnij igrac.
Sto se tice "free roam" moda, jos uvek nisam naisao na neke toksicne igrace. Nisam mnogo igraca ni sreo zapravo. Jednom sam naleteo na par igraca koji su pokusali da opljackaju banku, sto je se lose zavrsilo po njih.
Glavni problem, koliko vidim, sa toksicnim igracima su ti "events" tokom igre, ali se oni mogu i ignorisati.
Postoji "defensive mode" za one igrace koji zele da igraju malo pasivnije ovu igru.
Ne mislim da je RD Online lose iskustvo. Za sad barem.
Videcu ubuduce.
Ja sam operisan od multiplayer igaraBattlefield 4 Multiplayer
Zaključio sam da sam operisan od te igrice, ili sam ušao na server sa pro igračima

To je zato što si noob (to nije uvreda u tvom slučaju)Ja sam operisan od multiplayer igara
Zadnje sto sam igrao star wars battlefront2, udjem ubiju me, udjem ubiju me ....
Smorio se i nastavio single player![]()