lukabeograd
Ističe se
- Poruka
- 2.446
Football Manager, uvek i zauvek 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo ga metro exodus, još jedan slajd šou na mojoj mašini iz 2018 koja je tad bila jedna od najjačih.
Pogledajte prilog 1046624Pogledajte prilog 1046625Pogledajte prilog 1046626
Koju bi strategiju na poteze preporučio, da je kvalitetna i zabavna za igranje, a da kroz njenu mehaniku može da se uči o politici, ekonomiji, ili bar da ta strategija dobro, na realističan način predstavlja političke/ ekonomske/ sociološke koncepte? Imperialism 2 deluje primamljivo, ali ima li bolje igre tog tipa, a opet, da nije preterano kompleksno možda ...imperialism 2, strahovito dobra igra, veliko čudo da niko nije napravio nastavak. Strategija o kapitalizmu i osvajanju sveta.
Odigraj imperializm, teška je navlakuša ČPKoju bi strategiju na poteze preporučio, da je kvalitetna i zabavna za igranje, a da kroz njenu mehaniku može da se uči o politici, ekonomiji, ili bar da ta strategija dobro, na realističan način predstavlja političke/ ekonomske/ sociološke koncepte? Imperialism 2 deluje primamljivo, ali ima li bolje igre tog tipa, a opet, da nije preterano kompleksno možda ...
Znam, recimo, za Colonialism, mada bih se vrv osećao prljavo da igram u ulozi degutantnog kolonizatora ...
Sačekaću da legne popust, 60 evrona za AAA igru je uvek primamljivo, ali možda je sad vreme za 3ku ČPNije losa igra. Zanimliva kampanja. Stabilna igra, bez nekih problema. Lepa grafika, funkcionalan i cist intefejs.
Sto se tice samog gameplay, manje vise je sve to sto bi ocekivali od Age of Empires igre.
Kaže mi GOG da je to loša kopija Metal Gear Solid igre...Ovo sam igrao davno, davno ali više ne mogu pronaći nigde igru. A čak i da nađem, ne prikaže mi meni, sve je crno, ali čuje se ton.
Nostalgija je čudo.Kaže mi GOG da je to loša kopija Metal Gear Solid igre...