Sta igrate trenutno?

Pre nekoliko dana igrao Heroes of Might and Magic III sa bratom. Kakav je on srećnik, to ne postoji na planeti. Lik bukvalno nema šanse da me pobedi, sve je u moju korist. Razmišljao je preko pet minuta jedan potez da povuče i skapira da ima Armagedon spell (svima u borbi udara visok dmg OSIM zmajevima koji su imuni na magiju). On imao zmaja i odvalio me od života sa samo jednim spellom...

evo ga metro exodus, još jedan slajd šou na mojoj mašini iz 2018 koja je tad bila jedna od najjačih.
Screenshot 2021-11-06 at 00.47.52.png
Screenshot 2021-11-06 at 00.49.49 Large.jpeg
Screenshot 2021-11-06 at 00.52.12 Large.jpeg

imperialism 2, strahovito dobra igra, veliko čudo da niko nije napravio nastavak. Strategija o kapitalizmu i osvajanju sveta.
Koju bi strategiju na poteze preporučio, da je kvalitetna i zabavna za igranje, a da kroz njenu mehaniku može da se uči o politici, ekonomiji, ili bar da ta strategija dobro, na realističan način predstavlja političke/ ekonomske/ sociološke koncepte? Imperialism 2 deluje primamljivo, ali ima li bolje igre tog tipa, a opet, da nije preterano kompleksno možda ...

Znam, recimo, za Colonialism, mada bih se vrv osećao prljavo da igram u ulozi degutantnog kolonizatora ...

Koju bi strategiju na poteze preporučio, da je kvalitetna i zabavna za igranje, a da kroz njenu mehaniku može da se uči o politici, ekonomiji, ili bar da ta strategija dobro, na realističan način predstavlja političke/ ekonomske/ sociološke koncepte? Imperialism 2 deluje primamljivo, ali ima li bolje igre tog tipa, a opet, da nije preterano kompleksno možda ...

Znam, recimo, za Colonialism, mada bih se vrv osećao prljavo da igram u ulozi degutantnog kolonizatora ...
Odigraj imperializm, teška je navlakuša ČP

Neverovatno dobra grafika za 2003. Homeworld 1 je bio GOTY 1999, a 2ka perfekcija u grafici. Keca sam završio ali dvojku
nikako da se skrasim. Inače, te 2003 sam kupio p4 na 3Ghz, i dobru grafiku da bih mogao igrati ovu igru pošto je bila slajd
šou na prosečnim mašinama ČP
Screenshot 2021-11-19 at 00.51.22 Large.jpeg
Screenshot 2021-11-19 at 00.51.59 Large.jpeg
Screenshot 2021-11-19 at 00.54.30 Large.jpeg

Back