Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam sve triShadow of the Tomb Raider
![]()
Pre ove igre nisam imao skoro nikakvog iskustva sa igrama sa gđicom Larom, jednostavno, nikad nisam bio fan. Ali "Senka" me definitivno nije razočarala. Dobra priča, dobra grafika, zanimljiv miks šunjanja, akcije, rešavanja zagonetki i prikupljanja svega i svačega. Utisci svakako pozitivni. Možda odigram i preostale dve igre iz remasterizovane trilogije.

Ako mi se treća igra dopala, pretpostavljam da će mi se dopasti i druge dve? Čitam po netu da ljudi kažu da im se više sviđa drugi, Rise, nego Shadow.Imam sve tri![]()
Ma sve tri su dobre, kao akcione avanture, mozda je prva najbolja, ne znam...Ako mi se treća igra dopala, pretpostavljam da će mi se dopasti i druge dve? Čitam po netu da ljudi kažu da im se više sviđa drugi, Rise, nego Shadow.

Ja imam tih dungeon modernih igara Dangeons 3, War for the Overlord i trecu darkest dungeon![]()
Kao što moj avatar kaže.![]()

Imate na Epic Games "Mystery game"
Juče je bio samo kupom od 10$. Nije bila igra taj prvi dan. Sad jedva čekam da vidim ostale.Pocinju sada da dele besplatne igrice svakog dana.
Danas je to Shenmue 3 a za nekoliko sati je nesto drugo u pitanju.
Prosle godine sam pokupio Metro 2033 i Metro last Light u Redux verzijama.
Videcemo sta ce jos biti jer dele i poznate naslove i neke manje igre podjednako.
Juče je bio samo kupom od 10$. Nije bila igra taj prvi dan. Sad jedva čekam da vidim ostale.
Za 4h 24 minuta ide nova igra. He he.![]()

Dap. Da ja platim neku igru i da radi kupon, nema šanse. Samo za dž.Dobio sam i kupon koji ce isteci kao i stari![]()