Sta igrate trenutno?

Ne volim FPS, ali doom ne znam ne lichi mi neshto na mozgalicu. Ja volim ove RPG strategije ili 4x.
jesi li igrao nekada commandos 1?

220px-Commandos_Behind_Enemy_Lines.jpg

Ne, o chemu se radi? Kako se igra?
sinp14.jpg

Kao što vidiš na slici, gore levo imaš vojnike gde svaki ima svoju veštinu. Neko je sposoban da vozi čamac i gnjuri, neko je snajperista, neko je ekspert za eksplozive, nego je dobar špijun (preruši se u vojnika koga ubije).

Dole desno vidiš inventar za svakog vojnika šta ima kod sebe.
Gore desno gde je oko, njime klikneš na nekoj vojnika (neprijatelj) i vidiš kako mu se vidokrug pomera po mapi, što ti daje lufta da uletiš kada ne gleda, da se provučeš. To možeš videti dole u sredini, ovo zeleno (trougao) je vidno polje.

Veoma je teška igra. Prava strategija. Jedan hitac opališ koji svi čuju i opšte upozorenje, samo izlaze vojnici. Sve mora biti učinjeno nečujno. Drugi nivo je uživanje koliko je težak. Treba da spasiš partizana koga spremaju za streljanje. Jedan tvoj hitac da čuju, ubijaju ga i kraj misije. Znači to je haos.

serment - contract with the Devil, kupio za nekih 5 evra, simpatichna igra, gde od 4 stereotipa, birate
koji je vash i onda vas navodi da birate koje akcije tjete raditi da popunite dan. Ostavlja izbor i da nishta
ne radite, samo da sedite kutji i spavate. OK.
To u pauzi, pre ozbiljnog BATTLETECHA :P

Kupio sada:
1. impostor Factory
A bonkers time-loop tragicomedy murder mystery thriller featuring multiple casualties and a suspicious cat, from the creator of To the Moon & Finding Paradise.

2. /DEVOUR
DEVOUR is a co-op horror survival game for 1-4 players. Stop possessed cultists before they drag you to hell. Run. Scream. Hide. Just don't get caught.

3. Sanity of Morris: a psychological horror adventure game. Your flashlight reveals the clues you need to stay sane in the search for your father. Discover the truth. Could aliens be real?

Back